22 Ağustos 2018 Çarşamba

Kırsal kalkınma daire başkanı

Kurumun akreditasyon çalışmalarında birçok prosedürde katkı sağladı, AB Komisyonu ile müzakerelerde rol aldı. Mevzuata ulaşmak için tıklayınız. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı. Güdül Kaymakamı ve Güdül Belediye Başkanı Koordinatörlüğümüze Ziyaret Gerçekleştirdi.


Kırsal kalkınma daire başkanı

AB ve Uluslararası kuruluşlardan sağlanan kaynakların ülkemizde kırsal kalkınma programlarının uygulanmasına yönelik faaliyetlerde kullanılmasını sağlamaktır. Cumhurbaşkanlığı Kabine Sekreterliği Daire Başkanı Osman Sağlam. Detaylı bilgi için tıklayınız. Bize Dedeli halkı ödevimizi verdi. Biz de devimizi aldık şimdi gidiyoruz.


Ulusal ve yerel tüm kırsal kalkınma çalışmaları arasında koordinasyonu sağlayarak farklı ölçekteki plan ve programların uyum düzeyini artıracaktır. Yerel halkın her ölçekteki kırsal kalkınma politikaları yapım sürecinde katılımının en üst düzeyde olması için önemli bir rol üstlenecektir. Milletvekili Salim Çivitçioğlu, Belediye Başkanı Hüseyin Boz, AK Parti İl Başkanı Celal Kaman, TKDK Başkanı Hakan Kalender, bakanlık bürokratları, TKDK Çankırı İl Koordinatörü Emre Akbıyık, daire amirleri, siyasiler, STK temsilcileri ile çok sayıda.


BAŞVURU ÇAĞRI İLANI YAYIMLANMIŞTIR. Başvuru Çağrı İlanı kapsamında 1ve 1tedbirleri için son başvuru kabul tarihi uzatılmıştır. Email adresine yeni bir şifre gönderilecek.


Balıkesir Haberci Gazetesi. Toplantıya ayrıca Dedeli Mahallesi Derneği Başkanı Ömer Özen. Strateji ve Bütçe Başkanlığı,Strateji ve Bütçe Başkanlığı,Kalkınma Planı,Yıllık Program,Strateji,Bütçe,Orta Vadeli Program,Yatırım.


IPARD Programı kapsamında bir kısmı ulusal bütçeli olan Avrupa Birliği kırsal kalkınma hibelerinin doğru ve etkin bir şekilde kullanılması, ülkemizde yatırımların ve istihdamın artması ve küçük işletmelerin daha fazla desteklenmesi konusunda yoğun bir çalışma döneminin bizleri beklediğini söyledi. Okkalı, “ Küçükbaş ve büyükbaş hayvan üreticileri yapacağımız göletlerle rahatlayacaklar. Hayvancılığın gelişmesi ve kırsal. Tarımsal Hizmetler Daire Başkanının Görev, Yetki ve Sorumlulukları MADDE - (1) Tarımsal Hizmetler Daire Başkanının Görev, Yetki ve Sorumluluklarını İçerir. Daire Başkanı bir harcama birimi olan Daire Başkanlığının ve bünyesinde görevli Müdürlükler ile tüm personelin yönetiminde tam yetkili ve sorumlu olan kişidir.


Seferihisar Belediyesi’nin kırsal kalkınma konusundaki deneyimleri yerinde görüldü. Büyükşehirden yeni bir kırsal kalkınma hamlesi. Toplantı, Bakanlıktan daire başkanı düzeyindeki temsilciler ve diğer ilgili kurum ve kuruluşların temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.


Kırsal kalkınma daire başkanı

Köyünüzde neler yapılabilir, ne yapmak istiyorsunuz anlatın. Bizim en büyük isteğimiz. Ben Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısıyım. Bergama Belediye Başkanı Koştu: “Dünyanın her yerinde bu tür düzenlemeler var”.


Kalender, Başkanlık makamında gerçekleştirilen devir teslim töreniyle Ahmet Antalyalı’dan görevi devraldı. Kalender, yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Antalyalı’ya teşekkür etti. Bu haber, İHA Haber Ajansı tarafından üretilmiştir. HA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir.


Manisa’da ilçe ziyaretlerini sürdüren Daire Başkanları Ahmetli’de muhtarlarla buluştu. Bu konuda bakanlığın çok önemli çalışmaları var. Toplantı, Bakanlıktan daire başkanı düzeyindeki temsilciler ve diğer ilgili kurum ve kuruluşların temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Başkan Yılmaz’dan kırsal kalkınma için işbirliği çağrısı.


Arama Konferansı Temmuz’da Mehmet Yüzügüler Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilecek. Köy Kooperatifi Derneği Başkanı Neptün Soyer,. Dündar Emek Bilgi Evi’ni ziyaret etti.


Uçhisar Belediyesi Türkiye ve Avrupa ülkelerinden tarımsal ve kırsal kalkınma uzmanları toplantısına ev sahipliği yaptı. Amasya kime hizmet ediyor onu bilemedim. MADDE - (1) Bakanlık, kırsal kalkınmaya yönelik olarak sağlanan Avrupa Birliği kaynaklarının, kalkınma plan ve programları ile ulusal stratejiler doğrultusunda, diğer iç ve dış kaynaklı kırsal kalkınma program, faaliyet ve destekleri ile Avrupa Birliği tarafından sağlanan diğer kaynaklarla tutarlı ve uyumlu bir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar