14 Ağustos 2019 Çarşamba

2 Kişilik korunaklı villa

2 Kişilik korunaklı villa

Balayı çiftleri için muhteşem bir seçim olup aynı zamanda ekonomik bir seçimdir. No KAV6Başa Geri Dön. Balayı villaları kategorisinde yer alan villamız, yatak odası ile kişilik konaklama kapasitesine sahiptir. Kendinizi rahat ve güvenli hissedeceğiniz korunaklı villa çeşitlerini inceleyerek huzurlu bir tatil fırsatı yakalayın. Bahçesi, yüzme havuzu ve güneşlenme alanı tamamen korunaklı olarak inşa edilen bu villada tatil yaparken asla unutamayacağınız bir deneyim yaşayacaksınız.


Türkiye’nin Akdeniz ve Ege sahillerinde, ev ortamı sıcaklığında, konforlu villalarda tatil yapmak isteyen misafirler havuzu korunaklı villalarda rüya gibi bir tatil yaşamaktadır. Geniş bahçeli, ferah bir balayı evi olarak tasarlanmıştır. Doğayı hissettiren özel bir doğa içi villası Ece. Mutassıp ailelere uygun, helal villa tatili için havuzu korunaklı islami şartlarda dışarıdan havuzu görünmeyen islami villa ve yazlıklar. Kiralık yazlık villamız harika deniz manzaralı yatak odalı kişilik kapasiteye sahiptir.


KİŞİ KAPASİTESİ KİŞİLİK. Muhafazakar aileler ve balayı çiftleri tatil planı yapmakta. Teras Güneşlenme alanı, korunaklı özel yüzme havuz, adet şezlong, adet güneş şemsiyesi, kişilik bahçe masası ve sandalyeler ve barbekü bulunmaktadır. Bölgenin alt yapısı sebebiyle, internet servis sağlayıcılarından kaynaklanan. Yatak Odası adet tek kişilik yatak, klima ve ortak banyo.


2 Kişilik korunaklı villa

Doğa içerisinde saklı kalan villamız kendiliğinden doğal korunaklı özelliğe sahip olup muhafazakar ailelerimiz için oldukça uygundur. Villada Wi-fi bulunmaktadır. Yatak odası ve amerikan mutfaklı salonu ve havuz terası rahatlığınız. Turizm, Tur, Gezi ve Organizasyon firması.


Bugüne kadar vardığınız tatil keyfini dilediğiniz tatil beldesinde kendi evinizdeymiş gibi kiralık villanızda çıkarabilirsiniz. Fethiye kiralık villa yazlık kiralama fiyatları günlük, haftalık, aylık olarak müsaitlik durumuna göre değişkenlik göstermektedir. Fethiye’nin yazın bunaltan sıcaklarında bile serinliğiyle ünlü mahallesi Kayaköy’de bulunan kiralık villa Şato, yatak odası ve kişilik konaklama kapasitesi ile siz değerli misafirlerine huzurlu bir tatil yaşatmak için kapısını aralıyor. Suit oda, adet tek kişilik.


2 Kişilik korunaklı villa

Tamamen korunaklı olarak inşa edilen yüzme havuzu, dışarıdan asla görünmüyor ve hiçbir şekilde mahremiyetinizi ihlal etmiyor. Bulunduğu konumdan dolayı sakin bir alanda yer alan villamızın bahçesinin içerisinde yeşil alan bulunmaktadır. Balayı misafirlerimiz ve çocuklu aileler için ideal olan villamız, konforlu bir iç mekana sahiptir.


Kalkan muhafazakâr havuzlu villa denildiğinde ayrı bir yeri olan bu villamızın toplamda adet yatak odası bulunmaktadır. Açık mutfağı ve geniş salonunda kullanılan lüks eşyalar ile kendiniz oldukça rahat ve. Bunlar için herhangi bir ödeme talep edilmeyecektir. Depozito Bu villamız için depozito ücreti 5TL’dir, villaya giriş yaparken tahsil edilir. Son yıllarda gözde hale gelen bu tarz villalar bazı müşteriler tarafından helal villa, İslami şartlara uygun villa, korunaklı villa, tesettür villa olarak da anılmaktadır.


Kiralayacağınız muhafazakar villa, özel bahçesi, havuz terası, özel yüzme havuzu dışarıdan ya. Fethiye, Kalkan, Kaş ve Belek korunaklı kiralık villa çeşitlerimiz ile muhafazakâr villada tatil imkânını sizlere sağlıyor olmaktan dolayı çok mutluyuz. Bütçene ve ailene en uygun muhafazakâr villa kiralama seçeneklerimiz için aşağıdaki listeye göz atman kâfi! Dubleks olan villanın üst katı ahşap olması, doğanın içinde doğallığı sonuna kadar yaşamanıza fırsat veriyor.


Maksimun Kapasite: Kişilik. Kayaköy bozulmamış doğasıyla ister deniz ister doğa tatiliniz için ideal bir seçenektir. Favorilerime Ekle Favorilerimden Çıkar. Sessiz, sakin ve hâlâ bozulmamış doğanın kucağında kuş sesleri ve dinginlik içerisinde kahvaltını yaparken her sabah iyi ki köyde bir villa tercih ettim diyeceksin. Bahçe : Güneşlenme alanı, özel havuz ve özel bahçe, adet şezlong, kişilik raftan masa ve sandalye ve mangal bulunmaktadır.


Bu şirin iki yatak odalı korunaklı villa, kargaşadan uzakta, dinlenmek ve çevre’nin doğal güzellikleri’nin tadını çıkarmak isteyenler için oldukça ideal’dir. Huzur’u ve dinginliği arayanlar için birebir özelliklere sahip villa, akşam yemeklerinizi yiyebileceğiniz alan’a doğru açılan modern ve konforlu salon, full ekipmanlı mutfak, iki yatak odası. Geniş aileler ve kalabalık arkadaş grupları için ideal kiralık yazlık villa seçeneklerimizdendir. Tatil evi yada kiralık villa, otel odalarına kıyasla daha fazla alan, gizlilik ve esneklik sunabilir.


Dışarıdan asla görünmeyecek şekilde tasarlanan yüzme havuzu, gizlilik ve huzur içerisinde tatil yapabilme imkanı sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar