23 Ağustos 2019 Cuma

Voyage bodrum yılbaşı programı

Voyage Bodrum otelinde mi konaklamak istiyorsun? Oteli hemen incele, sana en uygun odayı seç ve kolayca rezervasyon yap! Bodrum otelleri, Kuşadası otelleri ve Çeşme otelleri de ünlü sanatçıların sahne aldığı oteller arasında yer alıyor. Jolly ile sanatçılı yılbaşı otelleri için şimdiden.


Piyano ve solist eşliğinde başlayacak olan akşam yemeği fasıl eğlencesi ile devam edecek. Oryantal showlarla renklenecek olan yılbaşı geceniz siz ve sevdikleriniz için keyifli bir tatile dönüşecek. Voyage Torba’nın balayı konsepti ile en özel tatiliniz düş gibi bir deneyime dönüşüyor!


Giriş günü odaya meyve sepeti ve köpüklü şarap ikramı, odada bornoz, terlik ve çiçek, istenilen bir gün odaya kahvaltı ikramı, her sabah odaya gazete servisi, ücretsiz a la carte restoranlarda bir akşam yemeği için rezervasyon önceliği, çiftlerin spa merkezinde alacakları 1. Mavi Bayraklı plajıyla eğlenceyi ve. Ancak fiyatların turizm sezonu olmaması dolayısıyla, geçtiğimiz yıllardaki yılbaşı programları gibi uygun olması bekleniyor. Voyage Members Programı, Voyage Otelleri’nde geçireceğiniz tatillerde size özel ayrıcalıklı hizmetler ve indirimler sunuyor. A la carte restoranlarında rezervasyon önceliği, tesisler arası günlük kullanım, uçak kiralama, helikopter transferi ve kiralama hizmetlerinin yanı sıra yurt dışı dönüş uçuşlarında sunulan Fast. Tecrübeli ekibimiz, üst düzey teknik ekipmanları ve catering desteği ile çok amaçlı toplantı ve etkinlik hizmeti sunar.


Yurt içi ve yurt dışı yüzlerce farklı konaklama seçeneği ve geniş kapsamlı turlar ile uygun fiyatlı tatil paketlerini en ince ayrıntısına kadar sizi düşünerek hazırlayan Jolly, yıllık deneyimi ve birikimi ile hayalinizdeki tatili gerçeğe dönüştürüyor. Denize sıfır mesafededir. Tesis, misafirlerine rüya gibi bir tatil vadediyor. Eski zamanlarda, bugün Bardakçı olarak bilinen koyda, adı Salmakis olan bir göl varmış. Bu gölde kendisiyle aynı ismi taşıyan Salmakis adından güzel bir peri yaşarmış.


Bir gün, Salmakis gölde yıkanırken Hermes ve Afrodit’in oğlu Hermafrodit. Erken Rezervasyon Otelleri otel fiyatları ile ilgili tüm bilgiler Tatil. WOW BODRUM RESORT konumu itibari ile Bodrum gecesiyle gündüzüyle herkesin hayalini süsleyen bir yer. Bazen tablolara aktarılan bir manzaranın bazen de bir şiirde anlatılan aşkların ilham kaynağıdır.


Uzun tarihi, tarihsel yapıtları dışında özellikle yaz aylarında tercih edilen liste başı tatil yörelerindendir. Bodrum Antalya Seattle Skyline New York Skyline Travel Around The World. Site Voyage Ankara Ekim Modern City Capital City Night.


Otel fiyatlarını karşılaştırın ve ideal fırsatlara ulaşın. Tüm tatil fırsatlarını incelemek için hemen buraya tıklayın. Bir otel için ya da bir tur için rezervasyon yaptırmadan önce nasıl bir tatil yapmak istediğiniz hakkında kesin bir karara varmanız gerekir. Doğayla iç içe bir tatil mi, Kıbrıs otelleri mi, Bodrum otelleri fırsatları mı gibi konularda iyice düşünüp net bir karara varmanız atacağınız bir sonraki adımı. En çok tercih edilen oteller genellikle Kıbrıs Otelleri, Alanya Otelleri, Bodrum Otelleri gibi bölgeler oluyor.


Pek çok otel ziyaretçileri için erken rezervasyon fırsatları ya da indirimli otel fiyatları sunuyor. En popüler bölgelerden ve en yüksek standarda sahip otellerden dahi oldukça uygun fiyatlar alabilir, siz. Kaya Otelleri’ne hoşgeldiniz. Antalya (bölge) otel fiyatları ile ilgili tüm bilgiler Tatil.


The Maxx Royalty Programme offers privileged services and discounts. Get ready to enjoy Maxx Royalty Card privileges like airplane and helicopter rentals as well as social offers and discounts at the Maxx Royal CIP Lounge, CIP Terminal, shops within the hotel, a la carte restaurants, SPA and many more locations. Bodrum’un en güzel koylarından biri olan Torba’da, düz bir arazi üzerinde yer alan Voyage Torba, misafirlerini Ultra Her Şey Dahil konseptte ağırlıyor. A la carte restoranları, konsept barları ve açık büfe hizmet sunan ana restoranıyla günün her saatinde enfes lezzetleri şık sofralarla buluşturan tesiste, minik misafirler. Rixos Premium Belek, bin metre uzunluğundaki sahili, eşsiz konfor ve lüksün hakim olduğu odaları, havuzları, aquaparkı, dolphinariumu, restoranları, barları ve daha fazlasıyla tatilinizi harika bir masala dönüştürüyor.


This three story restaurant in Istanbul now features an extending skylight on its rooftop. Uzun yıllar konuşulacak, unutulmayacak bir düğün için siz de Doria Hotel Bodrum’u seçin ve gerisini deneyimli kadromuzun yaratıcılığına bırakın. Yılbaşı programı Wyndham Grand İzmir Özdilek.


Yeni yıla nasıl girerseniz öyle gider derler. Sizi İzmire Wyndham Grand Özdileğe bekliyoruz. Susesi Luxury Resort, tatilini dolu dolu değerlendirmek ve vaktinin bir dakikasını bile boş geçirmek istemeyenler için, birbirinden eğlenceli aktiviteleri ile cazip seçenekler sunuyor.


Bodrum’un turunç kokulu sokaklarından, Bangkok’un hiç durmayan gece hayatına kadar çok sayıda tatil rotası keşfedilmeyi bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar