25 Ekim 2018 Perşembe

Bmw i8 özellikleri

Bmw i8 özellikleri

Fakat bu fiyata sıfır bmw malınamaz. Ayrıca tarz açısından bmw ikesinlikle apayrı bir araba olduğunu söyleyebilirim. Umarım hak ettiği değeri görür. Rahatça açılabilen, hafif karbon fiberden üretilmiş, gösterişli martı kanadı kapıları, bu otomobilin en çarpıcı özelliğidir. Aracın yenilenen özelliklerine ilişkin olarak da kapsamlı bilgilere yer verilen bilgiler, yeni güncellemeleri merakla bekleyenlerin, mevcut beklentilerini karşılayacak nitelikte bulunuyor.


Web sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için tanımlama bilgileri (çerezler) kullanılmaktadır. Yüksek gerilim ünitesi otomobilin alt gövdesinde yer alır. Hücre kapasitesi ila Ah’dir. Bunların hepsi elektrikli motorun kapasitesini daha da yüksek şeklde kullanılmasını sağlar.


Bmw ipiyasaya çıkan en popüler araçlardan bir tanesidir. Her şeyden önce araca uygulanan ötv vergisi oranında ve böyle bir araç için sonra derece makuldür. Pekin Otomobill Fuarı’nda görücüye çıkan bu model üç silindire sahip olacak. Ayrıca bir diğer vergi olan MTV kısmında da sadece 9TL ile ciddi bir avantaja sahip. Dünyanın en büyük otomobil devlerinden olan BMW, piyasaya sürülecek yeni imodeli için üretim testlerinde geçen bir fragman yayınladı.


Bmw i8 özellikleri

Bu da daha fazla menzil anlamına geliyor. Ancak bataryanın kapasitesi daha fazla. Siz de bazen acaba geleceğin spor otomobilleri nasıl olacak diye düşünüyorsanız artık buna kafa yormanıza hiç gerek olmadığını söyleyebilirim. Aslında bu hibrit sporcu yollara çıkalı çok oldu.


Buna göre teknik özelliklerine baktığımızda: 1. Elektrikli motor ise 1hp güç ve 2nm tork değerlerine sahip. Artık otomobil firmaları elektrikle çalışan otomobillere önem vermeye başladı. BMW, yeni modelinde menzili de arttırdı.


BMW İRoadSter Özellikleri Üstü açılıp kapanabilen birçok otomobilde mevcut olan yalıtım sıkıntısını ise BMW, ekstra yalıtımlar ile gidermiş. Böylece bagaj ile ön koltuklar arasında 1litrelik bir depolama alanı daha kazanılmış ve toplam. Türkiye satış fiyatı ne kadar olacak? Under the United States Environmental Protection Agency cycle, the range in EV mode is 24.


CONNECTED DRIVE ÖZELLİKLERİ. V çift motoru sayesinde takılmadan seri bir sürüş sağpar. Wh elektrikli motorla birlikte toplamda 3ps Şanzıman: arka tekerleri kontrol eden ileri steptronic otomatik, ön tekerleri iki vitesli. Toplam, 3HP’Lik güç söz konusu.


Araç BMW i serisinin bir parçasıdır. BMW i serisi, otomobiller için özel olarak geliştirilen tasarım dili ile BMW markasının damgasını özelliklerini bir araya getiren sadakatle performans, hibrid spor araba. BMW i8’in Motor Özellikleri Nasıl? Hybrid otomobil fiyatları ne kadar, güncel hibrit araba fiyatları ne kadar gibi aklınızdaki soruların tamamını bu fiyat listemizde bulabilirsiniz.


Amerikan Parklar Karşılama Işıkları Tek Dokunuşla Ayna Katlama Hareket Halinde DVD Izleme Ekstra V. BMW elektrikle çalışacak olan i serisi otomobillerini tanıttı. BMW İ8’in yansıttığı felsefe şekil ve biçim açısından çığır açan sürdürülebilir özellikleri, premium karakter yapısı arasında benzersiz bir bağlantıyı bünyesinde taşımasıdır. Bu gösterişli siyah tasarım,tüm BMW İmodellerinde ön kısımdan başlayarak tavan üzerinde aracın arkasına kadar uzanır. Bmw IAkülü Araba modelleri ve en ucuz fiyatı. BMW imodeline ait yakıt tüketimi, motor, kapı, beygir, tip, koltuk, üretim yılı ve diğer tüm özellikleri bu sayfada bulabilirsiniz.


Normal, halka açık yollarda muhteşem şekilde keyif verecek kadar hızlı ve bazı özellikleri yeteneklerini. Diğer Motor Özellikleri. BMW Efficient Dynamics (Düşük Tüketim) BMW TwinPower Turbo (İkiz Turbo) PERFORMANS.


Fark Yaratan Özellikleri. BMW iiki farklı yeni seri olarak üretilmeye devam ediyor. Lityum-iyon pilin hücre kapasitesi 7. Wh’e yükseldi, bu da elektrikli motorun gücü 12bhp artırılarak 141bhp’ye çıktı.


Bmw yine yaptı yapacağını ve bir imkansızı başardı. Otomotiv sektöründe en hayranlık duyulası araçların spor modeller olduğu söylenebilir. Gösterişli tasarımları ve günlük kullanım araçlarında.


Roadster 3bg ve 570Nm tork üretir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar