30 Ekim 2018 Salı

Vodafone otomatik ek paket iptali

Tarifeme ek konuşma, internet ve SMS paketlerini nasıl satın alabilirim? Ne kadar süre kullanılır? Faturalıyım, aylık paketimi ne kadar süre kullanabilirim? Dönem ortasında alınan ek paketler için ne kadar öderim? Aktif hatlarda, sevdiklerinizle görüşmelerinizin kesilmemesi için düzenlenmiş bir pakettir.


TL olan paket ücreti, faturaya yansıtılır, gün süreyle kullanılabilir, fatura döneminden bağımsız çalışır. Mobil internetinizden yemez. Sinemadan sonra pek çok filmi her ay ilk kez siz izleyin.


Paket otomatik yenilenmez. En popüler TV kanallarına ek binlerce seç-izle film, belgesel ve çocuk içeriği. Canlı kanalları saate kadar geri alabilirsiniz. Abonenin tarifesi ile birlikte otomatik satın aldığı herhangi bir ek paketi olması durumunda bu paket işbu.


Doğal olarak cep telefonuyla birliktede bir telefon hattı kullanmaktayız. Hattımı Nasıl Kapatabilirim? Tamamen dolandırıcılık yaptılar bu paket ile tüketici hakları mahkemesine başvuracağım. Gelecek Onay mesajının ardından paketinizi kullanmaya başlayabilirsiniz.


Bu paket fatura döneminde sadece defa satın alınabilir. Bu paketi iptal etmediğiniz taktirde her fatura dönemi ücreti karşılığında yenilenecektir. Mesaj paketleri otomatik olarak her dönem sonunda faturasız abonenin hesabında yeterli TL bakiyesi olduğu anda düşülerek yenilenir.


Abone aylık ek paketi bitirmeden tekrar aldığında, yeni ek paketin kullanımı abonenin tarafına gelecek onay mesajına cevap vermesi ardından başlar. Eğer herşey dahil paket kullanıyorsanız ve ek internet ihtiyacınız varsa hemen siz de ihtiyacınıza uygun bir paket seçerek dilediğiniz kadar cepten internete bağlanın! Online İşlemlerden de satın alabilirsiniz. Eğer her şey dahil paket kullanıyorsanız ve ek konuşma paketi ihtiyacınız varsa hemen siz de ihtiyacınıza uygun bir paket seçerek dilediğiniz kadar konuşun!


Başka bir gsm operatöründen Vodafone’a geliyorsanız yada faturalıdan faturasıza geçiyorsanız her halükarda başlangıç için bir paket sunuyorlar size. Bu aralar en moda paket Bittikçe Dolan tarifeler. Bayi çalışanları bu paketi sunuyorlar fakat sonrasında çok fazla bilgi vermiyor, yardımcı olmuyorlar.


Vodafone kullanıcılarına çeşitli internet paketleri sunuyor. Bunlardan birisi de 5MB kotalı paket. Deneme süresi bittikten sonra tarifenize ek ayda TL’den ücretlendirilirsiniz. Reklam sağlayıcılar tarafından yapıldığı için reklamlar sırasında kullanılan internet tarifenizin her yöne internetinden ücretlendirilir. BES otomatik Katılım Devletin tasarrufu teşvik etmek amacıyla çıkarmış olduğu Zorunlu bireysel emeklilik sistemi (otomatik katılım ) veya otomatik bes diye tabir ettiğimiz sistemin iptal işlemleri ve caymak hakkına nasıl başvurulacağını anlatacağız.


Bireysel emeklilikte çeşit vardır: 1- Bireysel Emeklilik Sistemi: Kişi kendi isteğiyle bir bireysel emeklilik. Günlük Ek paket saat geçerlidir. Onay SMS inin gelmesi ile kullanım başlar. MB dolduğunda hız Kbps ‘a düşer.


Ardından aldığım ek paketin anlık iptali gerçekleşiyor ardından faturama yansıtıyorlar. Bu işin peşini bırakmayacağım Tüketici Mahkemesine sizi vereceğim ses kayıtları da mevcut! Müşteri memnuniyeti denilen bir iş yok. GB yurt içi hakkım karşılığı TL ücret kesildiği belirtilmekte, benim her hangi bir ek paket üyeliğim ve talebim söz konusu değildir.


Sadece çok sonradan vodafone forumdan bir mesaj geldi. Oda ek paket haklarını kullanabilirsin diyor. Satın almadığım paket hakkında bana bilgi veriyor.


TL yüklediğimde acaba hangi pakete üye edildim ya da acaba bakiyeden ne. Ayrıca ek olarak bir yöntem daha mevcut, Büyük Seçim 1GB paketini iptal edebilmenin bir diğer alternatif yolu da vodafone. Tarifeye geçiş yapmak için hattınız da yeterli bakiye olması gerekmektedir.


Bu durumda paket, en son alınan paketi takip eden 30. Haftalık ek paket ise 19TL karşılığında fatura döneminden bağımsız bir hafta boyunca geçerli 4GB data kullanım hakkı sağlar. Yeni ek paketin kullanımı abonenin tarafına gelecek onay mesajına cevap vermesi ardından başlar.


Bakiye yeterli olduğu takdirde paketin kullanım süresi dolduğunda (gün) veya kullanım süresi dolmadan paket bittiğinde otomatik olarak yenilenir. Bakiyenin yetersiz olması durumunda, paketin süresi dolduğu andan itibaren gün içerisinde yükleme yapılmazsa paket otomatik olarak iptal edilir ve tekrar yenileme yapılmaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar