20 Haziran 2019 Perşembe

Yönlendirme levhaları

Yönlendirme levhaları

Yönlendirme levhaları ile hayatınızı kolaylaştırmak elinizde. Karşılaştır (0) Hızlı görünüm. Pek çok farklı noktada bu levhalara ihtiyaç duyulabilir. Sipariş Halinde Renk Ölçü.


Belli noktalara yönlendirme ve yön bulmayı kolaylaştırma görevi olan levhaları, metalden ahşaba çeşitli materyallerden üretebiliriz ve farklı görünümler elde edebiliriz. Acil Durum Telefonları Basınçlı Gaz Tüpleri Levhaları Baş Koruma Uyarı Levhaları Kulak Koruma Uyarı Levhaları El Koruma Uyarı Levhaları Ayak Koruma Uyarı Levhaları Solunum Koruma Uyarı Levhaları Vücut Koruma Uyarı Levhaları Forklift Uyarı Levhaları Düşme Tehlikesi Levhaları Kaygan Zemin Levhaları Kazasız Gün Levhaları Kesilme Ezilme Tehlikesi Levhaları Sigara. Kapalı binalar içinde bile nereye gideceğimizi bizlere gösteren yönlendirme levhaları modern yaşamı çok daha kolaylaştıran ve bulunduğu yerin kalitesini yansıtan uygulamaların başında gelmektedir. ACELYA MODERN BOMBELİ YONLENDİRME MRT-AY03. Model İtibariyle Soldan Sağa İstenilen Ölçülerde Yapılabilir Kanallı Alüminyum Profil Mevcuttur.


Yani yönlendirme levhaları gitmek istediğiniz. En ucuz ve kaliteli kim satar? WC levhaları bay, bayan ve engelli tuvaletlerinde ayrımı sağlamak ve karışıklığı önlemek için tasarlanmış ürünleridir. Başlıca serigrafi baskı, tampon baskı, endüstriyel etiketler, makine giydirme ve kapama, yalın üretim ve kalite sistem görsel panoları, yönlendirme levhaları , dekorasyon showroom kurulumları,kurumsal cephe ve bayi tabelaları projelendirme, üretim, montaj ve servis hizmetini sunabilecek tecrübeye sahiptir.


Yönlendirme levhaları

Doktor İlhami Karagöz Cad. Kamusal alanlarda, özel kuruluşlarda ve sosyal alanlarda o alanları kullanan kişilere bilgi vermek ve yönlendirmek amacı ile asılan levhalardır. Kişi isimleri, giriş çıkış yönleri, hangi hizmetin hangi bölümde olduğunu göstermeye yarayan ve okul, hastane, alışveriş merkezleri, otel, resmi. Gün içerisinde binlerce kez karşımıza çıkar.


Yıllardır binlerce kişi ve firmaya hem yönlendirme levhası hem de tasarımlarda uygun çözümler sunduk. Profosyonel bir ekiple daimi olarak sizlere hizmet vermeye hazırız. Fiyat bilgisi ve daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin. PVC gibi ürünlerden üretilmektedir.


Kullanılacak alana göre üretilmeleri gerçekleştirilir. Firmanıza özel tasarım ve görsel çalışmaları için bizimle iletişime geçiniz. Tüm levhalar dünya standartlarına uygun olarak uluslararası renk biçimlerinde üretilmeli ve kaliteli bir malzeme yapısına sahip olmalıdır. ALAN YÖNLENDİRME LEVHALARI.


Ortak kullanım noktalarında park, avm ve iş merkezleri gibi bir çok yerde kullanılan yön vermek amaçlı hazırlanan levhalardır. Engelli Şarj İstasyonları. Trafik Levhaları Ayrıntılar. Yangın Uyarı Levhaları Ayrıntılar.


Yönlendirme levhaları

Güvenlik Düzen Tabelaları Ayrıntılar. YE olarak anılacaktır ile diğer tarafta İkitelli O. Bu tabelaların çoğunluğu alüminyum levhalardan üretilir. Yelken Bayrak, yelken şeklinde yapıya sahip dijital baskılı kumaş bir malzemenin alüminyum çubuk ve ağırlık dengeleyici su. Sepet sayfasına git Devam et.


Toplu yaşam ve kullanım alanlarında son derece önemli bir amaca hizmet etmekte olan yangın yönlendirme levhaları çok önemli bir amaca hizmet etmektedirler. Duvar Tipi Broşürlük 10×cm. Bu tarz ürünler temin etmek için güvenilir bir firma arayan kişiler her zaman bizler ile iletişime geçebilirler. En basit halleri ile otobüslerde, metrolarda bile güvenli çıkış, yaklaşılmaması gereken bölümler ikaz levhaları ile belirtilmektedir.


Ayrıca hastanelerde, iş yerlerinde resmi veya özel kurumlarda da aranılan departmana erişmek amaçlıda yönlendirme levhaları sıklıkla kullanılmaktadır. Yetkililerin onlarca yıllık sürüş deneyimleri sonrasında oluşturdukları bu işaret ve levhalara uymak, güvenli bir sürüş için büyük bir önem taşıyor. Bu levhalar kendi içlerinde üçe ayrılmaktadır.


Başta iş güvenliği olmak üzere trafik yönlendirmeleri için kullanılan levhalar, otopark levha yönlendirme tabelaları olarak da karşımıza çıkıyor. Işıklı Acil Çıkış Armatürleri. Acil yönlendirme levhaları kamuların ortak kullanım noktalarında park ve iş merkezleri gibi bir çok yerde kullanılan adı gibi yön vermek amaçlı kullanılan malzemelerdir.


YAC SERİSİ LEDLİ EXIT ARMATÜRLER Y. Geniş bir kullanım alanına sahip olan yönlendirme ve uyarı levhaları başta iş güvenliği olmak üzere trafik yönlendirme ve uyarıları için kullanılan levhalar, otopark levhaları gibi pek çok alanda kullanılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar