17 Mayıs 2017 Çarşamba

Sincan belediyesi kursları 2019

Hobi Ve Meslek Edindirme Kursları Yıl Boyunca Açılıyor. Yaş Gruplarına Özel Kurslar Dışındaki Kurslara Katılım İçin Yaş Ve Üzeri Olmak Gereklidir. Belediye ve hizmetlerinin tanıtımı, projeler, yatırımlar ve bütçe ile ilgili bilgiler, güncel yerel haberler, kent rehberi, basın bültenleri ve ihale ilanları bulunmaktadır. Uzman eğitimciler tarafından bilgisayardan İngilizceye, diksiyondan resme, ebrudan bağlamaya kadar farklı alanda kurs veren Belediye, kursu başarıyla bitirenleri ise Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika ile ödüllendiriyor. Rüstem Altınbaş konferans salonunda Kur’an Kursu Öğreticilerine yapılan seminerlere katılan ve açılış konuşmalarını yapan İlçe Müftümüz Mevlüt TOPÇU şunları dile getirdi “Kıymetli Hocalarım.


Dönemi içinde henüz kesin kayıt tarihleri açıklanmadı. Ankara Yenimahalle BELMEK açıldı! Ebru sanatından ahşap boyamaya, takı tasarımından iğne oyasına onlarca farklı dalda verilen kurslar yeteneklerini keşfetmek ve geliştirmek isteyenler için devam ediyor.


MART AYI AİLEM SEMİNERİNE YOĞUN TEVECCÜH. Ekim ve kasım ayında da yeni gruplarla girişimcilik kursları. Sincan’da girişimciler eğitime başladı. Dikiş, Nakış, Takı tasarım, Ahşap Boyama, Stilistlik, Cilt bakım Ebru, Hat, Tezhip kursları MKM binası içinde hafta içleri 9:30- 12:arasında verilmektedir. Kurs Merkezlerinin listesi aşağıdadır.


Yaz Kursları Ne Zaman Başlıyor? Bilgi edinmek için ismek. Kurslar, haftada gün (saat dk) olmak üzere hafta devam edecek ve toplamda 10saat yapılacaktır. Kurslara her öğrenci sadece bir defa katılım hakkına sahip olacaktır.


Toplumda kültür, sanat ve estetik bilincini yaygınlaştırmak, kültürel zenginliklerimizin korunup geliştirilmesine katkıda bulunmak, kadınlarımızı yeni bilgi ve becerilerle donatarak meslek sahibi yapmak, aile ekonomilerini güçlendirmek, kadınlarımıza birlikte yaşama ve planlı çalışma alışkanlığını kazandırmak, toplumda dostluk, dayanışma ve güven duygusunu. Hükümlülere yönelik olarak Adalet Bakanlığı ve sivil toplum kuruluşlarıyla yapılan işbirliği sonucunda, cezaevlerinde bulunan ve tahliyelerine yıldan az süre kalan hükümlülere bir meslek edindirilerek tahliye olduktan sonra istihdam edilmelerini kolaylaştırmak amacıyla mesleki eğitim kursları düzenlenmektedir. Başvurular e-Devlet üzerinden yapılacaktır.


Sincan belediyesi kursları 2019

Son başvuru tarihi, başvurmak istediğiniz eğitimin başlangıç tarihi itibariyle gün öncesine karşılık gelen tarihtir. Etimesgutta Bin Aileye Akademik Destek. SİNCAN’DA HOBİ VE MESLEK EDİNDİRME KURSLARINA YOĞUN İLGİ. Click on each in the list below the map for more information. Parasız yatılılık ve bursluluk sınavı başvuruları başladı.


Karşıyaka Pazar Yeri ve Sosyal Tesislerinde başlıyor. Ağustos Pazartesi Yeni Dönem Kurs Kayıtları Başlıyor! Belediye Başkanımız İbrahim Palaz, belediyemiz yaz spor okulları kursları kapsamında bugün başlayan yüzme kursu öncesinde çocuklarla bir araya.


Türk Halk Müziği Korosu, Klasik Türk Müziği Korosu, Türk Sanat Müziği Korosu, Müzikli Sanat Topluluğu, Tiyatro Kursu, Halk Oyunları Kursu, Cam İşleme Kursu, Seramik Kursu, Resim Kursu, Halı Dokuma Kursu ve Kadın Danışma Merkezi Kursları. Bunların tanesi İngilizce A Ave Bolarak eğitim vermektedir. Galeriler Videolar Yazarlar Anketler Canlı Yayın. Eğitim-Öğretim yılı kurs kayıtlarımız başlamıştır. EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ KURS KAYITLARI.


Selçuk Mızraklı, Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı’na ait Elazığ yolu üzerinde yer alan mesire, yüzme havuzu, kerpiç ve ahşap ev, kafeterya, çocuk oyun grupları ve fitness aletlerinin bulunduğu toplam 1bin metrekareden oluşan. BELMEK kursları toplumda kültür, sanat ve estetik bilincini yaygınlaştırmak, kültürel zenginliklerin korunup geliştirilmesine katkıda bulunmak, kadınları yeni bilgi ve becerilerle donatarak meslek sahibi yapmak, aile ekonomilerini güçlendirmek, kadınlara birlikte yaşama ve planlı çalışma alışkanlığını kazandırmak, toplumda dostluk, dayanışma ve güven duygusunu. Eski kursiyerlerimiz sisteme geçerli cep telefonu bilgisi girmişler ise Şifremi Unuttum bağlantısını kullanarak giriş şifresi elde edebilirler. Kimlik Numaralarının Son hanesi şifre olarak atanmıştır.


Eryaman Kursları Eryaman Kursları. Belediye Kurban Paylarını İhtiyaç Sahiplerine Ulaştıracak. Alınan bilgilere göre, İlimizdeki bazı firmalarımızdan Belediye Başkanımız Dr. Mustafa İDUĞ’un ismi kullanılarak bağış adı altında para talep edildiği öğrenilmiştir. Liman, Öğretmenevleri ve Siteler Kapalı Semt Pazarında küçükbaş, Pınarbaşı Semt Pazarın.


Beykoz Belediye Başkanlığı Resmi Sitesi. Bu site ve alt sitelerinde yer alan tüm içerikerin kullanılması Şartlar Koşulllar altında belirtilmiştir. Belediyesi Zabıta Memuru Alımı Yedek Adaylara İlişkin Duyuru.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar