18 Ekim 2018 Perşembe

Kismet acmak icin kilit acma

Aktaracağımız duanın kısmet açmak için neden bu kadar etkili olduğunun sebebini izah ederek duamıza geçelim. Bazıları, kısmet açmak amacı ile yapılan havas çalışmalarının insanların kaderini değiştirmek olduğunu düşünür, bu tamamen yanlıştır. Not: Bu yazıyı okuduğunuza şükredip kısmet açma duasının en doğru şeklini öğrenmiş olacaksınız.


Kısaca bu yazıda hem kısmet açma duasının en doğru şeklini hem de bu duanın bir. Kilitle kısmet açma duası. Hiç kullanılmadık bir kilit alırızÖnce gusül abdesti alırız. Cevap Yazma Yetkiniz Yok.


Kısmet açma duası hakkında bilgi veriyoruz. Evet baya etkili bir olay sadece sunu soylim ben de yaptim ve inanilmaz bir sonuc oyle bir kismet aciliyor ki jafayi yersiniz yalniz benim gibi hataya dusmeyin ben aradigim kisiyi buldum niyetiyle kilidi kapattim ve ondan sonra islerum heo ters gitti sevgilimden ayrildim hayatim o kadar iyiydi ki. O, bazen kulunun iyiliği için duasını kabul eyler. Bu kısacık duayı ezberleyerek müşkül anımız da 3-5-sefer okunmamız yeterlidir.


Kismet acmak icin kilit acma

Bu tesirli duanın okunması gereken belli olan bir sayısı olmamaktadır. Unutmayın bazen hayırlı olmayan bir kısmet size daha büyük acılar yaşatabilir. Bu nedenle yapacağımız tek şey duadır.


Lütfen ihtiyacı olan çok fazla kişi var daha çok. Havas Hoca,Medyum,Aşk Bağlama Büyüsü Yapma Bozma,Dua,Vefk. Nitekim bu gün de inanılmaz derecede etkili olan bir duadan, kısmet açma duasından söz edeceğim. Bu etkili duanın bütün detaylarını. MucizeDua dostları için yine çok tesirli bir sevgi duası paylaşıyoruz.


Her insan doğar, büyür ve en sonunda ölür. Duayı Mısır’da yaşayan ünlü bir hoca vasıtasıyla aldık. Etkisi kanıtlanmış ve tartışılmaz. Bu duaya aşk kapanı duası deniliyor, çünkü karşı cinslerinizi resmen kapana alacaksınız.


Samimi ve içten yapılan dualarınızı, Yüce Rabbimiz inşallah kabul edecektir. Erkeğin veya Kızın Kısmetini Açan Dua,kısmetin açılması için dua nihat hatipoğlu,iş kısmeti açma duası,kısmet açma duaları denenmiş kısmet açmak için dua,kıs. Bugün sizlere adımda kısmet açma duası umarım beğenirsiniz. Yaptıkları her girişim bazı tersliklerle karşılaşır.


Kismet acmak icin kilit acma

KIsmet ve Baht Açıklığı İçin Dua. Yâ Allame’l guyub,yâ Gaffare’z zunub,Yâ Settare’l u’yub,Yâ Kâşife’l kurub,Yâ Mukallibe’l. Anahtarla bir yeri açmak hayra, kapatmaksa şerre delalet eder. Perşembe gecesi yani cuma gecesi daha önce kullanılmamış bir yeni kilit hazırlayın kiliti kapalı tutun iş tamamlanıncaya kadar açmayın kiliti ateşe tutun kırmızımsı renk aldıktan sonra suyun altına tutun ve yükselen buharını alın ve suda iyice yıkayın. Aslında kısmet açma büyüsü bir vefk çalışmasıdır etkili bir şekilde kısmet açma büyüsü içi yapılan vefk kısa sürede etkisini gösterir iş, şan, evlilik, daha bir çok neden için yaptıra bilirsiniz kısmet açma büyüsü bir ak büyü çeşididir kötülük nitelikli olmayan.


Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok. Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok. Inna fetahna leke fethan mübina.


Ve fütihatis semaü fekanet ebvaba’’ okunması ve bu suyun evlenmek isteyen kişinin içmesi tavsiye edilmiştir. Cuma günü abdest alınıp rekât tövbe namazı kılıp defa Cuma suresi okunması hayırlı evlilik için tavsiye edilir. Evlenmek için her gün okuyabildiğiniz kadar şu.


Bir kimseyi kendine aşık etmek için kilit büyüsü yapılabilmektedir. Evden uzaklaşan eve bağlanması için kilit büyüsü yapılabilmektedir. Bir bardak temiz su alinir ve bunun üzerine 1defa asagidaki ayetlerokunup üflenir.


Kismeti kapali olan,evlenmek isteyipte birini bulupevlenemeyen kisi bu sudan içer. Bu isleme gün devam edilir. Sonra kilit açma, kısmeti kapalı genç kızların kısmetini açma, kısmet kapılarını aralama v. Yine bir yerde gördüm, arapça dua yazıyor, bu dua cuma günü imamın hutbe okuduğu sırada miski amber mürekkebiyle yazılacak ve üzerinde taşınacak diyor.


Birçok nesne ile yapılan büyüler vardır. Fakat pamuk çekirdeği büyüsü hepsinden farklıdır ve çoğu kişi bunu bilmez. Evinizde işyerinizde bir pislik (domuz yagı veya sidikli su dışkı toprak)gibi mazemeler buldunuz farkettiniz,muska yazılı kagıt kapatılmış kilit vs. Mümkünse en kısa sürede bundan anlayan birine baş vurup.


PARA DARLIĞI ÇEKENLER İÇİN KISMET AÇMA DUASI. Bismillahirrahmanirrahim. Allahın selamı üstünüze olsun. Elhakümüt tekasür,Hatta zürtümülmekabir. Sümme kella sevfe ta’lemun.


Kella lev ta’lemune ılmen yekıyn.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar