24 Ağustos 2018 Cuma

Sevgi ve dostluk konulu hikayeler

Sevgi’den mektup Hikayesi. Furkan Yönetici Konu Sayısı: 975. Selin’in doğum gününe tek bir arkadaşı gelmişti. Küçük istavrit, yiyecek bir şey sanıp hızla atıldı çapariye. Babamı İstiyorum Adam yorgun argın eve döndüğünde yaşındaki çocuğunu kapının önünde beklerken buldu.


Sevgi ve dostluk konulu hikayeler

Evet babacığım, dostluk bu olsa gerek! Babası Hayır oğlum, dostluk bu değil! SEVGİ KONULU KISA YAZILAR. Biraz ileride yolun kenarında, iki köpeğin koyun koyuna sokulmuşlar, birlikte uyumakta olduklarını gördüler.


Adam ve hayattaki tek arkadaşı olan köpeği bir kazada birlikte ölmüşlerdi. Adam çok susamıştı, biraz su bulabilmek ümüdiyle yürümeye devam ederken, birden kendilerini muhteşem bir manzaranın karşısında buldular. Rengarenk çiçekler,süsler içerisinde bir bahçe, altından yapılmış bir saray kapısı. Birbirimizi sevelim, ağaçları sevelim, insanları, kuşları, doğayı sevelim.


Siz de sevin herkesi her şeyi ve de dağıtın tüm dünyaya. Kübra sınıftaki en başarılı kızdı en başarılı kızdı fakat dostluğu bilmeyen sıra arkasındaki arkadaşı Ezgi vardı. Herkes onunla oyun oynamak istese de o oynamak istemiyor.


Fakat bir tanesi çok kurnaz atılgan ve hareketli, diğeri ise çok saf, dürüst ve sessizdi. Dostluk ile ilgili hikaye. Atatürk, şarkı sözleri ve yemek tarifleri gibi bölümlerle sitemizi genişlettik. Her yil sevgi ve mutlulukla beslenirmis bu ozgurluk agaci. Yağmurlu bir gecede gelmiştin.


Kapıya dayanıyordun sanki yere düşen sarı yapraklar gibiydin. Bana tebessüm ediyordun seninle olan bunca acıya rağmen. Bunca çektirdiklerime rağmen.


Bakışların en az içerideki soba kadar sıcaktı. Kendi kanımızdan kan katmadığımız, sevgiyle donatmadığımız, uğrunda özverileri, ortak acıları üstlenmediğimiz, savaşımlara katlanmadığımız hiçbir ilişkinin, hiçbir dostluğun, hiçbir duygunun bize sadakat göstermediğini ve güvenilir nitelik taşımadığını her birimiz kendi günlük hayatımızda öteden beri yaşar, biliriz. Cihan Bozacı-HEVESLİK DEĞİL NEFESLİK SEVEN -GÖZYAŞLARINIZI TUTAMAYACAKSINIZ İBRETLİK BİR HİKAYE. Her insanın hayatında mutlaka gerçek bir dosta ihtiyacı vardır. Hem güzel günlerde mutluluğumuzu paylaşan hem de zor günlerimizde sıkıntımızı hafifletmemize yardımcı olan kişiler gerçek dostlarımızdır.


Yİ DOSTLUK ANTİKA BİR ESER GİBİDİR YILLAR GEÇTİKÇE KIYMETLENİR TEK ŞARTI VARDIR İYİ MUHAFAZA ETMEKTİR KIRMAMAK SATMAMAK KAYDIYLA DEYERİNE O ZAMAN PAHA BİÇİLEMEZ — DOSTLUK. Ama dostluk bir ömür boyu devam eder. Bilgi dostluk ile arkadaşlık, dostluk ile arkadaşlık arasındaki ilişki, dostluk kompozisyonları, dostluk konulu deneme, dostluk üzerine kompozisyon, Kompozisyon Örnekleri comments ← Sonraki Kayıt Önceki Kayıt. Bu duygular arkadaşlar arasında görülsede günümüzde pek sık rastlanmaz.


Bu kavramlarla ilgili kısa bir hikaye yazacağız. Ormanda yaşayan canlılar birbirlerini av olarak görsede kendi cinsleri arasında güzel bir dostluk. Aşk hikayeleri en güzel hikayeler gerçek yaşanmış hikayeler sevgi hikayeleri aşk masalları aşk öyküleri aşk yazıları aşk mesajları. Toplakişi Koca Çınar İle İlgili.


Nazım Hikmet, Cahit Sıtkı Tarancı, Cemal Süreya başta olmak üzere ünlü şairlerimizin dostluk alıntılı şiirlerini derledik. HER ŞEY SENDE GİZLİ Yerin seni çektiği kadar ağırsın, Kanatların çırpındığı kadar hafif. Kalbinin attığı kadar canlısın, Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç… Sevdiklerin kadar. Kardeşlerden biri evliydi ve beş çocuğu vardı. Her günün sonunda iki kardeş ürünlerini ve kârlarını eşit olarak bölüşürlerdi.


Diğer kardeş ise bekardı. Rüya Hikayesi,En güzel hikayeler,yeni hikayeler,makaleler,öyküler,yaşanmış hikayeler, denemeler,çocuklara masallar,ünlü yazarlardan aşk ve ilişkiler. Benden bunca mucize görmene ve benim böylesine güzel huylu olmama rağmen peygamberliğim hakkında yüzlerce şüphen var­dı.


Sizi Firavun’dan kurtarmak için denizi yardım, kırk yıl gökten yemek indi, duam bereketiyle taştan ırmak aktı. Teknolojik gelişmeler insanların hayatını kolaylaştırırken bazı değerlerimizin de örselenmesine neden oluyor. Bu yozlaşmalardan nasibini en fazla alan kavramlardan biri de dostluk.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar