7 Haziran 2019 Cuma

Kaybolan telefon nasıl bulunur

Kaybolan telefon nasıl bulunur

IMEI sorgulama işlemi, başvurular ve kayıp - çalıntı telefonu bulma nasıl olur. Onur Şendere - AY ÖNCE GÜNCELLEND. Kayıp telefon nasıl bulunur? Kaybolan cep telefonu nasıl bulunur? Resmi olarak “C ep telefonu kaybolan veya çalınan abone ne yapmalı?


Kaybolan telefon nasıl bulunur

Kullanmış olduğumuz cep telefonları bilindiği üzere ios ve android işletim sistemlerine sahiptir. Elbete gelişmiş teknolojinin getirdiği yeniliklerle beraber artık kaybolan telefonumuzun yerini tespit edebilmemizin mümkün olduğu gibi olası bir durumda kaybettiğimiz cep telefonumuzu kullanıma kilitleyebilir ve telefon içeriğindeki tüm bilgileri bir tuşla uzaktan. Sessiz modda iken telefon nasıl bulunur ? Ring My Droid uygulamasını kullanabilirsiniz. Uygulama sayesinde kaybolan telefonunuzu SMS atarak bulabilirsiniz. Nasıl almasın ki, her türlü kişisel bilgilerin depolandığı, banka ve kredi kartı bilgilerinin de içerisinde yer aldığı akıllı telefonları kaybetmek ciddi bir kâbusun ta kendisi.


Yani telefonunu kaybettin. Sadece bir dakika önce cebinizdeydi ve şimdi gitti. Akıllı Telefon kullanıcısı iseniz, telefonunuzu bulan kişi (veya çalan) kişisel bilgilerinize erişmeye çalışabilir. Bir çok kişi bu özelliği bilmiyor ve kullanmıyor.


Telefonu kaybolan veya çalınanlar için eşsiz bir hizmet. Korkularınızı bir kenera burakın ve rahatlayın ve en kötü durum senaryosunda bile telefonunuzu bulmanız için sizlere kapsamlı bir makale hazırladık. Bu kez de başka bir soru aklınıza geliyor: çalınan telefon nasıl bulunur?


Hem bu sorulara cevap verebilecek hem de Android telefon takip imkanı sunan kayıp telefonun yerini tespit etme yazılımı mevcut. Uygulamanın kullanımı kolay web sitesi, senkronize edilen tüm telefonların hızlı bir şekilde görüntülenmesini sağlar ve ayrıca uygulama ile aynı gerçek zamanlı haritalamaya erişebilirsiniz. Android sistemlerde kayıp telefon nasıl bulunur detaylarına bakalım. IMEI numarası adı verilen numaralar sayesinde kayıt altında tutulan telefonlar çok kolay bir şekilde bulunabilir. GSM operatörünüzü aradığınızda telefonu kullanma özelliği kapatılır ve çalan kişi telefonu satamaz.


Günlük hayatta bazen dalgınlıktan dolayı telefonumuzu bir yerlerde unutabilir ve nerede olduğunu hatırlayamayabiliriz yada birisi. Telefonlar yakınlarda bir yerlerde bulunamadığında eski usul birinin çaldırmasını isteyip bulma yolu işe yarayabilir. Fakat bu durum karşımıza her zaman bu kadar kolay çıkmayabiliyor. Ben metrobüste pahalı bir akıllı telefon bulmuştum.


Haklı şekilde maddi zararın yanında, manevi olarak da birçok baş ağrısı ile uğraşmanız gerekecek. Bilgiler Etiket: çalınan telefon ne kadar sürede bulunur, çalınan telefonlar nasıl bulunur, kayıp telefonlar için ne yapılır, telefon kayboldu ne yapmalıyım, telefon kaybolduğunda ne yapılır. Kullanıcı profilleri ile ilgili bilgi edinin.


Eğer bir Android telefon kullanıcısı iseniz telefonunuzun kaybolma ya da çalınması durumunda önceden telefonunuza kurmuş olduğunuzprogramlar size yardımcı olabilir. Android cihazlara özel olarak geliştirilmiş güvenlik uygulamalarından. Modern zamanlarda bir kişiyi telefon kaybetmekten başka çok az şey çıplak hissettirir. Telefonumuzu telefon araması yapmaktan çok daha fazlası için kullanıyoruz ve tüm bu veriye bir yabancının erişecek. Rotatifler, Türk basın tarihine damgasını vuracak Hürriyet için dönüyor ve Türkiyeyeni bir gazeteye uyanıyor.


Ancak söz konusu bir akıllı telefon olduğunda işler değişiyor. Kaybedilen Android telefonu bulmayı ve izlemeyi göstereceğiz. Konuya başlamadan önce, bu yazımızda sunulan çözümlerin işe yaraması. Bir İmei numarasından telefon bulunabilir mi?


Telefonunuzu kaybettiyseniz, sonsuza kadar gittiğini düşünmeyin. Hatırlı büyüklerden yardım istenip onlara da dua ettirilir. Cevabınız tırım tırım aramaksa, bir çoğumuz zaten böyle yapıyoruz ama çok dağınık bünyeler için bu baya bir vakit alabiliyor. OS işletim sistemine sahip tüm telefonlara önceden kurulu gelen bu uygulama sayesinde internete bağlı bir bilgisayar vasıtasıyla telefonunuzun. Bazı cep telefonu modellerinde tamamen çalışır halde olan bu özellik, çoğu cep telefonu modelinde ise bir kurulum gerektiriyor.


Gerekli ayarlamalar yapıldıktan hemen. Hal böyle olunca eğer tedbirinizi aldıysanız kaybolan telefonunuzun konumu bulmanız da kolay hale geliyor. Adına boşuna akıllı telefon dememişler. Kaybettiğiniz telefonunuzu nasıl bulacağınıza gelin birlikte bakalım.


Annem bir defasında hastaneye gitmiş. Aramışlar çalmış çalmış cevap yok. Neyse çalındı galiba diyerek umudu kesip savcılığa dilekçe vermiş babam.


Aradan ay geçti eve gittim memlekete. Yeni telefon alınmış tabi haliyle. Bi gün babamın arabasını aldım şöyle bakımını falan yaptırayım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar