12 Mayıs 2017 Cuma

Pegasus öğretmenler günü indirimi

Pegasus Gizlilik Politikası’nda belirtilen şartlar uyarınca Pegasus ve iş ortakları tarafından sunulan ürün, hizmet ve fırsatlar ile ilgili olarak seçmiş olduğum iletişim kanalları üzerinden benimle iletişime geçilmesine, Pegasus’a iletmiş olduğum kişisel verilerimin Pegasus tarafından pazarlama ve müşteri deneyimi çalışmaları amacıyla işlenmesine ve bu amaçla. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyoruz! Ana Sayfa İndirim ve Fırsatlar Uçak Bileti THY Öğretmenler Günü İndirimi. Akdeniz Pe-tur Turizm Seyahat Acentası ve Tic. Pegasus kargo uluslararası hava kargo lojistik konferansında sektörün temsilcilerini.


Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak çalışan öğretmenler ve Yüksek Öğretim Kurulu bünyesinde görev yapan öğretim üyeleri aileleriyle birlikte faydalanabiliyorlar. Söz konusu indirimden yararlanmak için satış sırasında öğretmen kartı ibrazı zorunludur. Ekonomi ve Business Class Esnek ücretlerden indirim uygulanacaktır. Promosyon sınıfı ücretlerde bu indirim geçerli olmayacaktır.


Aşkınızı Anlatmanın En Güzel Yolu. Pırlantalı Topaz Yüzük 1. THY uçak siparişini Pegasus uçak siparişini iptal etti! RETMENLER GÜNÜ KAMPANYASI.


Gününe özel Tüm Öğretmenlerimizin faydalanabileceği hediye çeki kampanyası başladı. Fashionality Kart ile yapacağınız 1TL ve üstü alışverişlerinizden TL hediye çeki verilecektir. THY ve Anadolu Jet iç hat seferleri (aktarmalı seferler dahil) ile THY Hopa ve Anadolu Jet Ercan seferlerinde uygulanacaktır. ING Bank’ın sunduğu kredi paketi kapsamında öğretmenler ve eğitim sektörü çalışanları, sadece yüzde faiz oranı ve aya varan vadelerle bin TL’ye kadar dosya masrafsız ihtiyaç kredisi kullanabilecekler. PTT’NİN İNDİRİMİ YÜZDE 30.


Black Friday Türkiye en iyi indirimler. ABD ve Kanada’da perşembe günleri kutlanan Şükran Günü’nün ertesi sabahı “Kara Cuma” olarak adlandırılıyor. Belli bir süre geçerli olan bu fiyatlar ile alışveriş fırsatını kaçırmayın.


Pegasus öğretmenler günü indirimi

Kampanya ve indirimler panosunda bulabilirsiniz. Yüzlerce markanın kadın, erkek, ayakkabı, çanta, çocuk, ev ve yaşam kategorilerinde 90’a varan indirimleri ve kampanya fırsatları Morhipo Özel İndirim Kulübünde! Pegasus Yayınları’nın seçili kitaplarından tane alın sadece 30TL ödeyin! Edebiyat dergileri kargonuzu ödüyor! Kargo Ödeyen Avantajlı Ürünler.


Gloria de Bronce İnci Bronz Yaprak Küpe ile büyüleyeceksiniz! Tasarımıyla gizemli bir havaya bürünen inci bronz yaprak küpe, özgün tasarımıyla göz kamaştırıyor. Gitmediğin görmediğin şehir kalmasın! Bu tarz meslek gruplarına yapılan indirimli biletleri değerlendirin. Kredi kartı kampanyalarını.


Pegasus öğretmenler günü indirimi

Pegasus’ta yaşanan aşırı yoğunluktan öğle saatlerinde flypgs. Alışveriş tutkunlarının beklediği üç tarih. Geniş ürün yelpazesi, en uygun fiyatlı ürünleri ve aynı gün teslimat fırsatıyla online market alışverişinizde Migros Sanal Market size iyi gelecek! Kasım, Kasım ve Kasım. Hazirana kadar yapılan kış okulu kayılarımızda indirim fırsatını kaçırmayın.


Babalar Gününe özel olarak ücretsiz günübirlik gezi turu da dahil birçok hediyenin olduğu yarışma yağmuru başlattı. Dagi Net Anneler Günü İndirimi! Ayrıca tarife indirimi uygulanamaz. Trenin hareketine dakikaya kalıncaya kadar alınabilen, sadece kez değiştirilme hakkı olduğu gibi açık bilete de çevrilebilme hakkı verilen bilettir.


Pegasus öğretmenler günü indirimi

Teknosa, yılbaşı, sevgililer günü, anneler günü ve babalar günü gibi özel gün ve dönemlerde birbirinden avantajlı kampanyalarla kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Siz de en iyi fiyatları yakalamak için kampanya dönemlerini ve Teknosa’ya özel Turuncu İndirimi takip edebilirsiniz. Web sitemizden sadece rezervasyon yapmak isterseniz, ilk uçuşunuza saat - 3gün kala arasında işlem yapabilirsiniz.


Güncel altın fiyatları, son dakika haberleri, spor, oyun, yemek ve ilginizi çekebilecek birçok servis, Türkiye’nin lider internet platformu Mynet ile sizlerle!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar