5 Haziran 2019 Çarşamba

Altındağ belediyesi hoşgeldin bebek

Bornova Belediyesi, Bornova ailesine yeni katılan bireyler için özel bir hediye paketi hazırladı. Bazı belediyeler projemizi bire bir kopyalarak kendi projeleri gibi sunuyorlar. Bekir Pakdemirli’ye sundu. Konak Belediyesi çiçeği burnunda anne ve babalara içinde biberondan emziğe kadar yeni doğan bebeğin tüm ihtiyaçlarını barındıran Hoş geldin bebek paketini hediye ediyor. Yeni doğan bebekler ve ailelerine el uzatarak, sevinçlerine ortak olan Emirdağ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü.


Sosyal Belediyecilik” anlayışıyla hareket eden Sincan Belediyesi, bebek sahibi olan ailelere bazı ihtiyaçlarının karşılandığı bir set hediye ediyor. Böylelikle Sincan Belediyesi hem ailelerin mutluğuna ortak oluyor hem de bütçelerine katkı sağlıyor. Ayrıca 500’er kişilik iki adet fuaye alanı var. Altın Nikah Sarayı’nın 5kişilik salon kapasitesi var.


Daha az misafiriniz gelecekse Nikah Konağı sizin için uygun. Muğla Büyükşehir Belediyesi. Proje ile anne karnında ve doğumdan itibaren aylık süreçte bebeklerin bazı ihtiyaçlarının karşılanması, sağlıklı beslenmeleri ile. Belediye ve hizmetlerinin tanıtımı, projeler, yatırımlar ve bütçe ile ilgili bilgiler, güncel yerel haberler, kent rehberi, basın bültenleri ve ihale ilanları bulunmaktadır.


Temelli, Yenikent, Törekent, Fatih Mahallesi İle İlgili Bilgiler. KİTAP FUARI 1BİN ZİYARETÇİYİ AĞIRLADI Osmaniye Belediyesi tarafından düzenlenen Osmaniye Belediyesi 3. Hoşgeldin bebek kampanyası. Açıldığı günden itibaren 7’den 77’e her yaş grubunun yoğun ilgi.


Soğuk hava koşulları ve bir kaç gündür süren kar yağışı sokak hayvanlarını zor durumda bıraktı. Başkentin duyarlı çocukları hayvanları unutmadı. Başkan Demirel sözlerini şöyle sürdürdü: Çocuğumuz doğuyor, hoşgeldin bebek paketiyle onu karşılıyoruz. Kreşlerimizde okul öncesi eğitime başlıyorlar. Sünnet çağına gelmiş yavrularımızın sünnetlerini yapıyoruz.


Altındağ belediyesi hoşgeldin bebek

Evlenme çağına gelmiş ihtiyaç sahibi gençlerimizi evlendiriyoruz. HOŞGELDİN AYŞE NİL BEBEK. Aile Konak Hastanesinde gözlerini dünyaya açan Ayşe Nil bebek hayata merhaba dedi. Binbaşı Burçak ve Havva Kırca ailesine yeni doğan Ayşe Nil bebek hoş geldin. Dost Eli Onların Yanında.


Parkları Bayramda da Ankaralıları Kucaklıyor. Bursa Gürsu Öğrencileri Geri Dönüşümle Doğayı Koruyor Bursa İnegöl Belediyesi modern şehir için çıkmaz sokakları açıyor. Bursa Osmangazi Belediyesi Kentsel Dönüşüm projesini Millet Bahçesi ile taçlandırıyor. Belediye Başkanı Alper Taşdelen soyadı aynı olan ve adı verilen Mamak ilçesinde oturan günlük ‘Alper Taşdelen’ bebeği. Altındağ’da Tarihi Bölgeden 3Ton Atık Toplandı.


Yabani otlarla mücadele sürüyor Göynük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipleri, vatandaşlara daha sağlıklı hizmet etmek, ilçenin gelişebilmesi adına alt yapı ve çevre çalışmalarını sürdürüyor. PLÜĞÜ resmen kırık dökük klübeler ile legalleştirmeye çalışan, insan ve toplum sağlığını da tehdit eden, barınak dediği yeri ise çevrili bir boş alan olan bir. Evimize hoşgeldin bebek. Son dakika Kızılcahamam İlçe haberleri ve güncel Kızılcahamam İlçe haberleri burada. Mardin Büyükşehir Belediyesi haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın!


Mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri, siyasi partilerin temsilcileri, basın ve sivil toplum kuruluşları. Yeşilova köprü geçişi, Evka-3’ten 4. Proje ve hizmet tanıtım filminin ardından aday adaylığı sürecinde ailesi ile birlikte konuk olduğu televizyon. Son biletlere dm den ulasabilirsiniz#128522;#128522;#128522;gülmeye.


Altındağ belediyesi hoşgeldin bebek

Etimesgut belediyesi kent konseyi tiyatro salonu SAAT:19. Adapazarı Belediyesi İmar Şehircilik Müdürlüğü, Yapı Kontrol ve Emlak İstimlâk Müdürlüğü personeline hafta sonunda günlük eğitim verildi. TOKAT KİMLİĞİNİ ARIYOR Tokat Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığının ortaklaşa düzenlediği Şehir Kimliği Çalıştayı Tanıtım Toplantısı, Haziran Kültür Sarayı’nda yaklaşık 3kişinin katılımıyla gerçekleştirildi. Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, yeni doğan bebeklerin ailelerini evlerinde ziyaret ederek, proje kapsamındaki hediyelerini takdim ediyor.


Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş ile birlikte Yunus Emre ve Fatih mahallelerindeki vatandaşları ziyaret eden Başkan. Türkobir ailesine katılın, kazanmaya başlayın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar