16 Ekim 2018 Salı

Duolingo ne demek

Practice online on duolingo. Kimseye ana dili gibi konuşmayı vadetmiyor ama selamlaşıp acil konuşmaları. Dilleri oyun oynayarak öğren. Tamamen ücretsiz ve eğlenceli.


Lingot kazanmak için sadece dersleri geçmemiz yeterli. Ders ve seviye geçtikçe lingot kazanıyoruz. Böyle söylediğinize göre demek ki kaynakları tam incelememişsiniz.


Duolingo Uygulamasını İndir. Gramer kaynağında tüm konular mevcut. Hatta birçok gramer kitabında bulunmayan genelde seviye atlarken çok karışıtırılan ufak ama çok önemli ayrıntılar var. Diğer öğrencilerin deneyimlerini derinleştirme ve deneyim puanı kazanma stratejilerini oku.


Sadece vakit kaybedersiniz. Bu beni her zaman güldürdü. Ama, son zamanlarda, uygulamada ilginç bir hata vardı. Bir süredir Almancamı yeniliyordum.


Annem emekli bir Almanca öğretmeni ve büyürken bana hep Almanca konuşurdu. Sonra da bir arkadaş bulur konuşursun. Yukarıdaki siteye giriş yaptığınızda uygulamanın nasıl çalıştığı hakkında bir tur sizi karşılıyor.


Duolingo ne demek

Bu da sürekli olarak baştan başlamak demek oluyor. O yüzden ben üye olmanızı tavsiye ederim. SİZ, duolingo ile dil öğrenilemez diyorsunuz, BEN öğrenilir diyorum. Bu sayfanın ana sorusu, bu değil.


Stromae - maestrosundan (Fransız argosunda Stromae, maestro, yani, orkestra şefi demek) Fransızca rap müzik. Les intouchables- Elleri ve ayakları felç olan bir aristokrat ve genç bir adamın hikayesini anlatan bu komik film ile hem gül hem ağla. Du vent dans mes mollets - Gerçek bir Fransız aile ile yaşa.


Duolingo ne demek

Bu demek oluyor ki o konuyu tamamen hakimsiniz. Ancak bir süre sonra konunun rengi sarıdan eski haline dönecek, o zaman testi tekrar çözmeniz gerekiyor. Merhaba, Günaydın, İyi günler, İyi akşamlar, İyi geceler, Nasılsın?


Bunu yaparken çeşitli metotlar mevcut. Tek cümlelik yada tek kelimelik yabancı soruları Türkçe’ye yada tam tersini yapıp Türkçe’yi yabancı dile çevirip yazıyorsunuz. Sorulan sorunun cevabını üç seçenekli testten buluyorsunuz. Pek çok insan özgeçmişine İngilizcenin yanında yeni bir yabancı dil eklerken günümüzde özellikle farklı diller popülerleşmeye başladı. Kore dizileriyle başlayan Korece öğrenme akımı bunlardan biri örneğin.


Korece öğrenmek sanıldığı kadar zor değil diyerek yazıya iddialı ama bir o kadar da gerçek bir başlangıç yapmış olayım. Japoncada olduğu gibi aşina olmadığımız harflerle dolu olan bir dili öğrenmek ne kadar kolay olabilir dediğinizi duyar gibiyim ama işin aslı Korece çalışmaya başladıktan sonra fazlasıyla değişmekte. Ben bu uygulamada bütün kontrol noktalarını geçtim.


Güçlendirici diye bir şey var ama onda da çok basit sorular çıkıyor hala. Daha nasıl ilerleyeceğim? Bu mudur yani bu programın olayı? Tekrar etmenin yüzmeyi artırmaması lazım örneğin ama artırıyor.


Yabancı dil öğrenirken kullandığınız ana dili de arşivleyerek tüm dünya için bir kaynak oluşturuyor. Kullanıcı adları yazımızda internet ortamında kullanabileceğiniz instagram kullanıcı adları, oyun kullanıcı isimleri, twitter kullanıcı isimleri, facebook kullanıcı adları bulabilirsiniz. Birbirinden farklı kullanıcı adları ile üyelik oluştururken hiç zorlanmayacaksınız.


Bunların dışında bir de Klingonca kursu uzun zamandır. Türkçe Almanca cümle çeviri (sözlük) ile Türkçe, Almanca ve dünya dilleri arasında hızlı cümle ya da kelime çeviri yapın! Bir uluslararası öğrenci olarak ihtiyaçlarınıza karşılık gelen en iyi lisans veya lisansüstü programını bulmak istiyorsunuz.


ABD’deki okulları araştırırken “lisans” ve “lisansüstü” programları arasında birçok önemli farkın olduğunu bilmeniz gerekir. Başlamak için hedef dili ve ana dilinizi seçin. Günlük hedefinizi seçin ve başlangıç seviyesinden başlamak isteyip istemediğinizi seçin veya dil becerilerinizi değerlendirmek için bir değerlendirme testi yapın. Ben Trev C ile ders yapıyorum, İngiliz kendisi ve yaşında.


Ayrıca Yan etkileri, nasıl kullanılır. Being productive is all about using the right tools.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar