10 Haziran 2019 Pazartesi

Ingilizce sıfat ezberleme

Mutlaka bilmeniz gereken 4fiili ayrı seviyede topladık. Temel seviyeden en ileriye kadar tüm bilmeniz gereken fiiler bu videoda. Bu cümlelerde picture ( resim ) ve horse ( at ) kelimeleri isimdir.


Beautiful ( güzel ) ve fast ( hızlı ) kelimeleri ise sıfattır. Dizileri, filmleri ve günlük konuşmaları anlayabilmeniz için MUTLAKA bilmeniz gereken tüm sıfatlar bu videodadır. Quzilet linki olarak iki liste.


Sonuçta İngilizce sürekli olarak ihtiyaç duyulan bir dil. Hadi kelime ve bu kelimeler ile ilgili cümlelerimize bir bakalım. Günlük İngilizce kelime ezberleme serimizin 6. Basit cümleler kurarak devam ediyoruz ancak gramerini anlamadığınız cümleler olursa ise yorumda belirtirseniz hangi zamana göre veya hangi gramer kalıbına göre yazıldığını iletebiliriz. Tahmin edebileceğiniz gibi bu cümlede sıfat “expensive”dir çünkü “nasıl” sorusu sorulduğunda aldığımız cevap “pahalı” dır.


Ingilizce sıfat ezberleme

Bunun için de en çok kullanılan kelimelerden başlanıyor ve alana göre ezberlenen kelimeler yön değiştiriyor. Bu şekilde ezberlemek çok daha rahat olacaktır. Kelimeniz, fiil, nesne, sıfat gibi farklı görevlerde kullanılıyorsa bu anlamlarını da yanlarına yazabilirsiniz. Tekil veya çoğul olarak kullanılabilen sıfatlar tıpkı Türkçede olduğu gibi ismin önüne getirilerek kullanılır. Fast car — Hızlı araba Big World — Büyük dünya Bad man — Kötü adam Genellikle isimlerin önüne gelerek kullanılıyor olsa da tek başına da kullanılabilir.


Sıfatlar genel olarak isimlerden önce gelir ve ismin rengini tadını kokusunu ve durumunu bildirir. Yeni kelimeleri mantıklı bir yol ile öğrenin. He is an intelligent student.


Kısa listelere hakim olduktan sonra, aşağıdaki daha kapsamlı listelere geçebilirsiniz. Unutmayın ki ana dili İngilizce olan birinin kelime dağarcığı 20veya daha fazla kelimeden oluşsa da, doğru listeden başladığınız sürece. Ahmet and Zeynep were glad to see the statue of Atatürk.


They were very glad when they saw boxes of Turkish grapes. Sıfırdan İngilizce nasıl öğrenilir, İngilizce öğrenmeye nereden başlamak gerekir, İngilizce çalışmaya nereden başlamalıyım ya da adım adım İngilizce öğrenmek istiyorum, ne yapmalıyım gibi sorular öğrencilerden sık sık aldığım sorular. Daha önce belirlenmiş saatlerde saat boyunca,yabancı ve Türk İngilizce öğretmenleriyle İngilizce konuşma,okuma ve pratik yapma fırsatı.


Sıfatlar ve Zıt Anlamları Bu yazımızda, İngilizcede çok kullanılan bazı sıfatarı ve bu sıfatlara zıt anlamlı olan sıfatları göreceğiz. Varsa bile az ve dağınık bir şekilde. Birçok sitede araştırma yaptım. Bütün sitelerde parça parça bilgiler verilmiş. Türkçe’de de tam karşılığı olmadığı için bu kısa konuyu hatırlamak ve hatırlatmak istedik.


YDS de çıkan kelimeleri kategorize ederek, ezberlemenizi kolaylaştıran hiçbir izin istemeyen bir program. YDS Kelimeleri) yüklenecektir. Kelimelerin telaffuzu mevcuttur, ayrıca dilediğiniz kelimeyi favorilerinize ekleyebilirsiniz. Bu kuralları uygularken, yapılması gerekenlerden önce kaçınılması.


Permanent=(pörmınınt)=kalıcı ,sürekli (sıfat adjective) Görsel kelime Perma net Saç şekli devamlı bozulan bir kızın saçlarını sürekli düzgün kalması için saçlarına Perma Neti denen koruyucu bir file taktığını hayal edin. Ancak İngilizce konuşmak isteyen insanların başka yöntemleri de takip etmesi gerekiyor. Yani bir sözcüğün isim mi fiil mi yoksa sıfat mı olduğunu bilmelisiniz. Renk ( colour ya da color) hepimizin bildiği üzere, insan nezrinde ışığın görülebilen bir özelliğidir.


Kalıplaşmış İfadelerin İngilizceden Çevirisi 1. Test Çözme Teknikleri ve Püf Noktaları. Test sınavlarına girmeden önce kelime ezberinizi sıklaştırmanız ve ezberlediğiniz kelime sayısını artırmanız gerekiyor. Daha önce yazdığım İngilizce kelime ezberleme yöntemleri başlıklı yazımı okuyabilirsiniz.


Ingilizce sıfat ezberleme

Bu noktadan sonra ingilizcenizi ilerletmek bol bol pratik ve ingilizce kelime ezberleme çalışması yapmaya dayanır. Bu noktada ise sitemizde bulunan orta seviye ingilizce kelime ezberleme çalışmasını her gün düzenli olarak tekrarlarsanız, ingilizceniz günden güne daha iyi hale gelecektir. Kartingo çok etkili bir İngilizce kelime ezberleme uygulaması olarak geliştirildi. Her gün İngilizce isim, İngilizce sıfat, İngilizce fiil ve İngilizce kalıp bildirim olarak gönderilir. Uygulama içerisindeki kartları kaydırarak sonraki kelimeye geçebilir, kartın üzerine tıklayarak kelimenin Türkçe karşılığını görebilirsin.


Bir Başka Gözden İngilizce adlı setin tamamını burada yayınlamak elbette ki söz konusu değildir. Kitaplar bilgisayar ortamına özetlenerek aktarıldığından, topoğrafik hatalar olabilir. Orta seviye İngilizce kelimeler başlığında konularına göre orta seviyede İngilizce kelimeleri gösteriyorum.


Bu başlık altında arabalarla ilgili İngilzce kelimeler, Get kelimesinin farklı kullanımları, Keep kelimesinin işlevi, uçak ve uçuşlarla ilgili bilinmesi gereken kelimeler gibi başlıklar bulabilirsin. Dolayısıyla bu anlamları doğru bir şekilde uygulamak için cümle içerisinde görmemiz daha etkili olacaktır. Bu adımı uygulamanın en etkili yolu bol bol makale çevirisi yapmak ve İngilizce metinler okumaktır. Kafa karıştıran reklamlara, pek çok kişinin aynı anda ders gördüğü dil merkezlerinin ‘En iyi İngilizce kursu’ ilanlarına kanmayın!


Uzman eğitmenler eşliğinde özel ders almak, kurs sonunda akıcı bir şekilde İngilizce konuşup yazabilmek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar