10 Mart 2015 Salı

Çankırının alevi köyleri

Bazen lazım oluyor ve hemen erişebiliriz bu sayfadan. Az evvel Alevi köylerine cami haberini okuyunca buradan da söylemek istiyorum. Türkiye’de en çok Sivas’ın Alevi köyleri var. Etiketler: çorum alevi köyleri,tokat alevi köyleri,yozgat alevi köyleri,kütahya alevi köyleri,alevi köyleri haritası Alevi köyleri haritası çıkarmış arkadaş sağolsun. Bir araştırmaya göre Alevi köyleri en fazla olan ilin Sivas olduğu belirlenmiştir.


Teberrüt cemaati, Tozlu, Ulaş cemaati Bayındır boyundan. Ulaş köyü Keskin e bağlıymış, sonra Yahşihanlı, Yaka kayı, Yazır, Yıva ki birhayli Yıva cemaati var bu bölgede, Yıva köyleri var, Yazır köyü var. Bütün bunlar söylediğim gibi 1adet aşiret görülüyor burada. Eylülün başlangıcında bir gün, Çankırının tüm Ermeni mahallelerini polis ve inzibatlar tarafından kuşatılmış olarak bulduk, bu durum oradaki Ermenileri aynı şekilde korku ve dehşete düşürmüştü.


Fakat yapılan çok sıkı araştırmaya nazaran Ermeni evlerinde hiç bir silah bulunamadı. Kameralı sohbet Girebilmeniz Için Oncelıkle Takılcagınız Seslisohbet Sıtesı bulmak Lazım Bunun İçinde Arama motoruna Seslisohbet yazmanız yeterlı olacaktır. Ama Rasgele Bir Siteye Girmekten ise Seçiçi Olup Kaliteli Hizmet Sunan Bir Seslisohbet Sitesi Bulmak Cok Daha mantıklıdır.


Nadir Var en fazla Veya Sayıları Bilidiğim Kadarıyla Belki alevi sesli sohbet siteleri Daha fazladır Ben Bildiğimi Söyledim Canlar yoldaşlar Bildiğiniz Alevilere Ait alevi sesli sohbet siteleri Varsa Yorum Olarak yazın İsimlerini Bizlerde Bu Bölümde Yayınlıyalım Kullanıcılarımıza.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar