9 Ağustos 2018 Perşembe

Seferihisar pansiyon

Seferihisar pansiyon

Yüzyılda inşa edilmiş bir kalenin kalbinde bulunan pansiyonumuz sahile sadece metre uzaklıktadır. Uçak Biletleri Restoranlar Yapılacak Şeyler. Cumbalı pansiyon denize sıfır ve merkezi konumu ile rahat ve uygun fiyatlı pansiyon. Seferihisar pansiyon ihtiyacınız için bizimle iletişime geçin.


Aynı yolda belediye otobüslerinin seferleri de var. Asfalt yol Akkum plajı, Ekmeksiz koyu, Teos antik kentine kadar devam ediyor. Dileyen misafirler bölge doğası ile kaynaşmış pansiyon ve butik otel gibi ufak konaklama işletmelerini tercih ederken, dileyen misafirler birbirinden farklı imkanlar sunan yıldızlı, lüks otelleri seçer. Kar yağışı nadiren görülmekle birlikte kış aylarında bol yağmur yağışı olur. Günün belirli saatlerinde hizmet veren ve oda servisinde birden fazla dil bilen personel görev yapmakta ve otel kasası bulunmaktadır.


Otantik bir ambiyansa sahip olan Kaleiçi’nin geçmişi Osmanlıya kadar dayanmaktadır. Konaklama Tesisimiz, Ege’nin en ünlü pazarlarından olan ve pazar günleri Kaleiçi mevkiinde. Fiyatımıza kahvaltı dahil değildir.


Seferihisar pansiyon

TESİSİN GENEL BİLGİLERİ. Tesisin sabahları kahvaltı servisinin yapıldığı kafesi ve rengarenk çiçeklerle bezeli bir bahçesi vardır. Her şey dahil konsepti ile çalışan otelimiz doğa ve hayvan dostudur.


Doğrudan iletişim kurabilir ve aklınıza takılanları sorabilirsiniz. Dilediğiniz pansiyona mesaj atarak da ulaşabilirsiniz. Kısık Yarımadası olarak anılan yarımada üzerinde yer alan antik lebedos kentinin yerleşim.


Hakkımızda “Mavi hergun burosuna gidiyor, masasinda oturuyor, birseyler olmasini bekliyor. Pansiyonumuzun her odasi ayri fiyattir. Otel fiyatlarını karşılaştırın, en ucuz seferihisar otelleri fiyatını bulun ve ucuzgit. Tatile gitmeden önce Ucuzgit.


Satılık pansiyon ve daire ref no:405. Bilindiği üzere buradaki KALEİÇİ denilen mahalle Büyükşehir. Numara (Kişilik Oda) kişilik geniş odamızda adet çift kişilik yatak ve adet tek kişilik yatak bulunmaktadır. Genellikle yerel ve küçük çaplı konaklama tesisleri. Ayrıca dalış yapıp zıpkınla balık avlamak isteyenlerinde uğrak yeri.


Türkiye’deki ilk “cittaslow” yani sakin şehri olması ile de biliniyor. Sığacık, gelmeye değer özellikler taşıyor. Akalardan kaçan Giritliler tarafindan kuruldugu ve Karyalilarin bir kenti oldugu bilinmektedir.


Geleneğe göre, yerli halkını Karlar’ın oluşturduğu kente önce Boiotia, sonra da Atina’dan gelen göçmenler yerleşmiştir (Pausanias VII 6). Otel hakkındaki yorumlarını, önerilerini ve varsa şikayetlerini paylaş, tatilcilere rehber ol! Seferi̇hi̇sar hidirlik mahallesi̇ akarca mevki̇ndedeni̇ze ve plaja 2metre yürüme mesafesi̇nde. Sektör, bölge, il, ilçe, semt, mahalle ve müşteri yorumlarına göre.


Süt ve süt ürünleri, tarhana şarap salça, reçeller, şifalı otlar ve özellikle buranın mandalina tatlısı, turunç ve incirden yapılan tatlılar. Haritalar sayesinde fotoğrafları, yorumları ve değerlendirmeleriyle istediğiniz sokağı, evi veya kurumu bulun, güncel trafik durumuna göre araba veya toplu taşıma rotası oluşturun ve sokakların uydu çekimlerini ve panoramalarını görüntüleyin. Tüm odalarımızda sınırsız kablosuz internet televizyon,buzdolabı,banyo,tuvalet ve klima bulunmaktadır. Otelimizde oda bulunmaktadır.


Clementine Suitlerinde kalmayı seçerseniz geleneksel ev konforunun keyfine varacaksınız. Her bir oda mt² olup aşağıda belirtilen özelliklere sahiptir. Denize dk yürüme mesafesinde olan Mavi Bayrak sahibi plajı sakin temiz ve geniştir. Yazdıklarınız, anında yayınlanır. Barlar ve restoranlar da yürüme mesafesinde yer almaktadır.


Dilersen otelde öde dilersen kredi kartıyla anında ödeme yap.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar