12 Ekim 2018 Cuma

Numara sorgulama cia

Numara sorgulama cia

CIA ismi verilen uygulamasıdır. Ancak bu program kesin sonuç vermez. Arayanın kimliğini öğrenme uygulamasının esas çalışma prensibi, veri tabanına bağlıdır. Uygulamayı indiren kişilerin rehberi, uygulama veri tabanında kayıt altına alınır.


Aslına bakılacak olursa, uygulama telefon numarası üzerinden isimlere ulaşıyor. CIA, Android kullanıcılarının arandıklarında kimin onları aradığını tespit etmelerini sağlayabilen ücretsiz bir uygulama olarak karşımıza çıktı ve son zamanlarda denk geldiğimiz en işlevsel arayanı bil uygulamaları arasında yer alıyor. Hem kolay ayarlanabilir ve anlaşılır yapısı, hem de içerisindeki milyarlarca.


Peki ama bütün bunların sebebi ne? App marketlerde numara sorgulama uygulaması bulamıyoruz. NUMARA SORGULAMA SERVİSİ.


CIA adlı mobil uygulamanın sağlamış olduğu API kodları aracılığı ile hizmet vermektedir. Bilgi kaynaklarından hazırlanmış online sorgulama sitesi. Cia numara sorgulama CIA , bilinmeyen numaraları öğrenebileceğiniz, telefon rehberinizi yedekleyebileceğiniz ve sizi rahatsız eden numaraları engelleyebilirsiniz. Cia uygulaması oldukça basit bir kullanıma sahiptir. CIA kim arıyor uygulaması günümüzde en çok tercih edilen ve kullanılan numara sorgulama uygulamalarından biridir.


Bir ‘numaradan isim bulma’ uygulaması olan CIA’da ise girdiğiniz herhangi bir numaranın kime ait olduğunu görebiliyordunuz. CIA uygulaması, kolayca numara sorgulamaktadır. Temel olarak bu ve benzeri uygulamalar kullanıcıların kişi listelerine erişerek bilgileri alıyor, böylece kişisel verilerin gizliliğini ihlal ediyordu. CIA numara sorgulama uygulaması rehberinizdeki kişileri sizin kayıt ettiğiniz haliyle kendi sistemine ekler.


Yani program bu mantıkla çalışmakta olup, eğer sizin aramış olduğunuz numarayı da bu şekilde önceden eklemiş ise size kim olduğu ile ilgili bilgiyi ulaştıracaktır. Yine de sonuç vermeyebilir elbette, her numara için aynı şey geçerli olmayabiliyor bazen. Avea, Vodafone, Turkcell gibi tüm operatörler yada sabit hatlar için resmi yollardan beni arayan kim, arayan numara kime ait nasıl öğrenirim, bulmak için hangi yöntemleri kullanabilirim, nasıl sorgulama yapabilirim diyorsanız yazımızı okumaya devam edebilirsiniz. UpCall, ülkemizin en büyük operatörlerinden bir tanesi olan Turkcell tarafından geliştirilmiş ve piyasaya sürülmüştür. Bu program sayesinde numaradan isim sorgulama yapabiliyorsunuz.


Arama motorlarında telefon numarasından isim sorgulama ile ilgili çeşitli internet siteleri karşınıza çıkabiliyor. Beni arayan kişi kim bu numara hangi kişiye ait diye kimseye sormak zorunda kalmayacaksınız. Numara Sorgulama Uygulamaları.


Numara sorgulama cia

Bir kişinin rehberinde yüzlerce numara olduğunu düşünürsek, gitti gülüm tüm telefonlar, isimler… Sevgilinizin adı soyadı, anneniz, babanız, arkadaşlarınız vs… Sonra bu databaseden telefon numaranızı sildirmek için uğraşında durun! Arayanı göster özelliği ile kim arıyor kolayca görebilirsiniz ayrıca numara bulma cia, numara sorgulama ve arama yapabilirsiniz. CİA uygulaması size bilgilerinizin paylaşılmayacağı ile ilgili teminat vermektedir. CİA milyardan fazla olan kişi verisi ile size oldukça yararlı bilgi sağlayabilir. CIA, ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir numara sorgulama uygulamasıdır.


Rehberinizde kayıtlı olmayan telefon numaralarını kolayca bulmanızı sağlayan CIA oldukça kullanışlı bir uygulamadır. Bu nedenle arayan kimliklerini, kimlik bilgileri ile değil, kaydediliş şekilleri ile öğrenirsiniz. Not: İsimden numara sorgulama yapmak için sorgulama yaptığınız kişinin numarasını gizlememiş olması lazım. Bunu yaptığını söyleyen siteler ve bazı android uygulamaları yada benzeri servisler kesinlikle. Arayan numaranın kime ait olduğunu öğrenme işlemini yapabilir ve sizi arayan kişinin haberi olmadan kim olduğunu hemen öğrenebilirsiniz.


Eğer sizi arayan numaranın Vodafone olduğunu biliyorsanız bunun için Vodafone servisleriniz. Bilinmeyen numara sorgulama isimden numara sorgulama nasıl yapılır vatandaşlar arasında merak konusu. Türk Telekom (Avea), Vodafone ve Turkcell gibi operatörleri bu sorgulamalar için. Tabi ki Yanlış Aramalarda Var.


Sorgubankasi online numara sorgulama servisi olarak hizmet veren bir web sitesidir. Türk Telekom, Vodafone, Turkcell) veritabanları üzerinden anında gerçekleştirilmektedir. Sizi kim arıyor öğrenebilirsiniz.


Her sorgulama için ücretlendirme Türk Telekom,Turkcell ve Vodafone operatörlerinde tüm vergiler dahil TL’dir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar