23 Mart 2015 Pazartesi

Bir kızı nasıl sevgili yaparsın

Bir kızı nasıl sevgili yaparsın

Hoşlandığın kızı kendine aşık etmek için gereken formül nedir? Diye merak ettiğin için bu yazıyı okuduğunu biliyorum. Belki bir kız tarafından reddedildin, belki hoşlandığın kıza açılmak istiyorsun fakat açılamıyorsun belki de kızla çok yakın arkadaşsın fakat bir türlü kıza hoşlandığını söyleyemiyorsun.


Durum böyle olunca, belki elde edebileceğin, sevgili olabileceğin bir kızı, elinden kaçırıyorsun. Ama diğer türlü, birazdan bahsedeceğim şeyleri doğru zamanda ve yerde uygularsan, sürekli arzuladığın kadını kolunda sevgili olarak gezdirebilirsin. Eğer sadece ‘nasıl öperim’ diye düşünürsen büyük hata yaparsın. Bir kadın size gösterdiği kıskançlıkta aslında sizi çok büyük bir teste tabi tutmaktadır.


Siz bunun farkında olmazsanız sizi çok kolay bir şekilde kontrolü altına alabilir. Testler ve bunlarla baş etmenin yollarıyla ilgili Karizma ve Baştan Çıkarma Sanatı adlı kitabımda bir çok detay var ve inceleyebilirsiniz. Rahat olup, işleri ilerletip, sevgili olan bir çift normalde ne yapıyorsa onu yapmalısın. Zaten bunu yaptığında “biz sevgiliyiz” demeden kendiliğinden sevgili olmuş olursun. Doğal olan şey, işlerin bu şekilde kendiliğinden gelişmesidir.


Bir kızı nasıl sevgili yaparsın

Bu kişiler flört sürecini hep bir oyun gibi görür. Ve oyunu kurallarına göre oynar. Ama sen işleri fazlasıyla ciddiye alır, daha aranızda ne olacağı belli bile olmayan bir kızı gözünde fazla büyüterek büyük bir hata yaparsın.


Bundan sonra bu hataya lütfen düşme! Güzel bir sevgili yaparsın, İspanyol kızı. Dil dile değerek yani konuşarak dil öğrenirsin.


Ayıp edersın gidip kızla konusursan cunku dusun senın sevgılıne bırı gelıp teklıf edıyor vs. Biraz çaba gösterirseniz yalnız geçirdiğiniz günlerin bitmesi an meselesi! Kadınlar kendilerini dinleyen adam isterler, en azından bu aşamada biraz dinle, sonra zaten sevgili olursanız sallamazsın. Toroğlu şöyle devam etti: Barcelona’nın bayanlı erkekli bir çevresi var. Duyuyorum güzel bir ev tutmuş.


Türkiye’den arkadaşları geliyormuş. Başbaşayken o kişinin toplum içinde hiç göstermediği bir yanını görüyorsanız, bu aşk olabilir. Güçlü bir çerçeveyle kızı etkin altına aldıktan. Onlarla iletişime geçmek istiyorsanız aynı dili konuşmanız lazım.


Kurdunuz sürdürmeniz lazım. Sevdiğiniz kişiyi kendinize aşık etme yöntemleri nedir? Kızın peşinden nasıl koşulur biliyor musun? Kızın naz yaptığını falan anlarsın biraz öyle koşulur. Ama diğer turlu bir zamandan sonra farkında olmadan rahatsızlık bile verebilirsin.


Diyelim ki bir erkekten hoşlanıyorsun. Onun ilgisini çekmek için ne yaparsın? Elbette onu kıskandırmaya çalışırsın. Sevgili hemcinsim bir düşün bakalım.


Bu yazıyı okuyorsan illaki bir şeyler aklına gelecektir. Gelmediyse eğer yorumlarını bekliyorum. Tabi yazı ile ilgili görüşlerini de beklerim her zaman.


Tumblr’da öyle boş boş gezerken bir arkadaşımın blogunda yazıda paylaştıklarımı gördüm. Bana oldukça yararı oldu. Yaparsın Aşkım İki farklı tanışma hikayesi. Tüm Programlar Yayın Akışı.


Laz kızı Defne’yi özledik mi? Nur topu gibi bir imkansız aşkımız oldu! Bu şekilde her yudum sütten sonra kez bu tabiri okuyarak bardaktaki sütü bitirmeliyiz.


Tabi, buradaki Ya Mülaki ifadesini okurken de yine elimizde bulunan kağıttan okumamız gerektiğini bir daha vurgulamak zorundayım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar