28 Haziran 2019 Cuma

Definede delik işareti

Definede delik işareti

Genelde el işaretinin yanında başka bir işaret daha bulunur yani el işareti tek olmaz ve bu işaret size yön ve mesafe verir. El çıplak bir arazide dikili taş üzerinde ise yani sonradan koyma bir taş o taşın altında giriş olma olasılığı yüksektir tespitinizi yapıp girişi açın bir başka çözüm. Burada dikkat etmemiz gereken en önemli husus diğer define işaretlerinde olduğu gibi, işaretin doğal olup olmadığıdır. Kaya üzerinde yuvarlak ve dağınık olan oyuklar genellikle murç izi değildir.


Murç işaretinde bu olay çok görülür. Definede Delikli Taş İşareti. Genellikle oyma veya kanal türü kayaların üzerinde bulunan işaretler mezar girişi gibi işaretler olarak algılanır. Bulunan işaretlerin doğru yorumlanması sonucu hem me.


Devenin define işareti olup olmadığına bakmadan önce de hangi nedenlerle bu hayvana böyle bir misyonun yüklenmiş olduğunu incelemek gerekir. Bunlarda fazla bir fark yoktur. Yılan işareti olduğunda, bu yerde akan ya da kuru bir dere olur ya da patika yollar bulunur. Yılanlar esas olarak mezar bekçisi olarak figürlerde kullanılmıştır.


Kalp mağara içindeyse, mağaraya girdiğimiz zaman orta yerinde dikili bir taş var ve bu taşın ardında bir delik var delikten baktığınızda kalp işaretini görürüz ve ilerde köşeye doğru bir taş dikilidir bu taşta nal olup para nalın altında 1okka dır. Her iki taraftanda bakmak mümkünse, bakılmalıdır. Yakın civarında taş veya toprak yığma olma olasılığı kuvvetli.


Bu durumlarla karşılaşılmadığı takdirde, deliğin. Cinler için değerli olanların insanlar tarafından ciddi şekilde rahatsız edilmesi. Cine eziyet edilmesi, Ya bilmeyerek onların. Taşın her iki taraftan da bakmak mümkünse, kesinlikle bakılmalıdır.


Oyulan delikten ileri doğru bakılır ve ileride farklı bir şey var mı diye yerler aranır. Kayanın üzerindeki veya altındaki oyuk alandan delik alandan küf kokusu mahzen kokusu gibi ağır koku geliyor mu. Elin yapılım tarihi 9yıllarıdır. Nal işareti bazende omega işareti görvi üstlenir, kesin define işaretidir, eşkiyalar tarafındanda kullanılmış önemli işaretler arasındadır.


Nal işareti antik dönem insanları tarafından kullanılsada en çok Ermeni halkı tarafından kullanılan bir işarettir. Ermeniler bu işareti kullanırke kesinlikle işaretin hemen yanına defineyi gömmemişlerdir. Diğer anlaÜçgen olan yerin çevresindeki kayalara iyi bakın, delik olan varsa deliğe oklava sokun,. Resim yükleyemiyorum ama üçgen oyma işareti ve iki metre yanında yön veren işaret var. Baktığı yönde odayı tespit ettik ama horasanla kapatılmış.


Definede delik işareti

Kılış işareti Roma döneminde sık kullanılmıştır. Dikme ufak taşlar üzerinde oyma veya kabartma kılıç işaretleri Anadolu Türkmen’leri tarafından da kullanılmıştır. Kılıç işareti bazı durumlarda ana işaretin yanında yardımcı işaret olarak da kullanılmıştır. Yuvarlak oymalar:Her oymanın bir mezarı vardı mezar oymanın mt çevresinde araştırılır.


Eğer bir büyük oyma var ve etrafındada küçük oymalar var ise büyük oyma ile küçük oyma arası ölçülür. Patlamış tüfeğin işareti varsa gömü daha ileri mesafededir. Oradan o yönlendirici işaret sizi hazinenin üzerine götürecektir. Patlamamış tüfek işareti varsa gömü daha yakın mesafende önünde veya arkasında olabilir.


Hitit Tanrısı tasviridir. Geçmiş tarihte yol kenarlarına yapılmış ve yolu ifade ettiği bilinmektedir. Kaya bloklarında yapılmış kabartma adam sembolleri ise, kral veya lider mezarını (kaya mezarı) ifade edebilir. Edison’un lambasına hayran kaldılar, anlata anlata bitiremediler.


ALLAH ’ın güneşinden haberleri yok! Küçük bir nokta, küçük bir delik bile tuzağın olduğu yönü gösterebilir. Ve aynı zamanda el ile bastırılmış veya üzerine basılmış küçük bir taş bile tuzağı faaliyete geçirebilir. Bu tuzaklarda zehirli hava, su, zehir, zehirli yılanlar veya akrepler olabilir. V nin sivri ucu istikametinde adım atılarak gelinen nokta araştırılır.


Diğer Tecrübeler: Nalın ortasında haç varsa burada mağara vardır bu mağaranın iki yerde parası olup mağaranın içinde sağa doğru çıkılan dar bir geçit vardır bu dar geçidin içinde yığın halinde parayı görürsün zaten bu geçitte sağ duvarda ok işareti mahzen girişini gösterir mahzenden düz giremezsin yan gelip önce bir omuzunu sokar öyle geçersin, mahzene. Her işaret define işareti değildir aşağıdaki bu yazıda işaretler hakkında temel bilgiler yer alıyor ,,. X ) işareti definede tılsım olayının habercisidir. Genelde gömüye 7-8-metre mesafe de ve gömünün kıble tarafında gizli işaretleri bulunmaktadır.


Bu husus tamamında değilse bile genellikle ve de mutlaka işareti vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar