13 Ağustos 2018 Pazartesi

Gri ankara kedisi

Satılık yavru kedi satış fiyatları ve sahibinden ücretsiz cins kedi sahiplendirme ilanları bulabileceğiniz güncel harika bir site Kedipet. Ankara Kedisi Açıklaması. Korkmaz, beyaz rengin genetik olarak içinde her rengi barındırdığını söyleyerek, “İki beyaz kediden siyah ya da gri bir kedide doğabilir.


Gri ankara kedisi

Sadece rengi farklı” dedi. Van kedisi iyi bir avcı olmanın yanısıra kendi isteğiyle suda yüzmeyi ve suyla oynamayı seven tek kedi türüdür. Günlük olarak yapılan fırçalamalar yeterlidir. Oysa bu dünya güzeli kedilerin arasında belirgin farklar bulunmaktadır. Ashera Kedisi: Afrika yabani kedisi, Asya Leopar kedisi ve evcil bir türün kırması olan bu kediler zeki, sevgi dolu ve sadıktır.


Savannah kedisiyle oldukça benzer olduğu dikkat çekiyor. Evcil hayvan satışı veya ücretsiz sahiplendirme ilanlarına yer veririz. PETBUL ile Evsiz Hayvanları Sahiplendirelim!


Kediler bizim neşe kaynağımız. Sitemizden ücretsiz cins kedi sahiplendirme ilanlarına da ulaşabilirsiniz. Kedi Sahiplendirme İlanları yayınlanır. Sizde ücretsiz üye olarak kedi sahiplenme ilanı verebilirsiniz. Evine ve sahibine çok düşkündür, insanlarla ilişkileri çok uyumludur.


En eski kedi türlerinden biri olarak kabul edilirler. Bu uzun tüylü kedi ırkının tüyleri beyaz, kahverengi ve gümüş renklerinde olabilir. Gövdesindeki tüyler soluk mavi-gri renklerde olup yüz kısmı, kulaklar, bacaklar ve kuyruk koyu mavi-gri renktedir. Patilerinin altı maviye kaçan gri tonlarındadır.


En çok bilinen bu dört tür dışında, başka kedilerle birleşmeden meydana gelen Siyam kedisi türleri de vardır. Petsbook üyelerinin yüklediği kedi ilanları aracılığıyla kedi sahiplenmek artık çok kolay. Siz de gelin, Petsbook’taki ücretsiz kedi. Zeki, hareketli, güçlü ve oyuncudurlar. Kedi ilanları her geçen gün yenilenmeye ve artmaya devam ediyor.


Diğer yandan hırçın ve asabi değillerdir ve evdeki eşyalara zarar vermezler. Başlıca özelliği, ince yün gibi gözüken uzun, yumuşak tüyleridir. Genellikle siyah veya beyaz tüylüdür ama sürekli olarak yeni türler de ortaya çıkmaktadır.


Gri ankara kedisi

Sevgi yumağı, ilgi manyağı, miskini, haylazı ve daha nicesiyle kedi cinsleri en yakın arkadaşlarımız oluverir. Bu galeride en beğenilen kedi türleri ve özellikleri hakkında bilgiler bulacaksınız. Persian) yüzyıllardır en çok bakılan kedi cinsi olmasının yanında, uzun ve kabarık yapıdaki güzel tüyleri sayesinde, birçok yarışmada birincilik elde etmiş, gönüllere kurduğu tahtı resmileştirmiştir. Bakımı zor olsa da iran kedisi akıllı ve çabuk öğrenen sevecen bir kedi ırkıdır. Ancak upuzun tüylerinin olması için yaşına gelmesi gerekir.


Kürkü tek katmanlıdır, yani uzun tüylerinin altında kısa kürkü yoktur. Bu sayede aşırı tüy dökmez ve kolay fırçalanır. Pixie Bob, Ragamuffin, Russian Blue Cats, Ragdoll, Savannah, Scottish Fold Shorthair, Siyam Kedisi (Siamese), Singapura, Sokoke. Schotish fold siyah dişi.


Kartal civari olmasi tercihimdir. Scottish straight yakışıklı sahibinin alerji rahatsızlığı sebebi ile yeni ailesini arıyor. Ona iyi bakabilecek yeni ailesine sadece aşı ücretleri kar. En çok yaygın olan rengi ingiliz mavisi denilen gri olarak gördüğümüz renktir.


Sizi yanıltacak kadar çok renk seçeneği mevcut. Tam sıkmalık yanakları belirgin bir kedidir. En çok tanınan ırklardan biri olan İran Kedisi, köklü tarihi ve inanılmaz sevimliliklerinin yanısıra, pek çok türün de atası olma özelliğine sahip. Bilinen en eski kedi ırklarından olan İran kedileri, tüm dünyada büyük bir üne sahip. Neredeyse her kedi ırkında bir parçası bulunan İran kedileri, Persian.


Gri ankara kedisi

Kendilerini temizlemede büyük bir titizlik gösterirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar