31 Ekim 2018 Çarşamba

Elmadağ da kadın cesedi

Rotatifler, Türk basın tarihine damgasını vuracak Hürriyet için dönüyor ve Türkiyeyeni bir gazeteye uyanıyor. Taburlar köyü girişi Çataltaş mevkisinde, hayvanlarını otlatan bir çoban, köpeğinin. Köpeğin kazı yaptığı alana giden çoban, toprak altında bir insana ait ayak olduğunu fark ederek, durumu köy muhtarı ve jandarmaya bidirdi.


Köpeği Toprağa Gömülü Kadın Cesedi Buldu. Taburlar Köyü girişi Çataltaş mevkisinde, hayvanlarını otlatan bir çoban, köpeğinin hareketlerinden şüphelendi. Otopside kadının yerinde bıçaklanarak öldürüldüğü saptandı. Haber verilmesiyle gelen polis ekibi, cesedi sudan çıkardı.


Yapılan incelemede cesedin Melek A. Elmadağ Mobilyacılar OSB, bin kişiye ekmek kapısı olacak Ankara Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı, Temeli bu yıl atılacak Elmadağ. Emniyet Müdürlüğü ekipleri, cesedin sudan çıkarılması için Ankara Emniyet Müdürlüğü su altı ekibinden yardım istedi. Foto Galeri Haberi için tıklayın! Sahilde olay yeri inceleme.


En ilginç ve güzel haber fotoğrafları Hürriyet te! AK Parti Ankara İl Gençlik Kollarından 18. Ankara Kırıkkale yolu Elmadağ mevkisinde yolun karşısına geçmeye çalışan kadına, sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir araç çarptı. Ağır yaralanan kadın, olay yerinde. ANKARA (AA) - Başkentte yol kenarında bir kadın cesedi bulundu.


Korku dolu anların yaşandığı. Yine aynı bölgede ırmak kenarında, vücudu satırla doğranıp daha sonra bir poşete koyulup yakılan kimliği belirlenemeyen kadın cesedi bulundu. Kadına şiddete karşı sloganların atıldığı protestoda birde.


Elmadağ da kadın cesedi

Kayıp kız çocuk ölü bulundu Kırklarelinde akşam saatlerinden bu yana haber alınamayan yaşındaki Zeynep Esin metruk binada ölü bulundu. ABD Senatosundan Türkiye tasarısıABD Senatosuna Türkiyeye F-uçaklarının. Milli Savunma Bakanlığı, Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumuna (MKE) bağlı Elmadağ Barutsan Roket ve Patlayıcı Fabrikasında meydana gelen patlama sonucunda işçinin hayatını kaybettiğini, işçinin yaralandığını açıkladı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, Makina ve Kimya. Halime Akça olduğu belirlendi.


Kimliği belirlenemeyen kadın, DNA örnekleri alınarak kimsesizler mezarlığına gömüldü. Elmadağ’da bilmediğim bir alana götürülerek gömüldü. Bay Kemal kul hakkı yemez.


Alınan bilgiye göre, ve yaşlarında iki çocukları bulunan Halil İbrahim Kızılkaya (42) ile Neslihan Kızılkaya(31) çifti, aile içi geçimsizlik dolayısıyla yaklaşık iki aydır. Haberler Ankara, Ankara Haber, Son Dakika Ankara Haberleri, Güncel Haberler, Ankara Haberleri gelişmeleri. Kadınların, birçok şehirde hırsızlık olayına karıştıkları ve sabıkaları olduğu öğrenildi. Onların tankları, tüfekleri karşısında, çıplak ellerimizle hep birlikte karşı durduk dedi.


Konya’da bir kadın komşusunun kızını darp edip saçlarını yoldu. Dere kenarında boğazı kesilmiş erkek cesedi bulundu. Elmadağ yangın sonrası temizlik ekibimizden yangın sonrası ev, ofis, depo, fabrika vb tüm mekanların ÜCRETSİZ keşifle incelenmesini talep edebilirsiniz.


Elmadağ da kadın cesedi

Bunun yanında telefon aracılığıyla bilgi ve fiyat teklifi alabilir, meskeninizin en kısa sürede eski halinden daha iyi bir görünüme kavuşmasını sağlayabilirsiniz. Harp Dairesi-Kontrgerilla-Gladio-JİTEM-MİT ilişkileri herhalde ciltler doldurur. Anlatılması mümkün olmayan gözyaşı ve acılar var. Uyuşturucu, silah kaçakçılığı, adam kaçırma, kadın kaçırma, haraç ve fidye alma ve elbette milyarlarca lira para var.


Merkeze bağlı Elmadağ köyü Taşdibi mevkisinde ormanlık alanda bir kişinin hareketsiz. Irmak bebek cinayeti ile ilgili on dakika haberleri gelemeye devam ediyor. Irmak Kupal ın cenazesi, defnedilmek üzere.


Unkapanı alt geçidinde bir kişinin cesedi bulundu. Dikili Kadın Platformu: Zümrüt Er için adalet istiyoruz. Manisa’nın Alaşehir İlçesi’nde hurdacılık yapan Himmet A. Otopsideki ilk bulgulara göre katil, boğarak öldürdüğü Minik Irmak’ın bedenine büyük hasar vermiş.


Dönem POMEM Mezuniyet Törenine katıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar