28 Haziran 2019 Cuma

Pvc zemin karosu

Eviniz hayatınız boyunca en uzun zaman geçirdiğiniz alandır ve biz hayallerinizdeki evi yaratmanız konusunda sizin yanınızda olmak istiyoruz. Decktropic Ahşap Yer Karosu Wood Polymer Composites kısacası WPC Plastik ve ahşap unu karışımı bir malzemedir. Paralı Muşamba 1CM Eninde Paralı pvc paralı zemin kaplama, paralı muşamba. Kalite Ham Madde İle Üretilmiştir. Sektöründe lider bir firma olmayı benimseyen firmamız, firmalar ve müşterilerine yenilikçi.


Güven üzerine kurulu başarı sloganımızı yıldır sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu nedenle oldukça fazla talep edilen bir yer kaplama modeli olma özelliğindedir. Pvc ihtiva eden tüm ürünler, hem sağlam hem de leke tutmayan özellikleriyle öne çıkmaktadır.


Bu özellikler pvc yer karosu için de geçerlidir. Rengarenk çiçekleriniz ile muhteşem bir atmosfer yaratacak yer karoları arasında öne çıkan ahşap karo seçenekleri uzun ömürlü ve estetik çözümler sunar. Bahçe yer karosu modelleri malzemeye bağlı olarak farklı kullanım. Büyük oluşunu yalnızca üretim kapasitesine bağlamak doğru olmaz. Bilgileri Karo Ebadı 45.


Kalınlık mm Aşınma Katı Kalınlığı 0. Ağır trafik, ticari alan) Ağırlık 5. Yüzeyi 3D Kabartmalı Parlak Yüzeyli 3D (kabartmalı) Taş desen yüzeyli ve tekstürlü (pütürlü) granit, mermer desen yüzeyli, karolar. DIY kısacası kendin tak modeli bahçe ahşap yer karosu deckler profil decklere göre kullanıcıya montaj avantajı sağlar. Pvc yer Karosu deckler içinde pvc ve ahşap karışımı ile hazırlanmış ahşap görünümlü kompozit ahşap olup daha uzun zaman kullanıcıya hizmet verirler. Ahşap görünümlü Yer Karosu deckler plastik ızgaralar üzerine vida ile monte edilmişlerdir.


Birbirlerine tutkal ile yapıştırılan ve su geçirmeyen pvc karolar ekonomik anlamda diğer seçeneklere göre biraz daha pahalıdır. Balkon içinde doğallığın ön panda olmasını istiyor ve ekonomik bir zemin kaplama malzemesi kullanmak istiyorsanız en ideal seçenek ahşap yer karosu veya balkon parkesi olacaktır. Günümüzde zemin kaplamada standart seçeneklerin dışına çıkıp antik karo olarak da bilinen yer karosu üretimine başladık. Yer karosu modelleri eski istanbul karo modellerinden esinlenerek üretilmeye başlandı ve günümüze modernize etmek için farklı desenler hazırlandı, özel marka logoları dizayn edildi ve üretildi. Pvc zemin kaplama geniş ürün yelpazesine sahip, her mekanın görsel ve trafik şartlarına uygundur.


Pvc zemin karosu

Sert darbelere karşı dayanıklı olmasından dolayı kullanım alanı çok geniştir. Mükemmel bir estetik sunar. Anahtar-kilit sistemi sayesinde hızlı ve kolay montaj yapılır. Metal vida, cıvata gibi birleştirici malzemelere ihtiyaç duyulmaz.


Dekoratif Şık Zeminlerin Adresi. Yoğun trafik pvc zemin kaplama denince akla üzerinde fazla yürünen mekanlar düşünülmelidir. Zemin Kaplama fiyat avantajını yakala! Uygulanacak zemin veya duvarın hazırlanması : Uygulanacak yüzeyin düz, temiz, kuru, kolay sökülen gevşek parçalardan arındırılmış olması gerekir.


Bozuk zeminler tesviye şapı ile bozuk duvarlar ince sıva veya alçı ile düzeltilmelidir. Tarket zemin kaplamaları. Yeni nesil pvc içermeyen homojen zemin kaplaması iQ ihtiyaç duyulan estetik, teknik ve esneklik özelliklerinin tamamını karşılar.


No: D: Esenyurt - İstanbul. SERFLOOR MİNEFLO ZEMİN KAPLAMALARI. Sektörün en eski markalarından biri olan Serfloor Mineflo, Serflex uzun yıllar boyu ismiyle adeta bütünleştiği PVC rulo ile başladığı serüvenine, Laminat Parke ve Minlaminatı, Suya Dayanıklı Parkeyide katarak devam ediyor. Serfloor’un yeni ticari ürünleri için bundan sonra Mineflo adı altında üretilicek. Türkiye’yi yeni ürünlerle tanıştırıp, bu ürünlerin pazarlamasını yapmaktadır.


Pvc zemin karosu

Tabanı beyaz sıvı karo düz zemin olan heryere uygulanabilir. Transparan sıvı karo ise karkas üzerine uygulanır. Anovis epoksi zemin kaplama, Epoksi,poliüretan,polyurea,pvc zemin kaplaması uygulamaları yapan Ankara merkezli firmamız tüm yurtta zemin kaplamaları alanında profesyonel çözümler üretmektedir. ANOVİS Kimya Sanayi ve Ticaret Ltd. Pvc Vinil Yer Karosu , Find Complete Details about Pvc Vinil Yer Karosu,Vinil Zemini,Ahşap Yer Karosu,Restoran Yer Karosu from Plastic Flooring Supplier or Manufacturer-Shijiazhuang Jianer Plastic Floor Co.


Son yılların en moda zemin kaplama malzemesi olarak bilinen lvt pvc zemin kaplama firmamız tarafından sunulan hizmetler arasındadır. Gerekli ekip ve işçilik desteklerinin yanı sıra teknolojinin nimetlerinden faydalanılmasını da beraberinde getiren LVT her zaman için farklı bir görünümün ortaya çıkarılmasında kullanılmaktadır. Pvc (Poli Vinyl Clorur), Birinci Dünya Savaşı sonrası yerle bir olan Avrupa, kısa sürede toparlanabilmek ve vatandaşlarının barınma ihtiyacını çözebilmek için inşaat sektörüne yatırım yaptı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar