31 Mayıs 2017 Çarşamba

Urla rüzgar durumu

Bizi şurada takip edin: Oturum aç. This website uses cookies. Maks UV İndeksi: (Çok Yüksek) Gök gürültülü sağanak yağışlar: Yağış: inç Yağmur: inç Kar: inç Buz: inç Yağış Süresi. Saatlik tahminlerde “Beklenen Hadise” kısmında verilen hava durumu, geçmiş saatlik periyot içindeki hâkim hava durumunu göstermektedir. Hava durumu günlük İzmir Urla.


Sancak Enerji bağlı ortağı olan Hassas Teknik Enerji Elektrik Üretim Sanayi ve Tic. Gün doğumu ve batımı saatleri. Urla, gelecek haftanın hava durumu. Site güncellenmesi dakikada bir yapılır. En güncel günlük hava durumu bilgisi, İzmir ve ilçeleri havadurumu tahmini ve raporu.


URLA güncel hava durumu ve Ağustos ayı günlük ve saatlik hava tahminleri. URLA sıcaklık, rüzgar ve yağış miktarı. Urla için bölgesel hava durumu. Dilediğiniz plaj isminin üzerine tıklayarak, o plajdaki rüzgar ve hava durumunu kontrol edebilirsiniz. Ankara, İzmir, diğer illerimiz ve dünya için günlük hava durumu tahminleri.


Anlık sıcaklık, yağış, rüzgar, son dakika hava haberleri. Read about how we use cookies. Dünya üzerindeki her nokta için sıcaklık, rüzgar, bulut ve yağış gibi değişkenleri CSV olarak indirin. Konum itibariyle ulaşımı oldukça kolay olan Urla’da kiteboar Gülbahçe mevkiinin kıyılarında yapılmakta. Kendine has bir atmosferi ve doğası olan yer, Egenin güvenilir rüzgarlarıyla da tamamlanmış durumda.


Mevcut hava durumu Çeşmealtı. En son hava durumu raporları. The Weather Channel ve Weather. Türkiye illerinin anlık, haftalık, günlük hava durumu bilgilerine ulaşabilirsiniz. Get AccuWeather alerts right in your browser!


MeteoTrend: Bugün, yarın ve hafta için İzmir hava durumu. Sıcaklık ve hava, basınç, hız ve rüzgar yönü, yağış, gün doğumu, gün batımı, ay yükselişi, ay seti nem. Rüzgar hızları için tahminler mavi ile ve ani rüzgarlar yeşil ile gösterilir.


Ok uçları rüzgar ile aynı yöne işaret eder. Urla: İzmir hava durumu bilgileri, bugünkü ve günlük hava durumu, meteoroloji ve hava şartları hakkında en son haberler için Havadurumu. Bugün için geçerli hava durumu ve günlük hava durumu tahmini kısa zaman aralıkları içerisinde. Rüzgar : Kuzeyden Sakin : günlük havadurumu için şehir seçiniz. Urla’da düzenlenen Kick and Slide yarışları için dünyanın en iyi kiteboard sporcuları Türkiye’ye geldi.


Urla rüzgar durumu

Spot, free-ride için ideal olmakla beraber lagunun rüzgar üstü freestyle ve foil kayanlar için dünya çapındadır. Special wind and weather forecast for windsurfing, kitesurfing and other wind related sports. Belirgin kısa, iyi tanımlanmış dalga.


Combs, devrilme, bazen küçük Whitecaps oluşan camsı bir köpük oluşturur. UV indeksi okuma korunmasız güneşe maruz kalma zarar çok yüksek risk anlamına gelir. Bugün ve önümüzdeki gün boyunca Çeşmealtı hava durumu hakkında bilgi edinin, tatilinizi şansa bırakmayın, valizinizi havaya göre hazırlayın. Windsurfing ve yelken ekipmanları uygun fiyatları ve sıfır, ikinci el seçenekleri ile su sporları alışverişinde ilk adres sahibinden.


Urla rüzgar durumu

Ayrıca önümüzdeki gün hava nasıl olacak? Mahkemesi, bilirkişi raporundan sonra projenin imar planları için. Urla-Seferihisar-Kuşadası-Foça-Mordoğan-Aliağa. Baktım olta atılacak gibi değil, dedim feribotla karşıya geçeyim en azından rüzgar arkamdan eser. Nitekim Bostanlı tarafı tam tahmin ettiğim gibiydi.


Süper oynaklar, takipler, ataklar vs. Yenişakran tahmin doğru ve ayrıntılı hava.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar