16 Ağustos 2019 Cuma

Telefonumu bul

Telefonumu bul

Mobil Chzmı Bul ile telefonunuzu bulmanız kolay. Ayrıca telefonunuzu uzaktan kilitlemeniz ve verilerinizi silmeniz de mümkün. Skip to accessibility help. Deneyiminizi daha iyi hale getirmek için bu web sitesinde çerezleri kullanıyoruz. Devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş oluyorsunuz.


Telefonumu bul

Sadece bir aile üyenin telefon kullanmak veeksik Droid bulun. Süreceyer app çalıştığı gibi , benim telefon eksik mobil cihaz için son derece doğru bir konum ve navigasyon yardımı sağlayabilir bulabilirsiniz. Telefonumu bul kayıp Droid izleyebilirsiniz.


Birkaç gün önce samsung galaxs smini telefonumu düsürdm ve daha bulamadm. Bu da onları herhangi bir yerde unutabileceğiniz anlamına geliyor. Aygıtınız toplantı odasında veya yastığın altında kalmış olabilir.


Ama merak etmeyin, uzun süre ayrı kalmayacaksınız. Cihazımı Bul özelliğini kullanmaya başlama. Bu özelliği iOS cihazları, Android cihazları veya Xbox One konsolları için kullanamazsınız.


Fakat şimdiden telefonunuzda ayarlar kısmından “iClouddan telefonumu bul ” seçeneğini aktif etmeyi unutmayın! Artık akıllı telefonların neredeyse hepsinde telefonumu bul özelliği bulunuyor. Cihazının konumunu bulmanın yanısıra Android Cihaz Yöneticisi’ni kullanarak uzaktan cihazınızın zilini çaldırabilir,.


Birden fazla kullanıcılı bir cihaz kullanıyorsanız, cihaz sahibi olarak oturum açtığınızdan emin olun. Mevcut konum bilgisi yoksa, bilinen son konumu görürsünüz. Cihazınızı havalimanı, alışveriş merkezi gibi büyük binalarda bulmanıza yardımcı olacak iç mekan haritalarını kullanma. Kaybolan yada çalınan Android telefonu tespit edebilmek için Android cihazlara özel olarak geliştirilmiş uygulamalardan faydalanabilirsiniz. Hırsızlığa ve kaybolmaya önlem olarak geliştirilmiş pek çok uygulama var.


Bizde bunların içinde en iyi tane uygulamayı sizler için seçtik. HTC 8x ürünümde telefonumu bul özelliği çalışmıyor dil ve bölge ayarlarında Amerika yı falanda seçtim ama web tarayıcısında haritayı göremiyorum. Bu ileti dizisi kilitlenmiş. Soruyu izleyip yanıtı yararlı olarak oylayabilirsiniz, ancak bu ileti dizisine yanıt veremezsiniz. Daha önce bunu Android Cihaz Yöneticisi’ni kullanarak cihaz bulma şeklinde karmaşık bir şekilde sunan arama devi, artık çok daha basit ve etkili ve aynı zamanda hem Android hem de iOS uyumlu bir servis geliştirdi.


Telefonumu bul

Teknoloji devi, ürünlerine ilişkin gizlilik ve güvenlik ayarlarını. Bu özellik sayesinde cihazınızı bulamadığınız, unuttuğunuz ya da çaldırdığınız durumlarda rahatlıkla konumunu da bulabiliyorsunuz. Kayıp telefon nasıl bulunur? Hem Android hem de iOS destekleyen bu sisteme kolay bir.


Cihazınızda gmail hesabınız ile oturum açtıysanız telefonumu bul hizmeti ile cihazınızı kilitleyebilir, arama yapabilir veya verileri silebilirsiniz. Bu ayarları bilgisayarınızda değil telefonunuzda değiştirirsiniz. Biz bu işlemlerin hem Android ve hemde IOS cihazlarda nasıl yapılacağını detaylı olarak anlattık. GPS) isimli uygulamanın kurulu olduğu cep telefonunu kaybetmeniz halinde başka bir telefona bu uygulamayı kurarak telefonunuzu bulmanıza olanak sağlayan, kısa mesaj yoluyla çalışan ücretsiz bir güvenlik uygulamasıdır. Sitemizde yer alan bilgiler üzerine büyük bir hassasiyet göstersek de tüm bilgilerin 1doğru olduğu garanti edilememektedir.


Bu android uygulama indir programı sadece özel bir kullanım içintasarlanmış bir apk uygulama programıdır. Bundan sonra cihazınızın Find my mobile üzerinden yerini belirlemeniz ise çok kolay. Kendi hesabınızdan giriş yaparak cihazımın yerini bul diyorsunuz. Cep telefonunuzu kaybettiyseniz ve Android’i işletim sistemini kullanıyorsanız, Android Cihaz Yöneticisi’ni kullanarak cihazınızı bulma şansınız olabilir. Cihazına ait IMEI numarası beyaz listede bulunan ancak cihazı çalınan, yağmalanan, kaybolan veya her ne suretle olursa olsun rızası dışında elinden çıkan kişiler cihazının elektronik haberleşme şebekesinden hizmet almasını engellemek.


Yazı Başlıkları ÖzelliklerAygıtımı kilitleAygıtımı çaldırArama günlükleriAygıtımı silEkranımın kilidini açSIM değişikliği alarmıKendiniz için bir koruyucu kaydedinPil gücünden tasarruf için Acil modPopüler Aramalar Mobil cihazımı bul, mobil cihazınızı kaybettiğinizde Aygıtımı kilitle ve Aygıtımı temizle fonksiyonlarını kullanarak kişisel. Derhal telefonunuzda bu uygulamanın kurulu olup olmadığını kontrol. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), cep telefonu çalınan vatandaşların, telefonu erişime engellemek amacıyla saat boyunca kurum bünyesinde faaliyet gösteren Bilgi ve İhbar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar