24 Mart 2015 Salı

Kendimi sevmiyorum

Sorun şu, ben kendimi sevmiyorum. Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman. Niye kendimi sevmiyorum anlayamıyorum ki.


Kendimi sevmiyorum

Bu sefer olumlamalarıma “kendimi seviyorum ve affediyorum” bölümlerini de ekliyorum. Hatta aynaya bakıp, taa gözlerimin içine bakıp “Anette seni çok seviyorum ve yaptığın her şey için seni affediyorum, seni olduğun gibi kabul ediyorum” diyorum. Gittin gideli seni sevmek adına Odama sabır ektim katran gibi zift gibi Kimselere göstermedim içime akıttığım gözyaşlarımı İkimizin yerine dinliyorum sevdiğin şarkıları Fakir düşlerimin kimsesizliği kuşatır yüreğimi Denemedim nasıl olur unutmak seni Seni unutmak biliyorum aslında yaşarken. Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.


Durum böyle olunca kendimi sevmediğim için, kimse de beni layıkıyla sevmedi. Bu duyguyu bilmediğim, tatmadığım için başkasına yaşatamadım. Haliyle o başkası da bana yaşatamadı.


Eskiden kiloluydum çok yağlı şeyler yerdim bu yüzden şuan yüzüm biraz yağlı yarı yarıya kızarık saçlarımı felan hiç sevmem ama ben hariç herkez saçlarıma aşık fotoğraf çekindiğim zaman kendimi hiç beğenmem ancak kalabalık fotolarda. Bir şeyler yazmaya tabi ki devam ediyorum, edeceğim de. Reklamcılık okuyorum ve orada şirket kurmayla ilgili düşüncelerim de var. Belki bir oyunculuk deneyimi bile yaşayabilirim.


Kent FM ve Mynet işbirliğiyle hazırlanan 101. Saatlik Arka Koltuk King Size programının 2. Ynt: BEN ARTIK KENDIMI BILE SEVMIYORUM sevipte söyleyemediğim şarkılar var, bir dizesini asla hatırlayamadığım şiirler. Bir kitabı okuduğumda mutlaka bitiriyorum.


Kilo aldığımda yanakalarım çok güzel oluyor. Anasayfa Portal Forum Kuralları Sık Sorulan Sorular. Ta ki, şehrin kendini bilene kadar.


Laf söyletmezdim rüyalarımın efsane diyarına, toz kondurmazdım benim kahramanıma. Kendimi seviyorum, çünkü;. Panolara sadece yorum yapmaya giren rasgele birini temsilci olarak almışsınız.


Kendimi sevmiyorum

Kişiyle sorunum yok, kendisini tanımıyorum bile. Onunla hiçbir yere gitmek, sarılmak, gezmek içimdengelmiyor. Zaten evlendik evleneli anlaşamıyoruz. Millete bakıyorum da karısıyla çoluğu çocuğuyla gidiyor, organize ediyor bir şeyleri. Bloğa dönüş nedenim her ne kadar Banu ise de son zamanların granny hırka çılgınlığına kendimi kaptırdığımın kanıtlarını paylaşayım sizlerle.


Tığı elime verdiklerinde daha 7-yaşlarındaydım , bir yaz tatilinde rahmetli annemin memleketi Eskişehir’e gitmiştik , benden yaşça büyük kuzenlerim tığ işi. Kaç yaprak var bilmiyorum. Var mı şimdi başka biri. Ben seni kopardım attım. Artık kendimi görmemek için aynalara bakmıyorum, üşürüm diye kazağını giymiyorum, ağlarım diye türkü dinlemiyorum, Belki de sen haklısın artık ben bile kendimi sevmiyorum.


Aramıza giren, denizi sevmiyorum. Seni hatırlatan, kahveyi sevmiyorum. Beni özlemeyecek kadar yakınında dururken, senin etkilenmeyecek kadar, beni uzağında tutmanı sevmiyorum. Sana hala inanan, kalbimi sevmiyorum. Bunlara alışan kendimi sevmiyorum.


Sevmiyorum bu şehri, eskisi kadar, önceki gibi. BEN DE SENİ SEVMİYORUM 06. Acaba ben kendimi mi sevmiyorum?


Kendimi sevmiyorum

Bu sorular sanırım insanın kendini kendini kabullenmemesi ile ortaya çıkan sorular… Bana göre bir kere özrünü kabullenmiyorsun… Kabul etmediğinden dolayı, toplumun engellilere yüklediği bakış açısı ile kendine bakıyorsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar