15 Ekim 2018 Pazartesi

Gs scout ekibi 2018

Babel muazzam bir gol attı sosyal medya çıldırdı! Beşiktaş son dakika transfer haberleri. Scout ekibiyle alakalı görüşüm hep aynıydı.


Yönetimler değişti, bu süre zarfında bir sürü teknik adam gördük, geçirdik ama scout ekibi aynıydı, onlar değişmedi. Marcao ve Luyindama transferleriyle beğeni toplayan scout ekibi, orta saha için öneride bulundu! Galatasaray scout ekibi maden buldu! For his first trip, Mouloud Achour lands in Turkey in Istanbul, with Kim Chapiron behind the camera. A true oddyssey around Anatolian peninsula, illustrated.


Fatih Terim sesleriyle birlikte tecrübeli teknik adam tarafından daha önce göreve getirilen scout ekibine de yeniden işlerlik kazandırıldı. Search query Search Twitter. Home of Football Manager tools (Genie Scout , FMSE, MacAssistant) and FM scouting. Your resource for Football Manager wonderkids, tactics, guides and graphics.


Futbol takimiyla ilgili tum harcamalar var. Yani maas bonservis imza parasi vergi teknik kadronun tamaminin maasi asci temizlikci masor maasi hatta scout ekibi maasi bile o butce icinde. Gs milyon euroyu coktan gecti. Gs yonetimi once oyuncu alayim sonra yollarim modundaydi ama oyle kolay adam yollanmadigini anladilar. LÜTFEN AŞAĞIDAKİ KUTUYA RESİMDEKİ KARAKTERLERİ GİRİNİZ.


Avni Aker’e giden Lazio’nun scout ekibi, bir topu direkten dönen, atılan golde de katkısı olan Sinan Gümüş’ü beğendi. Genç yeteneğin peşine Schalke ve Monaco da takıldı. Misafir yıl önce Finansal sıkıntılardan dolayı UEFA GS ile ilgili kararını bir açıklasın. Bir sorun olduğunu ben de hissettim. Kongre sürecinin ardından da o isimleri daha ciddi şekilde konuşmaya.


Mercek altına alınan Legia’lı Sebastian Szymanski orta alanda ve sağda. Aykut Kocaman hazırladığı transfer listesinde sağ kanat için Onyekuru’yu birinci, Dirar’ı ise ikinci tercih olarak yönetime sunmuştu. Aslında Nijeryalı oyuncuyu Fatih Terim’in kurduğu scout ekibi yönetimin önüne getirmişti. Igor Tudor arasında yapılan görüşmeler. Djurgarden’de forma giyen yaşındaki forvete Almanya ve Hollanda’dan toplam kulübün talip olduğu öğrenildi.


Bu gelişmeler Badji’nin fiyatını da artıracak. Sezonluk başarı ve finansal fair play yüzünden bonservisi düşük oyunculara bakıldı. Ersun sene başında ben bu ikinci yarıda aldığımız sağ ve sol bekle anlaşmıştım ve geleceklerdi. Yönetim biz bunları değil bizim scout ekibinin önerdiği futbolcuları alacağız dediler ve aldılar. Yarım sezon bu şekilde geçince scout ekibi devre arası gittI, yönetim yediği kazığı gördü çünkü.


GELECEĞİ BUGÜNDEN KURABİLMEK. Bütçeniz ne olursa olsun, iyi bir basketbolcunun kumaşından anlayacak bir scout ekibi kurulması zaruri. Yalnızca menajerlere bel bağlamak da çözüm değil, bu konuda bir şeyler üretebilecek basketbol akıllarından yararlanmak konusu çok çok önemli.


Erkek basketboldan örnek. Sarı Kırmızılı ekip ilk yarıda bulduğu golle maçı kazanmasını bildi. Eksikler, tespit ediliyor.


Mit dem iFrame lässt sich diese Kaderübersicht auf der eigenen einbinden. Mit dem Button Anfrage senden öffnet sich ein Fenster Ihres E-Mail-Programmes mit einer vorgefertigten E-Mail. Bu projelerin başında da futbol takımı için birçok yenilik yer alıyor. Kongresine hazırlanan Başkan Aziz Yıldırım, futbol şubesi için yoğun bir hazırlık sürdürüyor.


Ekibiyle beraber yoğun çalışmalar yürüten Başkan Yıldırım, futbolda yeni bir yapılanmayı planlıyor. Scouting sistemini göz önünde tutan Aziz Yıldırım ve. GS MODESTE’Yİ GÖZÜNE KESTİRDİ.


Bafetimbi Gomis’in yanına bir golcü oyuncu daha isteyen Fatih Terim ve scout ekibi transfer çalışmaları kapsamında oyuncu araştırmaya devam ediyor. Fransız RMC Sport muhabiri sosyal medya hesabından.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar