6 Haziran 2019 Perşembe

Bir erkekle nasıl mesajlaşılır

Hiç tanımadığın bir erkekle muhabbete girme olayı bulunduğun ortama ve senin yaşına göre değişir. BASİT taktikler veriyorum. Bir erkekle konuşmak için ondan bir şey ödünç al. Bir Erkekle Nasıl Konuşulmalı. Bir sonraki sefer bir erkekle konuşacağınız zaman aşağıda sizler için hazırlamış olduğumuz on önerileri uygulamaya çalışın.


Ve sizlere garanti ediyoruz, vermiş olduğumuz bu öneriler sizleri şimdiye kadar hiç hayal etmemiş olduğunuz kadar arzulanan ve çekici bir kadın yapacak. Bir kadının bize telefon numarasını vermesi ilk mesajımıza yanıt vereceği, telefonlarımızı açacağı, bizimle buluşmak hatta konuşmak isteyeceği anlamına gelmiyor. Kadınlar numarasını farklı erkeklerle paylaşır… Bu, numarasını verdiği her erkekle birlikte olacağı anlamına gelmez. Utangaç sayılırım ortak konu bulamıyorum belki de konuşmaya nasıl girilir hangi konulardan konuşulur.


Güncellemeler: Takip Et. SMS, whatsapp, bbm ve Instagram gibi mesajlaşma ve sosyla medya araçları artık günümüzün olmazsa olmaz flört gereçleri. Karşı tarafa mesaj yoluyla yüklenmenin nasıl göründüğü konusunda basit bir uygulama yapıp bir kızın gözünden olayı irdeleyelim. Lütfen yorumlar bölümünden görüşlerinizi bize bildirin. Videomuzu beğenmeyi unutmayın!


Biz bakışıyoruz şu an ve ikimiz de birbirimizden hoslaniyoruz ortak bir arkadaşımız var ama konuşmuyoruz biraz utangaç birisiymis ama mesaj atabilir ve nasıl konuşulur bilmiyorum ben daha çok yüz yüze konuşma taraftarıyım çünkü mesajda rahat. Flört döneminde nasıl mesajlaşılır? Yüz yüzeyken kendinizi boyutlu ifade etme şansınız var, peki mesajlaşmada ne ölçüde başarılısınız? Hoşlandığınız kişiyle konuşma başlatmak kolay olmayabilir. Karşı cinsi etkilemek,hoşlandığınız kızın ya da erkeğin de sizden hoşlanmasını sağlamak için bunla.


Onun mesajlarının aslında ne anlatmak istediğini Pudra. Kadınlar için hoşlandığı erkekle mesajlaşmak flörtün olmazsa olmaz bir aşaması, aynı zamanda hoşlanılan erkek hakkında birçok şey. Sıradan bir konu üzerine bile sıcak bir sohbet geliştirebileceğini unutma. Karşındakinin bir erkekten ziyade bir insan olduğunu anımsarsan işler yolunda gidecektir.


Bu aşamada yapılabilecek en iyi şey ortak. BİR ERKEKLE NASIL KONUŞULUR? Ama kadınlar da erkeklerle konuşma ve onlara derdini anlatma konusunda çok kötü. Bir Meksikalıyla Rusça konuşamazsın, değil mi? O zaman neden uzun ve karmaşık cümlelerle onun aklını karıştırıyor, dikkatini dağıtıyorsun?


XXX’in önünden geçerken aklıma geldin gibi mesajlar atabilirsiniz. Böyle bir şey yoksa bile kızla yüz yüzeyken yaşadıklarını hatırla ve ona dayanarak eğlenceli bir konu aç. Diyelim ki gündüz kızla beraberken kızın yanına tesadüfen bir kedi geldi ve kız kediyi sevmeye başladı. Arkadaş arıyorum dediğinizi ve yeni birisiyle tanıştığınızı düşünün. Birbirinizi tanıma macerasının ilk hamlesi olan ilk aramayı kim yapmalıdır, kadın mı erkek mi?


Haberlerden H aberiniz Olsun. Son haberleri okuyun ve onunda ilgisini çekeceğini düşündüğünüz haberlerin detaylarını öğrenin. Aranızdaki sohbet “donuklaşmaya” başladığı anda bu güncel konulardan biri hakkında ne düşündüğünü sorabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışmak, herkes için farklı şeyler ifade etmektedir, değil mi? Erkekler genellikle konuşmayı başlatan taraf olmak istemezler.


O halde iş başa düşüyor hanımlar :) 1)BEDEN DİLİNE DİKKAT. Onunla cilveli bir konuşma yaparken hareketlerine dikkat edin. Yoksa sizi pür dikkat mi. Erkeklerle tanışma yolları - Is the number one destination for online dating with more dates than any other dating or personals site. It is not easy for women to find a good man, and to be honest it is not easy for a man to find a good woman.


Want to meet eligible single man who share your zest for life? Karnaval kullanıcılarına güvenli ve etkin bir web sitesi hizmeti sunabilmek için çerez kullanmaktadır. Peki bir erkeğin gerçekten aşık olduğunu nasıl anlayabilirsiniz?


Aşık olan erkeğin aklından o an neler geçiyordur? Erkekler için aşık olmak gerçekten mutluluk verici bir deneyim olsa da emin olabileceğiniz tek bir şey varsa o da aşkın erkekleri kadınlarda olduğu gibi uzun süreli olarak etkisi altına almadığıdır. Orijinal bir şey yazayım da farklı olayım diye düşünme. Kız gün içerisinde bir sürü erkekle yazışıyor.


Kendini herkesten daha iyi bir şey yazmalıyım ve onun ilgisini çekmeliyim diye şartlama içinden ne geliyorsan yaz. Kendini şartlarsan bu bir iki mesajla anlaşılır ve muhtaç bir duruş sergilemiş olursun. Ama için boş olduğu takdirde hiçbir taktik seni zafere ulaştıramaz. Mesajlaşma Taktikleri Neden İşe Yaramıyor?


Bir kızla nasıl tanışılır konusunda üç farklı tanışma yöntemi gösterdim. Bunları kullanarak hem reddedilmekten kurtulursun hem de reddedilme konusundaki hayali KORKUNUN üstesinden gelirsin. Bir kızla tanışmayı öğrendikten sonra onunla sohbeti nasıl devam ettireceğini de öğrenmelisin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar