31 Mayıs 2017 Çarşamba

Erkek aşıksa nasıl bakar

Aşık erkek sevdiğinin kadının bakışlarınızı yakalamaya çalışır. Aşık olduğu kadın ile göz göze geldikten sonra gözlerini kaçırır ve bir kaç saniye sonra tekrar kadına bakar. Bunu yaparak sevdiği kadının tepkisi ölçmeye çalışır.


Acaba bakışlarımdan etkilendi mi, bişeyler ima edebildim mi, bakışlarımın farkında mı gibi düşüncelerle sürekli sevdiği. Seven erkek nasıl bakar? Sizi ilk görme sırasında aşık olması muhtemel bakışı normal bir bakıştan çok faklı bir bakmadır ve bunu bilinçsiz bir bir şekilde. Sizinle dans etme fikrine sıcak bakar. Bir kavga esnasında bile size saygıyla yaklaşmayı sürdürecektir.


Erkek Aşık Olursa Ne Yapar? Mâlum beyler kızların hoşlanma , aşık olma belirtileri daha belirgindir kızlar genelde erkeklere göre daha çok belli ediyoruz sevdiğimizi bizler. Merak ettiğimse bir erkek gerçekten aşıksa , ya da seviyorsa nasıl davranır?


Sıradan takılmalık gözüyle bakıyorsa nasıl davranır? Aşık bir erkek, size çiçekler alır, süprizler yapar. Sizi taklit eder, yaptığınız herşeyi sever. Sizin hayatınızda olan bütün insanlar onunda hayatına girer, ilgi alanlarınız onun ilgi alanları olur ve bundan gocunmaz çünkü mutludur. Size daha içten bir ilgiyle bakar, bakışları dudaklarınıza.


Genelde bir erkek kadını gördüğünde, gözleri otomatik olarak kadının yüzüne bakar. Ve kadını güzel bulup bulmadığını düşünür. Peki ya size ilk bakışı siz arkanız dönükken gerçekleştiyse? Bazı erkekler bir kadının güzel olup olmadığını kafasının arkasına bakarak anlayabildiklerini söylüyor.


Yani bir erkek bir kadına aşıksa onu şiddetli biçimde arzuluyor demektir. Saf ve masumane duygularla sevmek sadece kadınların dünyasında anlamı olan ifadelerdir. Aşkın hem fiziksel, hem de ruhsal göstergeleri vardır. Aşk, vücut kimyasını değiştiren bir olgu olduğu için aslında birine aşık olup olmadığımızı kolayca anlayabiliriz.


Bir şey sorduğunuzda veya söylediğinizde, önce sessiz sessiz size bakar. Bu sessizlik süresi de ona epey kısa gelirken size uzun gelebilir. Her dakikası, yapacağı bir şey ya da söyleyeceği bir sözle rezil olacağı korkusu ile. Senin erkek arkadaşın eğer içinin derinliklerine dalmak istemeye başlar, ona istediği hayallerini ve arzularından senden ilham alırcasına bahsederse ve derin sırlarını bilmeni istiyorsa sana aşık olmuş olabilir ama henüz bunu itiraf edemez bile!


Anında, sana dokunarak veya sarılarak kendini tutamayabilir. Sürekli orijinal fikirler üretirler, hatta üretemedikleri zaman rahatsız olurlar. El ve zeka çabukluğu başarılı bir iş adamıdır ama gelişmeye açık, projeler üretmeye yönelik, ya da haberleşmeye, haberciliğe yönelik mesleklerde daha başarılı olurlar. Herkesle dost olurlar, kadın ya da erkek fark etmez.


Size karşı en ufak bir şey hissediyorsa mutlaka adım atacaktır. Gelelim dans mevzuuna…Eğer bir erkek sizi dansa kaldırmak istemiyorsa, sizin onu dansa kaldırmanız, onun ilgisizliğini değiştirmeyecektir. Araştırmaya katılan erkeğe, kıvrımlı, zayıf ve hafif kilolu kadına ait fotoğraf gösterildi. Hoşlanan erkek çekinse bile mesaj atmaya, facebooktan konuşmaya çalışacaktır, bazen bunu abartması muhtemeldir.


Mesajlarda iltifata devam edebilir, sıkıcı sorular sorabilir, ya da aşıksa aptalca şakalar yapabilir. O akla,zekaya ve nezakete bakar. Bu seçicilik erkek arkadaşları için de geçerlidir.


Onu elde etmek istiyorsanız sıradan biri olmamalısınız. Kendiniz yetiştirmeniz ,onunla onun ilgilendiği konularda konuşabilmeniz gerekir. Titizliği ileri boyuttadır , kendine çok iyi bakar. Aşağıda vereceğimiz ipuçlarını gözden geçirerek erkek arkadaşınızın size sahiden âşık olup olmadığını test edebilirsiniz Melek'lerim. Powerofpositivity sitesinde yayımlanan bir yazı, erkeklerin sevdikleri bir kadınla yaşadıkları ilişkiyi bitirmeye iten sebebi anlatmış.


Bir erkek âşık olduğunu nasıl gösterir dersiniz? Başkalarının ne düşündüğü umurunda olmaz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar