12 Ekim 2018 Cuma

Sosyal medya siteleri vikipedi

Sosyal medya siteleri vikipedi

Sizin için yaklaşık 5farklı sosyal medya sitesi içinden en çok kullanılan, şahsen en çok beğendiğim farklı sosyal medya sitesini farklı kategorilerde tanıtmaya çalışacağım. Belki biraz da Tumblr ve Pinterest. Birkaç web sitesinden bahsederek sosyal medyayı kullandığımızı iddia etmek olmaz elbette.


Qzone, Çin dışında pek az tanınıyor olsa da Alexa sıralamasında 7. TDK sözlük anlamına bakarsak medya, “iletişim ortamı” ve “iletişim araçları” olarak tanımlanıyor. Bu sayede hızlı erişim kolaylaşmakta, kullanıcılar içerikleri, makaleleri, haberleri, düşünceleri, günlük yaşanan olayları, fotoğrafları sosyal medya aracılığı. MySpace de aynı yıl tanıtıldı ve çok kısa sürede bir milyon kullanıcıya ulaştı. Digg insanların internette bulduğu haberleri paylaşmasu için sosyal haber sitesi olarak kuruldu. Flickr imajlara ev sahipliği yapan bir site olarak tanıtıldı.


Sosyal medya pazarlama araçlar. Sizi davet eden ya da üye olabildiğiniz herhangi bir web sitesi bu örneklere dahildir. Son olarak sosyal medya her gün değişmekte ve gelişmektedir.


Herkes kendi yorumunu katar. Sonuçta benzer olsa da hep farklı yorumlar duyarsınız. Kabaca bir tarif yapmak gerekirse, karşılıklı etkileşimin olduğu internet platformlarının genel adıdır diyebiliriz. Bu yazımızda sizlere dünyada en çok kullanılan sosyal medya ağları konusunda bilgi vermeye çalışacağız.


Ayrıca bizimle etkileşime geçebilir, forumlara katılabilir, soru sorabilir ve geribildirimlerinizi paylaşabilirsiniz. En çok tercih edilen sosyal medya siteleri. Araştırma yapmak ve makale okumak için bir ansiklopedi niteliğinde olan Vikipedi. Arkadaşlarınızla ya da benzer faaliyette bulunduğunuz kişilerle tanışmanıza ortak paylaşımlarda bulunmanıza yarayan bir sosyal medya sitesidir. Kullanıcı içeriğinin, kişinin kendisi tarafından yayınlandığı, paylaşıldığı her tür platformun genel adıdır.


Daha az vakit harcayarak, sosyal medyayı daha verimli kullanabilmek için, bu sosyal medya yönetim aracını incelemenizde fayda var: 1. Ancak tanımları birbirinden farklıdır. Oyun oynamak, resim paylaşmak, beğendiğimiz paylaşımları paylaşmak, sohbet etmek, ruhsal durumumuzu çevremizdekilere duyurmak yada eş-dost ne yapıyor, kimlerle. Son günlerde sosyal medya dolandırıcılığında büyük artışlar başladı ve bir çok kişi bu konudan muzdarip. Bende sizin yazınıza ek olarak en çok yapılan sosyal medya dolandırıcılığı yazısını paylaşmak isterim.


Dünya genelinde birçok kullanıcı tarafından, birçok dil desteği ile hazırlanan özgür, bağımsız, ücretsiz, reklamsız ve kar amacı gütmeyen bir internet ansiklopedisi olarak lanse edilen Vikipedi’ye, bilindiği üzere ülkemiz tarafından uygulanan engelleme işlemleri sebebiyle bir süredir girilemiyor. Vikipedi, web sitenize kaliteli yönlendirme trafiği sağlayabilir. Vikipedi sayfalarında yer alan bilgi içeriklerinin, ulusal.


Sosyal medya siteleri vikipedi

Erken adapte olan kesim arasında. Televizyon, gazete gibi geleneksel medya olarak adlandırdığımız medya. Blogger ve ekşi sözlükten sonra pek çok blog servisi ve sözlük sitesi açıldı. Diğer Blok siteleri, Blogger. Bu videoları sosyal medya üzerinden ya da video paylaşım siteleri üzerinden kolaylıkla izleyebileceğinizi de söyleyebiliriz.


Son zamanların en popüler terimlerinden infografik nedir diye bir araştırma yaparsanız, internette bununla ilgili bir çok tanımın yapıldığını göreceksiniz. Depremin olduu anlarda, hepimiz Deprem oluyor mesajlarna veya kar yadnda Kar yayor twitlerine denk gelmiizdir. Ağustos ayı itibariyle İngilizce olarak yaklaşık olarak 7bin, diğer dillerde de. This video is unavailable. Başlıca Mail Adresi Alma Siteleri.


Outlook, Thunderbird) ile çeşitli protokollerle (POP IMAP vs.). Dijital Reklam Yatırımları IAB Türkiye tarafından açıklandı. Gerçekten bu gün için medya sektörünün içerisinde yer almayan ve bu işte profesyonel olmayan normal vatandaşlar da çok basit bir şekilde internet siteleri açabilmekte, internetten yayın yapan radyolar oluşturabilmekte ve böylece kitle iletişimine dahil olabilmektedir. Her gün girdiğiniz onlarca sosyal medya servisi hakkında yapılan güncellemeleri ve gelişmeleri takip etmek ister misiniz? Gün içerisinde elimizi neye atıyorsak artık bir de dijitali var… Webtvler, haber siteleri derken şimdi de dergiler dijitalleşiyor.


Geleneksel medya ortadan kalkacak demek, şu an için komplo teorisinden ileriye gidemez. Günümüzde sosyal medya ve paylaşım siteleriyle bilgiye kolayca ulaşabiliyorsak, bunda Mark Zuckerberg, Jack Dorsey gibi internet dâhilerinin payı oldukça büyük. Bunlar bildiğimiz isimler. Bir de doğrudan İnternetin Oğlu olarak anılan Aaron Swartz var.


Sohbet Odaları chat sitesi Mobil Sohbet Muhabbet sohbet siteleri Bedava Muhabbet. Internet ortamında önceleri bir sitenin içeriğini sahibi olan kişi belirlemekte iken, Web 2. Bunun için akıllı telefonunuzun GPS özelliğinden yararlanmanız yeterli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar