8 Ağustos 2019 Perşembe

Muhafazakar balayı villaları 2 kişilik

Muhafazakar balayı villaları 2 kişilik

Her çifte uygun balayı villası seçenekleri ile hayallerinizdeki balayı tatilini yaşayın. Muhafazakar balayı villaları gibi özel seçenekler bulunmaktadır. Evlilik tarihleri belli olan çiftlerimiz bir an önce zevklerine en uygun villayı tutmak isterler. Villa kiralamada, otellerde olduğu gibi yüzlerce oda seçeneği bulunmaz.


Bahçede özel yüzme havuzu, güneşlenme terası, şezlong, güneş şemsiyesi, bahçe oturma grubu, bahçe masası ve sandalyeleri yer almaktadır. Balayı villaları içerisinde manzaralı balkon ve teraslar vardır. Kalkan İslamlar köyünde bulunan bu balayı villası, tek yatak odası ile kişilik kapasiteye sahiptir.


Villa Deren, Kalkan’ın İslamlar köyünde bulunan muhafazakar balayı villamızdır. Villamızda Maksimum kapasite olarak ilanda belirtilen kişi sayısı kabul edilmekte bu sayıya çocuklarda dahil olmaktadır. Bu sayının üzeri kesinlik ile kabul edilmemektedir ve bu durum anlaşma ve konfirmasyonlar belirtilmiştir. Ancak bazı durumlarda müşterinin talebi doğrultusunda ev sahibi ile görüşme yapılarak teklif usulü ile belli bir fiyata tabi olmak kaydıyla her iki.


Balayı çiftleri için kusursuz bir tatil hayal edin. Gözlerden uzakta baş başa romantik bir balayı için özel havuzlu yazlık villalarımızı inceleyin. Bu villalarımızda dilerseniz süsleme ve yiyecek. Balayı tatiliniz için sunulan bir çok farklı villa seçeneği bulunur. Fakat bu seçeneklerin en popüler olanları kişilik balayı villaları olmaktadır.


Bir çok balayı çifti, daha geniş villalar aksine daha şirin ve minimal seçenekleri tercih ederler. Muhafazakâr balayı villaları, herkesten uzakta sevdiğinizle birlikte unutulmaz anılar biriktirmenize imkân tanıyor. Romantik bir balayı için ihtiyacınız olan her şey Kiralık Villada Tatil sitesi villalarında mevcut. Isıtma havuzlu aynı zamanda muhafazakar olan kiralık yazlık villamız harika deniz ve doğa manzarasına sahiptir.


Muhafazakar balayı villaları 2 kişilik

Romantik Balayı villamız çiftlere özel olarak dizayn edilmiş olup, özellikle de ısıtma havuzu düşünülmüş muhafazakar çiftlerimizin keyifli. Villamızın havuzu kapalı havuzdur ve açık havuzu bulunmamaktadır. Yatak odasından bakıldığı zaman yatağın hemen önünde bulunan havuz manzaraya muhteşem bir zevk katmaktadır. Balayı Villaları diğer villalara göre en iyi tatil seçimidir. Geniş bahçe alanı açık havuz serinleme jakuzisi bulunan bu villamız muhafazakar aileler ve balayı çiftleri için oldukça özel bir seçenektir.


Toplam yatak odalı kişi. Kış balayı villaları ile sizlerde her mevsim tatil yapabilmenin keyfini yaşayabilirsiniz. Bir çiftin yaşayabileceği en özel tatillerden olan balayınızın kusursuz geçmesini istemek en doğal hakkınız. Hellovillam olarak, size Türkiye’nin cennet köşelerinde, her türlü alternatife ve ihtiyaca uygun yüzlerce farklı balayı villası ile, hayalini kurduğunuz kusursuz tatil deneyimini yaşatmak için çalışıyoruz.


Villa Ece ile balayı çiftleri hem uygun, hem de korunaklı havuz ile rahat bir tatil yapabilirler. Doğayı hissettiren özel bir doğa içi villası Ece. Kiralık balayı villası portföyümüzdeki villalardan beğendiğinizi seçin ve hayallerinizdeki balayı tatilini yaşayın.


Kalkan ve Fethiye bölgesindeki kiralık muhafazakar villa portföyümüzden birini seçerek tatil yaparken kendinizi huzurlu hissedeceğiniz kiralık korunaklı tatil villalarımızı buradan inceleyebilirsiniz. En Uygun Fiyat Garantisi. Yan tarafta bulunan videolarımız ile sizlere kiralık villalarımız, muhafazakar villalarımız ve balayı villalarımız ile alakalı tanıtım videoları hazırladık.


Muhafazakar balayı villaları 2 kişilik

Umarız beğeniyle izlersiniz. Havuzu etraftan görünmeyen islami kurallara uygun muhafazakar tesettür kiralık yazlıklarımız, muhafazakar aileler için ideal seçenek olarak yer alıyor. Villa Kuralları Giriş Zamanı: 16:- Çıkış Zamanı: 11:Ücrete Dahil Olanlar Elektrik, su, tüpgaz, temizlik, havuz ve bahçe bakımı giderleri ücrete dahildir. Bunlar için herhangi bir ödeme talep edilmeyecektir.


Villadan ayrılırken yapılan kontrollerde hasar, zayi, kırık. KİŞİ KAPASİTESİ KİŞİLİK. Kimsenin sizleri rahatsız. Hepsini gör fotoğraf. Evinizde tatil yapıyor rahatlığı sunan muhafazakar villalar şehrin gürültüsünden ve stresinden tamamen arınmış bir tatil yapacaksınız.


Son yılların en trend konaklama seçeneklerinden olan muhafazakar villa balayı tatili için de en sık tercih edilen villa tiplerinden biridir. Villa Ahval- özellikle muhafazakar ve gizliliğe önem veren tatilciler için benzersiz avantajlar içeriyor. Bahçesi, yüzme havuzu ve güneşlenme alanı tamamen korunaklı olarak inşa edilen.


Ege ve Akdeniz sahillerinde kiralik balayi villaları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar