25 Mayıs 2017 Perşembe

Erkek aşık olunca ne hisseder

Cinsellikle ilgili ufacık bir his uyanmaz. Erkeğe o an,benim için öl desen,ölecek durumdadır. Bu yazımızda sizlerle birlikte erkeklerin nasıl aşık olduklarını ve aşkın hangi evrelerini yaşadıklarını birlikte anlamaya çalışacağız. Canınız bir şey çektiğinde, şartları zorlayıp onu alıyorsa da size aşık demektir. Mesela gecenin bir yarısı, hava çok soğuk iken, ve o uyku moduna geçmişken, sizin canınız salep istiyorsa bunu ona söyleyin.


Eğer gidip o salebi alacaksa. Aşk, kadını ve erkeği farklı etkiler. Tek beklentileri sevdiklerinin hayat dolu gülümsemesi midir?


Bence erkekler kızlar gibi hislerini belli edemezler onun için erkegin. Bir erkek bir kadına nasıl aşık olur? Erkeğin aşık olduğu nasıl anlaşılır?


Sevdiği kızı görünce midesinde kelebeklerin uçuştuğunu hisseder. Erkek aşık olunca nasıl davranır? Sevdiğini bir an bile görünce bu ona günlerce yeteceğinden, bunun için fırsat kollayıp bahaneler yaratır. Yetişkin olsan bile, tüm bunlar bedeninin “aşık oluyorum” sinyalleri arasında bulunuyor. Aşık Olunca Neler Olur ? Kimi zaman reddedilme korkusuyla hiçbirşey diyemezler.


Genel olarak aynı doğru üzerinde bulunduğu düşünülse de sevgi ile şefkat birbirinden ayrı şeylerdir. Bir insanın aşık olup olmadığı onun şefkatine bakarak anlaşılabilir. Ayrıca şefkat, karşılık beklemez ve şarta bağlı değildir. Yeni ve çok güzel duygulara sahipsiniz. Onu düşünmekten, sürekli onu görme isteğinden kendinizi alamıyorsunuz.


Aşk mı acaba diyorsunuz. Sesini duymak için fırsat yaratıp telefona. Uzaktayken kendini acayip güzel ve değerli hisseder. Bir yandan hüzün içindedir, aşkın verdiği bir hüzün. Bedeniniz, aşkınızı ele veriyor Prof.


Zodyak’ın amazon kanı taşıyan erkek fatması Koç, aşık olursa dur durak bilmez, beklemez, çeker alır! Tatlı canınız sıkılmaya acıya gelmiyor, hemen yanınıza yakışacak bir sevgili bulmak onunla hem mutlu olmak hem de “Ve iste ben yine gururlar sunar” demek istiyorsunuz. Gerisi macera, ip üstünde cambazlık! Enerjisi kulaklarından püskürür, alevi uzaktan görünür! Koç’un ateşi çabuk harlar, ilişkisi hızlı başlar!


Karnımızda kelebeklerin uçuşması, her an aşık olduğumuz kişiyi görmek istememiz ve onu her gördüğümüzde mutlu hissetmemiz, hatta daha az acı hisseder hale gelmemiz bir tesadüf değil. Karşı cinsten birinin dahil olduğu erotik bir durum da uyarıcı olabilir. Keza bazı insanların belirli bir. Aralıklı ama düzenlü göz kontağı kurar.


Konuşurken kolunuza ve omzunuza dokunur. Ama sanki bunu arkadaşmışta samimiyetten yapıyormuş gibi bir hava vermeye çalışır. Sık sık saçlarını düzeltme hareketi yapar. Beni hatırla Başkalarıyla paylaştığınız bilgisayarlarda bu seçeneği önermiyoruz.


Veya aşağıdaki servislerden biriyle giriş yapınız. O aslında yaşadığı mutluluğu, heyecanı, iyi. Ancak kadın, erkek hakkında detaylı bir araştırma yaparak onu en ince ayrıntılarına kadar tanırsa erkeği kendisine kolayca aşık edebilir. Tabi kadının yaptığı bu araştırmadan erkeği haberdar etmemesi gerekir.


Hoşlandığı zaman sevdiği kadını gözetler. Doğada ava çıkan bir avcıya dönüşür. Dopamin, aşık olduğumuz kişiyle aramızdaki o özel bağı oluşturuyor. Bu nedenle pek çok kişinin yer aldığı bir ortamda bizi heyecanlandıran tek kişi ‘aşık olduğumuz kişi’ oluyor ve kendimizi mutsuz hissettiğimizde onun sesini duymak yüzümüzü güldürüyor. Sevdiğiniz kişiyi kendinize aşık etme yöntemleri - bir erkeği kendine aşık etmenin yolları makalesi, haberleri Sevdiğiniz kişiyi kendinize aşık etme yöntemleri vikipedi.


Erkek aşık olunca ne hisseder

Kendini iyi falan da hissetmiyosun aşık olunca yani. Bizim gibi bi insana bağlanmak tam bi delilik. Burçlar aşık olunca ne hisseder? Hal böyle olunca ben geçmişte yaşadığım o olayı hatırladım.


Ve tabii ki o zaman aşık olduğum çocuğun sözlerini. Yani eğer ben de hoşlanıyorsam elini sıkıp karşılık vermem gerekiyordu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar