13 Ağustos 2018 Pazartesi

Derin futbol 15 ekim 2018

Derin futbol 15 ekim 2018

Programları yayın sonrası tek parça ve kesitler halinde HD kalitede izleyin. Bu sayfa veya içerik ile ilgili bir sorun olduğunu mu düşünüyorsun? Futbolunun en korkusuz, en objektif, en renkli yorumcusu Ahmet Çakar, Türkiye’nin en güçlü, en cesur kalemlerinden Rasim Ozan Kütahyalı. Sporseverler her akşam eve döndüklerinde hangi maçın hangi kanalda olduğunu merak ediyor.


Derin Futbol her hafta pazartesi akşamları ekrana geliyordu. Günün maçlarının hangi kanalda olduğu her gün sporseverler tarafından araştırılıyor. Spor ekranında bugün ne var?


Futbolun usta isimleri, futbol camiasında yaşananları değerlendiriyor. Gizlenen, göz ardı edilen, konuşulmayan hakikatler, üstü örtülen gerçekler, bu programda aydınlanıyor. Yukarıdaki resmi bir arkadaşım gönderdi, Sincan Hapishane Kampüsünde fotoğrafını çekmiş. Uzunca bir süredir bir kaos yaşıyoruz. Pek çok insan, yok yere siyasi bir kararla günlerce, haftalarca, aylarca hapiste tutuluyor ve yine o siyasi kararla serbest bırakılıyor ve biz, epeyce çaresiz, epeyce seyirci bir ruh haliyle o tahliyelerle seviniyoruz.


Namaz Vakitleri,İstanbul Ezan Saatleri,İstanbul İli Namaz Vakitleri ve Ezan Saatleri anlık olarak Yenişafak sayfasında. Hangi Saç Ekim Firması ve Hangi Doktor Saç Ekimini Yaptı? Yıllardır Toppik kullanarak canlı yayına çıkan Ertem Şener artık kısa saçları ile ekranlarda. Saray devler ligine başlıyor -G. Madrid maçı yorumları -Rasim Ozan: Galatasaray A. Mesele, tamam mı, devam mı meselesi.


Nerede tırak, orada bırak noktası. Bu bakımdan, mübalağa sanatına sığınırsak, ABD’nin (Türkiye vatandaşlarına vize vermeyi değil) Türkiye’deki misyonlarında vize işlemlerini durdurması “bütün krizlerin anası”. Gezegen hareketliliği olarak, Ekim ayının en sakin haftasına başlıyoruz.


Gezegenlerin birbirleri ile yaptıkları önemli açılar dışında, bu hafta burç değişikliği yok. Derin Talu ile ilgili tüm haberleri, son dakika Derin Talu haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bugün Derin Talu haberlerinde son durum nedir? Derin Beşikçioğlu haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! UMilli Takımı’nın Slovakya Maçları Aday Kadrosu belli oldu UMilli Takımımızın Slovakya ile oynayacağı hazırlık maçlarının aday kadrosu belli oldu.


Yeni Ay, Ekim Salı sabahı, İstanbul saati ile 06:50’de, 15° Terazi burcunda meydana gelecek. Olympiakos Liderliği Korumak İstiyor. Ay döngüleri Astrolojide çok dikkat çeken ve önem verilen gökyüzü olayları arasındadır.


Bir de artık derin bir keder mi var, ne? Verilmemiş bir cevap belki. Belki zamanını bekleyen bir cevap. Havada bitmiş bir yazın yorgunluğu, koyu bir rehavet, gökte yerini yadırgayan bir bulut. Mem Ararat’ın müziği, insanın tarihe mahcup olmamak için kulak vermesi gereken hafızanın şiiridir.


Program akışı içinde konu FIFA Şike Çalıştayı’na geldi. Derken Program yorumcuları Ahmet Çakar Hoca ve Rasim Ozan Kütahyalı ‘’konu. Beyaz Futbol Komik Özet - 28. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, son dönemde alınan kötü sonuçlar sonrası, Derin bir mahcubiyet içindeyiz dedi. Toplam Görüntüleme: 286.


Derin futbol 15 ekim 2018

Geçen hafta ise Leicester karşısında zorda olsa kazanan Jürgen Klopp ve öğrencileri derin bir nefes aldı. Guruplarında ise puan sahip konuk ekip son olarak temsilcimiz Beşiktaş ile karşılaştı ve son derece kötü bir futbol ile sahadan 2-mağlup. Bol gollü ve iyi bir kupa bu.


STANBUL (AA) - Arçelik, teknolojik üstünlüğü ile yiyecekleri uzun süre taze tutan ürünlerini yaz fırsatı ile sunuyor. Takipçilerinden gelen birbirinden ilginç sorulara bakın Haydar Dümen nasıl bir cevap verdi!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar