15 Mayıs 2017 Pazartesi

Ankara lunapark kazası

Ankara lunapark kazası

Lunapark’ta gondol kazası korkuttu. Manisa’da lunapark kazası. Sevilla şehrinde, bir lunaparkta bulunan oyun makinesi kontrolden çıktı. Hızla dönen makinedeki kişi yaralandı. Yaralananlar arasında bulunan yaşında kız çocuğunun durumu ağır.


Konya haberleri Hürriyet yerel haberler sayfasında. Haberin diğer fotoğrafları için tıklayın. Hindistan’da lunapark kazası: ölü, yaralı Hindistan’ın Ahmedabad kentindeki bir lunaparkta Discovery isimli eğlence aletinin direği kırılınca insanlar metre yükseklikten.


Olayda can kaybı ve yalanma olmazken, korku dolu anlar yaşandı. Eğlenmek ve güzel zaman geçirmek isteyenlerin lunaparklara gidip eğlendikleri yerdir. Geçmişten günümüze kadar uzun bir tarihi olup yaşayamadığımız çocukluğu burada yaşayarak zaman geçiririz.


Kızılay teşkilatı, çocukların bindikleri eğlence aracının bozulması sonucu düşen ve yaralanan çocuktan 5’inin Arap hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındığı, diğerlerinin tedavisi ayakta yapıldığını açıkladı. Genç, olay yerinde hayatını kaybetti. Karasu sahil yolu, lunapark mevkiinde bir trafik kazası meydana geldi. Kazada iki kişi hafif şekilde yaralandı.


Bir kişinin araçta sıkıştığı ve kurtarma çalışmalarının sürdüğü öğrenildi. Olay yerine iki adet 1acil ambulansı sevk edildi. Tarihten bugüne en kötü lunapark kazaları. Olayın ardından lunapark kapatıldı ve yıl kilitli kaldı. Park tekrar açıldıktan sonra roller coaster kaldırılarak yerine ölen kişinin fotoğrafı asıldı.


Ankara Gençlik Parkı’nda lunaparktaki gondolda yaşanan kaza paniğe neden oldu. Meydana gelen kaza da çocuk ağır yaralandı. Raydan çıkan tren yaşındaki vatandaşın üzerine devrildi.


Kaza sonucu kişi hayatını kaybederken kişi de yaralandı. Yaşanan olayla ilgili kişi gözaltına alındı. Roller Coaster vagonu, istasyonda duran boş bir Roller.


Ankara lunapark kazası

AYŞE KEŞİR İÇİN ANKARA SEFERBERL. Alınan bilgiye göre, Gündoğdu Mahallesi Manyas yolu üzerinde kurulan lunaparkta, Halil Arı (22) adlı genç, hareket halindeki gondoldan düştü. Ağır yaralanan Arı, çevredeki. Bu sırada gondolda bulunan kişinin.


Henüz kaydedilmiş bir içerik bulunmuyor! Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde Hızırağa Mahallesinde bulunan lunaparkta. Hindistanda lunapark kazası: ölü, yaralı Hindistanın Ahmedabad kentindeki bir lunaparkta Discovery isimli eğlence aletinin direği kırılınca insanlar metre yükseklikten düştü, kişi hayatını kaybetti, kişi yaralandı.


Ankara lunapark kazası

Boyabat İtfaiyesi önünde trafik kazası : Yaralı. Madrid’de lunapark kazası: yaralı. Galeriler Videolar Yazarlar Anketler. Yaklaşık yıl önce kapatılan lunapark çocukları lunaparka hasret bıraktı. Gaziantep olmak üzere çevre illerdeki eğlence merkezlerine gidiyordu.


Doğru haber ve güçlü yorum karar. Cizzak şehrinde bulunan bir lunaparkta gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Adrenalin Max adı verilen eğlence aracının yükseldiği anda kopması sonucu meydana gelen feci kazada yaşındaki bir genç kızın yaşamını yitirdiği ve kişinin de yaralandığı öğrenildi. Yaralılar civardaki hastanelerde tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Büyük korku yaratan yangının ilk belirlemelere göre depo kısmında bulunan elektrik kontağından çıktığı belirtildi. Yeni görevinizde başarılar bir şikayetini belirteceğim onbeş gün önce 182den randevu alıp beyin cerrahisine 82yaşındaki rüştü yalçın adlı hastayı(kayınpeder) gösterdik tomografi istedi bir hafta sonra gün verildi tomografi sonucunu doktor görecek dediler bir hafta sonra randevulu hasta ve öncelikli hasta olduğu için beyin cerrahı doktor ismi ziya kapıyı çaldık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar