16 Ağustos 2019 Cuma

Bursa 0 98 konut projeleri

Bazı yeni konut projeleri Mudanya, Kumla gibi deniz kıyısına yakın ilçelerde. Yeni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, uygun faiz oranları ve ödeme koşullarıyla yeni kampanyalar yapacaklarını duyurdu. Sektörü hareketlendirecek ve firmalarında elinde bulunan konut stoğunu eritmesinde katkıda bulunacak olan 0. Bursa konut projelerinin ödeme planları resim ve video galerileri. Bursa ilindeki konut projelerine ait kapsamlı bilgi. Ayrıntılı en yeni emlak,konut projeleri sitesi.


Bursa 0 98 konut projeleri

Açıklamaya göre oranlı kredi faizi kapsamına bankanın konut projesi ortakları ve bankayla kredi ilişkisi bulunan firmalar giriyor. Yani kapsamda sadece büyük inşaat firmaları yok. En yeni ve güncel projelerin tek adresi. Bankaların aktif bir şekilde çalıştıkları şirketlerin inşa ettiği konut projelerinden satın alma işlemi gerçekleştirecek olan bireysel müşteriler için, konut kredisi kampanyasına dahil olan şirketlerin de katkısı ile birlikte aylık faiz oranı ile yıl vadede 5bin TL’ye kadar konut kredisi kullandırılacak.


Bankası kampanya kapsamında yer alan anlaşmalı konut projeleri için müşterilerine yüzde 1. Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Tanyer, Şehir ile diyaloğu güçlü, doğanın huzuruyla bütünleşen konut projeleri hayata geçiriyoruz dedi. Aynı zamanda projede müstakil villa da bulunuyor. Büyük bir merakla beklenen listede farklı şehirlerde yer alan çok sayıda projeden 0. Yeni konut kampanyasına örnek verecek olursak, Örneği diyelim ki 3bin TL’lik daire satın alacaksınız. Yarın start alacak yeni konut kampanyasına Sur Yapı da bin konut ile katıldığını duyurdu.


VakıfBank, tam yıldır burası sizin yeriniz. Ankara, Bursa ve Denizli illerinde bulunan bütün projelerinde geçerli olacak kampanya üstelik vade oranı ve 1ay için geçerli olacak. Ziraat Bankası Türkiye Geneli 0. Her türlü şubecilik faaliyetlerimizinden sınırsız ve hızlı yararlanabilmek için anında hesap açabileceğinizi biliyor musunuz?


Banka ile anlaşmalı olunan inşaat şirketlerinden yapacağınız konut alımlarında ile arasında değişen faiz oranlarından yararlanabilirsiniz. Böylece bankaya borcu olan inşaat firmaları borçlarını ödemiş , hem de konut stoku erimiş olacaktır. Verilecek olan bu kredilerin üst limitleri 5bin TL olarak. Andıç, inşaat şirketlerinin 0. Nuvo Dragos projesinde yüzde faiz fırsatı.


Emlak fiyatlarının gösterdiği ciddi artış. Bankası yüzde faiz oranlı konut kampanyasına katıldı. Emlak Konut kampanyası konut fiyatları araştırılıyor. Bankası, ülke ekonomisini destekleme anlayışının bir uzantısı olarak, kampanya kapsamındaki anlaşmalı konut projeleri özelinde konut kredisi faiz oranlarını indirdi. Kentsel dönüşüm projeleriyle de riskli yapıların yıkılıp yerine yenileri yapılırken markalı konut projeleri de bölgede artış gösterdi.


Nisan ve Mayıs aylarında da bu süreç devam ediyor. Projeler Teknik Yapı Metropark. Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir ve Kocaeli’de gerçekleştirildi. Reidin-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi” raporuna göre, yeni konut fiyatları bir önceki aya göre yüzde 0 geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 1yükseldi.


Sinpaş GYO tarafından Bursa Osmangazi’de inşaatına başlanılan Bursa Modern projesinde toplamda 1. TL’den başlayan daire fiyatları 8bin TL’ye kadar. Avrupark Hayat projesinde karma konsept yapısı benimsendi. Kampanyalı konut projeleri, yeni yılda da yatırımcılara sunduğu avantajlı ödeme kolaylığı sayesinde isteyenleri kolayca ev sahibi yapıyor. Konut edinmek isteyen yatırımcılar kampanya yapan projeler arasında, kendi bütçelerine uygun ödeme koşulları ile hayalini kurdukları eve sahip olabiliyor.


TL’ye kadar faizle banka kredisi kullanılıyor kalan konut bedeli ise şirket bünyesinde vade farksız taksitlendiriliyor. Muhit Sancaktepe, Lavender, Gölbahçe Evleri, İlkbahar, Bursa Marka Rezidans, Şehir Konakları. Direk firmalarımıza konut kredisi kullanır gibi 0. Tüm bankalar bir arada - Türkiye’nin tüm büyük özel bankaları ile anlaşmalarımız sayesinde en uygun kredi seçeneklerini tek bir yerde görüp karşılaştırarak kazançlı çıkarsınız. Size özel, indirimli oranlar - Bankalar ile yaptığımız özel anlaşmalar sayesinde kendi koşullarınıza ve durumunuza özel ve indirimli konut kredisi fiyatlamaları alırsınız. Kamu bankalarının faiz indirimine gitmesi konut sektörünü hareketlendirdi.


Bursa 0 98 konut projeleri

Bankalara rekor başvuru sonrası haftada bin sıfır konut satışı gerçekleşti. Konut firmaları da bankalar sonrası sektörü iyice hareketlendirmek için indirim üstüne indirim uyguladı. Tüm duyuru ve kampanyalardan ticari e-ileti yoluyla haberdar olmak istiyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar