23 Ağustos 2018 Perşembe

Istanbul izmir kaç km

Istanbul izmir kaç km

Mesafe ve Yakıt Detayları. Bu mesafe arabayla yaklaşık olarak saat dakika sürecektir. Uçak ile seyahat etmeyi planlıyorsanız, 3Km olan yolculuğu yaklaşık olarak dakika sürede tamamlayabilirsiniz. Dizel bir araç bu mesafede ortalama 26.


Lt, benzinli bir araç ise 39. TL İstanbul-İzmir Otoyolu tamamen bittiğinde İstanbul’dan İzmir’e saat dakikada gelmek mümkün olacak. Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolu projesinin en önemli geçiş noktası olan İzmit Körfez Köprüsü inşaatının ayaklarının üzerine yerleştirileceği, katlı apartman yüksekliğindeki kesonlar denize batırıldı. Uçak, otomobil ve otobüsle kaç saatte gidilir? Türkiye’nin en ünlü tatil mekanlarından biri olan İzmir ile ilgili çok fazla araştırma.


Yeni otoyol üzerinde toplam tesis, milyon metrekarelik alanda hizmet verecek. Bu yolculuk arabayla tahminen saat dakika sürecektir. Bu da 1km’den kurtarır. Altınova-Orhangazi-Gemlik arasındaki Samanlı Tüneli, yolu km kısaltıyor.


Yani İstanbul-İzmir arası 4km olacak. Diyorlar ki, bu mesafe 3. Yol Tarifi Haritası, Yol Kaç Km, Kaç Saat Sürer İstanbul, İzmir arası yol haritasını ve güzergahını görüntülemektesiniz. Sağ taraftan gidebileceğiniz rota, km ve yolların durumuna göre saat mesafesi bilgileri yer almaktadır.


A (İstanbul) noktası başlanıç noktası, B (İzmir) noktası varış noktasıdır. Türkiye Haritası, Karayolları Haritası, Türkiye Yol Haritası, Şehir, İlçe ve Köy Haritaları. ZMİR-İSTANBUL arasındaki 4kilometre olan bu uzaklığı, 1kilometrede litre yakıt tüketen bir araç ile yaklaşık olarak 28. ZMİR, İSTANBUL arası kaç km? Hızınıza bağlı olarak E8kara yolundan giderseniz eğer 5. Bu mesafeyi aracınızla saat dakika gibi bir tahmini bir sürede alabilirsiniz, yani şimdi yola çıksanız, saat 12:gibi varmış olursunuz.


Istanbul izmir kaç km

Uçakla Kaç Saat Sürer – Kaç Km. ZMİR – İSTANBUL UÇAK İLE KAÇ DAKİKA SÜRER. Kalkış veya varış havaalanı, İstanbul Atatürk Havalimanı – İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ya da kalkış veya varış noktası İzmir Adnan Menderes Havalimanı – İzmir Havaalanı olan uçuş süresi ortalama yarım saat ila saat arasında sürmektedir.


Ankara, İzmir gibi uzun yol hesaplama işlemi ile şehir içi yakıt tüketimi hesaplama yapabilirsiniz. Harita üzeri yakıt tüketimi hesaplama ile mesafeler arası yakıt tüketimi hesaplayabilirsiniz. Bir depo benzinle ne kadar yol gidilir? Ayrıca harita yanındaki yol anlatımı ve tarifi alanından alternatif yol güzergahlarını da seçerek ilgili rotaları inceleyebilirsiniz.


Istanbul izmir kaç km

Varış ve kalkış saatleri firmalara göre değişmektedir. STANBUL, ÇANAKKALE arası 3km olan bu mesafeyi, yaklaşık olarak saat, dakikada gidebilirsiniz. STANBUL ile ÇANAKKALE arasındaki 3kilometrelik bu mesafeyi, 1kilometrede litre yakıt tüketen bir araç ile yaklaşık olarak 18. Marmara Bölgesi ulaşım rehberinden İstanbul – İzmir otobüs firmaları ve güzergahı ile ulaşım süresi ve İzmir – İstanbul arası otobüsle kaç saat sürer aşağıda bununla ilgili bilgiler yer almaktadır.


Arası Kaç Km,İzmir İstanbul Nasıl Gidilir,İzmir İstanbul arası yol tarifi,İzmir İstanbul arası yol güzergahı,İzmir İstanbul Arası Yol Tarifi,İzmir İstanbul Arası Kaç Saat,İzmir İstanbul Arası Kaç Kilometre Hamburg İstanbul Arası Kaç Km. Bodrum - İstanbul arası kaç km, kaç saat? Tire İzmir Yol Tarifi Güzergahı Haritası, Yol Kaç Km, Kaç Saat İstanbul, Tire İzmir arası yol haritasını ve güzergahını görüntülemektesiniz. Yolculuk otobüsle saat dakika sürmektedir. Ankara – İzmir kaç kilometre veya arası uzaklığı kaç mildir?


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün hizmete açılacak. Seyahat ettiğiniz araç benzinli ise ortalama olarak 261. Lt benzin tüketeceksiniz.


Direk gitmek yani feribota binmeden yalovadan dolaşarak o da 6km tam olarak. Hemen okuyabilir ve yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar