11 Mart 2015 Çarşamba

Numara sorgulama turkcell

Bilinmeyen numara sorgulamaya son. Kolay, pratik işlemler sayesinde anında seni arayan numaranın kim olduğunu öğrenebilirsin. Kime ait olduğunu bilemezsiniz ve boş vermeye çalışsanız da bir türlü aklınızdan gitmez. Eğer sizin de bu gibi şeyler başınıza geliyor ise yapmanız gereken şey çok basit.


Bu numara kimin mi diyorsunuz? Arayan numaranın kime ait olduğunu sitemizde yorumlanmış ise öğrenebilir, herhangi bir yorum yoksa siz numara yorumu yazarak insanlara faydalı olabilirsiniz. En kaliteli alt yapıya sahip bilinmeyen numaralar servisimiz sayesinde aradığın kişinin telefon numarasını isimden bilinmeyen numaraları sorgulayarak öğrenebilirsin.


Bir aramada en fazla adet isimden numara sorgulama yapabilirsiniz. Türkiye’nin her yerinden sorgulama gerçekleştirebilirsiniz. Yabancı ülkelere kapalıdır. Kayıtlı veri tabanında yer alan tüm numaraları numaradan isim sorgulama yada isimden numara sorgulama yaparak öğreneceksiniz. Ancak bu beklentimizi her numara sorgulama sitesi, uygulaması, programı ya da servisiyle karşılayamayız.


Numara sorgulama turkcell

Sizi arayan numaradan şüphelendiyseniz sitemizin ana sayfasından arayan numarayı girip ücretsiz olarak sorgulama yaparak o numara hakkında farklı kullanıcıların yorumlarını okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz yorum yoksa dahi siz yorum yaparak bir başkasını bilgilendirebilirsiniz. Gizli numara bulma servisi, gizli numara bulma programı, gizli numara dökümandan çıkar mı, gizli numara faturada çıkar mı, gizli numara gösteren program, gizli numarayı polis bulur mu, numarasını gizleyenleri bulma ile Özel numara bulma, sorgulama, öğrenme hakkında bilgileri yazımızda bulabilirsiniz. Sizler için şebekelerin numara sorgulama sistemlerini aşağıya ekledik.


Yeni hat alan kullanıcıların sıklıkla karşılaştıkları durumdan biridir. Kendi cep telefonu numaralarını unutarak birbirini aramalarına hiç gerek kalmadan öğrenebilirsiniz. Turkcell numara sorgulama - Neden Arıyor? Bunun için E-devlet şifrenizle sisteme giriş yaparak Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu hizmetlerinden numara taşıma sorgulama sayfasına girerek sorgulama yapacağınız numarayı yazmanız yeterlidir. Bu kampanyalar yalnızca hattını taşıyan yeni müşterilere değil, faturasız bir tarifeden faturalı tarifeye geçenleri de kapsıyor.


Aksi halde bulamazsınız. Bu program sayesinde numaradan isim sorgulama yapabiliyorsunuz. Uygulamayı indirdikten sonra gerekli izinleri vererek bilmediğiniz numarayı uygulamaya yazmanız durumunda numara kime ait hızlı bir şekilde. Hizmet rehberinde kayıtlı olan kişilerin numaralarına bu hat üzerinden ulaşılabilir. Kamu hizmetlerinin ortak platformda, tek kapıdan (portal) sunumu ve vatandaşın Devlet hizmetlerine elektronik ortamdan güvenli ve etkin bir şekilde erişiminin sağlanması için e-Devlet Kapısı kurulmuştur.


Peki bunları nereden ve nasıl sorgularız şimdi onu aktaralım. Android ve iOS için yayınlanan UpCall uygulaması tamamen ücretsiz olması ile dikkat çekiyor. Servisi aramanın dakikası 1. TL olarak ücretlendirilmektedir. Tanımadığım bir numara beni aramış acaba kime ait diye merak edenler artık bu merakından kurtuluyor.


Telefon numarasının şu an hangi operatörde olduğunu öğrenmek için operatör sorgulaması yapabilirsiniz. NUMARA TAŞIMA SORGULAMA. Orijinalden alıntı: pargos ya Arkadaslar ben telımı bı hafta kapattım hıc acmadım.


Arayan kim hizmeti, telefonunuz kapalıyken, çekmediğinde veya uçak moduna aldığınızda sizi arayan kişileri öğrenmenizi sağlayan bir hizmettir. Ev veya cep telefonunuzu bilmediğiniz bir numaradan çağrı geldiğinde numara. Sorgulama Nasıl Yapılır?


Numara sorgulama turkcell

Söz konusu hizmetten yararlanmak için BTK işbirliğiyle e-devlet kapısı altyapısı üzerinden sunulan sorgulama sayfasını kullanabilirsiniz. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Siz de aşağıda bulunan bilgileri inceleyerek numaranın kime ait olduğunu öğrenebilirsiniz. Tuzak Tamamen tuzak yüklemeyin. Numara sorgulamanın en pratik, en kolay ve en doğru yolu olan kısa mesaj yani SMS ile cep telefonu numarası ya da sabit telefon sorgulaması yapmak ile ilgili bilgiler aşağıda yer almaktadır.


SMS ile numara öğrenmek için aşağıdaki bilgiler işinize yarayacaktır. Sizleri arayan gizli numara öğrenme yöntemleri arasında savcılık dışında bir yöntem daha yer almaktadır. Bu yöntem birçok kişi tarafından bilinmese de çoğu zaman işe yaramaktadır.


Numara sorgulama turkcell

Bimcell de kendi cep numaramızı nasıl öğrenebiliriz? Cep numaramızı nasıl öğrenebiliriz? Kodlar, Cep telefonundan kendi numaranı öğrenme.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar