29 Mayıs 2017 Pazartesi

Rüyada eski tuvalet görmek

Kişinin alın terine, hayatını idame ettirmesi için çalışmasına, eşiyle vakit geçirmesine, küçük bir iş yerine işaret ederken bazen de bekâr ya da öğrenci evine ve evin pisliğine delalet eder. Kişinin iki yüzlü insanlardan kurtulacağına da işaret etmektedir. Kendinizi hem duygusal hem de psikolojik olarak temizlemelisiniz.


Rüyada Pisletilmiş Tuvalet Görmek. Bazan tuvalet görmek, hanımıyla başbaşa kalmaya, gizli şeylerini bilen azad edilmiş cariyesine veya malım biriktirdiği deposuna ya da içerisinde malı bulunan dükkana delalet eder. Bazı hisler yaşıyor olabilirsiniz ve kendinizi rahatlatmanız gerekir. Bu imge, rüya sahibinin vereceği kararların hayatının olumlu şekilde etkileyeceğine, bu kararlar sayesinde kendini hem maddi hem de manevi ferahlığa ulaştıracak olaylar yaşayacağına delalet olarak.


Rüyanızda tuvaleti bulamadığınızda ya da birini bulmakta güçlük çektiğinizde, duygularınızı serbest bırakmakta ve ifade. Bazen de rüyada tuvalet görmek, eşi ile baş başa kalmaya veya malını biriktirdiği yere tabir edilir. Zamanında ders aldığınız bir şeyin yeniden karşınıza çıkması, benzer bir sorunla karşılaşmak demektir. Sevdikleriniz sizi uyarsa da ikindi defa aynı sorunla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Tuvalet, rahatlık, fikir, temizlik ve yalnızlık evidir.


Bazen tuvalet görmek, hanımıyla başbaşa kalmaya veya malını biriktirdiği deposuna ya da içerisinde malı bulunan dükkana işarettir. Rüyayı gören kişinin iyi niyetli ve iyi kalpli kimseyle yapacağı izdivaçta çok mutlu olacağına ve ömür boyu huzur içinde yaşam süreceğine delalet eder. Rüyasında tuvalet yıkayan birini gören kimse, rızkını açık tutup, durağanlıktan uzak yenilikler peşinde koşar.


Bazen ayrılık, bazen birliktelik anlamına gelen eski sevgili aynı zamanda hayırlı ve temiz bir izdivaç anlamına da gelmektedir. Alafranga tuvalette kişinin tuvaletini yaptığını görmesi, içinizde yaşadığınız huzursuzluktan, sıkıntılarınızdan ve yaşadığınız. Buna karşılık rüyada pislik bulaşmış, pislikle dolmuş bir tuvalet çok iyi sayılır.


Bu işten bol gelir, büyük para ve hatta servettir. Rüyasında eski ev kapısı gören kişinin kendisinden saklanan bir sırrın ortaya çıkması şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin güvendiği kişiler tarafından hayal kırıklığına uğramasına ve çevresindeki insanlara dikkat etmesi gerektiğine işaret eden uyarıcı bir rüya olarak yorumlanır.


Aynı zamanda rüyada tuvaletin taşması elinize çok yüklü bir miktarda para geçeceğine, mal ve mülk sahibi olacağınıza ve servet sahibi olmaya alamet eder. Aile içinde yaşanacak olan problemlere tatsızlıklara işaret eder. Kişinin hayatını sürdürmesi için çalışmasına, alın terine, eşiyle vakit geçirmesine, öğrenci veya bekar evine, küçük bir iş yerinin pisliğine delalet eder.


Maddi yönden başkalarına muhtaç kalabilirsiniz. Mesela anne ve babanızdan borç para alabilirsiniz ya da akrabalarımızdan para isteyebilirsiniz. Hak edilmeyen kazanç, rızk ve mal ile ilişkilendirilir. Hamilelikte rüyada tuvalet görmek Hamilelik haftaları içerisinde rüyasına tuvalet giren kadının eski tuvalet, yeni tuvalet, tuvaletini yapması gibi çeşitli şekillerde görülen rüyalar için hayırlı sonuçlar çıkacağı söylenemez. Yapılan işte, ticarette, maddi yatırımlarda dikkatli olması gerekmektedir.


Atacağı yanlış adımlar çevresinden kayıplar yaşanmasına. Bu rüya, aynı zamanda sevgiliden ayrılığın sende yarattığı hüzün ve pişmanlık gibi daraltıcı duyguların yavaş yavaş azaldığını ve yerini gitgide huzur ve mutluluğa bıraktığını sembolize eder. Tuvalet ihtiyacım geliyor, evin dışında ve ben tuvalete gitmek istiyorum.


Tuvaletin kapısını açtığımda tuveletin bok içinde olduğunu gördüm, iğrenç bir manzaraydı ve etrafı böcek kaynıyordu. Bokun içinde büyük bir kara böcek görüyorum ve korkup kaçarken. Rüyayı gören kişi eğer rüyasında eski arkadaşı olarak gördüğü kişiyi tanıyorsa o kimseye bir konuda yol göstereceği, akıl vereceği, bir ayıbını örteceği ya da kusurunu kapatacağı şeklide yorumlanır. Bir dönemin bitip rüya sahibi için yeni bir dönemin başlayacağına yorulur. Rüyamda oldugum dar bir yerde siciyorum ölmüs bir Konsumuz bana bende öyle sicmak isderdim diyor bu ne anlamda.


Bekar bir kız rüyasında beyaz bir gelinlik görüyorsa bu o kızın evleneceğine ve kısmetlerinin artacağına işarettir. Geçmişte olanlar üzerine düşünüp taşınmak ve yeni tutumlar geliştirmek için fırsatımız var. O Birini yıkadığını görmek, birini besleme ve onunla derin bir ilişki kurma isteğimizi gösterir. Pis bir hela kazanılacak paranın bolluğuna, temiz bir hela ise elinizden bir miktar para çıkacağına delalettir. Rüyasında insan kakası gören kimse, rızkını farklı yollarla arayış içine giderek elde ettiği tüm kazançlarını bir bir kaybetme noktasına gider.


Tuvalet ile ilgili rüyalar genellikle zenginlik müjdecisidir. Ancak tuvalette adet kanı görmek tam tersi yönde tabir edilmektedir. Bu rüya kişinin ekonomik olarak çok sıkıntı çekeceğini ifade etmektedir. Sonra ben dükkana girdim ve büyük abdesti yapmaya gittim.


Ben altımı indirdim yarıya kadar ve dışarıya yapmaya karar verdim diyecekken kararım değişti ve. Refah ve mutluluk demektir. Eski dönemlerde tavuk günümüzdeki kadar yaygın değildi.


Rüyada eski tuvalet görmek

Hatta tavuk eti kırmızı etten çok daha kıymetliydi. Fakat araları bilahare düzelir. Ayağına yeni bir terlik giyen fakat, bunlarla yürümeyen, bakireyle münasebette bulunur. Kendisine verilen bir terliği saklayan, bir kadını muha-faza eder.


Terlik eski veya kırık ise, kadın duldur. Terliğinin çalındığını veya başkasının giydiğini gören, birinin karısını aldatmaya.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar