15 Haziran 2017 Perşembe

Duolingo indir windows

Duolingo indir windows

Almanca, İtalyanca, Fransızca, Hollandaca, Portekizce, Danca öğrenmek için ücretsiz olarak faydalanabileceğiniz eğitim uygulamasının en dikkat çeken yanı yabancı dili sıkmadan, eğlenceli yoldan öğretmesi. IOS İÇİN İNDİR WIN PHONE İNDİR. Indir NOx App Player: NOX App Player nedir? NOX ücretsiz bir çapraz platform Android Emulator olduğunu.


Bazı sorunlar varsa, düğmeyi bir kez daha tıklayın, farklı indirme yöntemleri kullanıyoruz. Tamamen ücretsiz, eğlenceli ve bilimseldir. Eğlenceli ve tamamen ücretsiz.


Dil Öğrenimi dalında Editörün Seçimi ödülü. Açık ara en iyi ücretsiz dil öğrenme uygulaması. Bu uygulama dil öğrenebileceğiniz en iyi uygulamalardan birisi olup başta Türkçe ve İngilizce olmak üzere İspanyolca, Fransızca, Almanca, Portekizce ve İtalyanca gibi dil öğrenme imkanı sunan güzel bir uygulama. En çok tercih edilen duolingo yabancı dil öğrenme programı ile kolaylıkla birçok dil öğrenebilirsiniz.


Duolingo PC nizde ve Mac. Yabancı dil öğrenmek bu programla çok eğlenceli bir hal alacaktır. Android işletim sistemli mobil cihazlar için tasarlanmıştır. Oyun tarzında derslere günde dakika ayırarak Almanca öğren. Uygulamayı telefonunuza indirip eğlenceli şekilde İngilizce öğrenebilirsiniz yanlış cevaplarda can kaybedersiniz.


Bu ekranda temel bilgilerle birlikte kelimeleri öğrenmeye başlayacaksınız. Verdiğiniz her cevabın okunuşunu da duyacaksınız. Bu sayede kısa sürede yeni bir dili temel düzeyde anlayabilir ve yazabilirsiniz. Pratik yollardan ve kalıcı bir şekilde dil öğrenebilirsiniz. Samsung Galaxy S6’nın arka kamerası kaç MP?


Anonymous Windows Mağaza Açılmıyor! Online services have paved the way for individual to learn foreign languages for free. Advance by completing bite-sized lessons, and track your progress with shiny achievements. Başta İngilizce olmak üzere onlarca yabancı dili ücretsiz olarak öğrenebilirsiniz.


Giriş Yap butonuna dokunun. Gerekli bilgileri girin ve Tamam butonuna tıklayın. Açılan ekrandan simgesine tıklayın. Dil öğrenmenin ne kadar uğraştırıcı olduğunu hepimiz biliyoruz. Farklı bir dil öğrenmek istediğimizde sadece aldığımız eğitim yeterli olmuyor.


Duolingo indir windows

Dont worry, we will break it down on your behalf into really easy steps. Diğer uygulamalara kıyasla canlı ve rahatsız etmeyen görsel teması ile oyuncuların gönlüne taht kurmuştur. Uygulama vasıtasıyla öğrenebileceğiniz diller arasında İspanyolca, Fransızca, Almanca, Portekizce, İtalyanca ve İngilizce yer alıyor. Eklenme Tarihi sene önce.


I like it because it feels. Mobil Yabancı Dil Eğitim Uygulaması. Bu uygulama çeşitli eğitim seviyelerinden oluşarak, yabancı dil eğitimini ücretsiz ve eğlenceli halde sunmaktadır. ATV uygulaması, istediğiniz an mobil cihazınız aracılığıyla ATV canlı yayın akışını takip etmenize olanak sağlayan ücretsiz bir televizyon uygulamasıdır.


Android apk dosyaları,bedava internet,kampanyalar android oyunları,android uygulamaları,windows programları full indirme sitesidir. Bu, yabancı dil bilginiz geliştirmek veya öğrenmek için heyecan verici bir yoldur. Yazılım, başlangiç seviyesinden ileri seviyeye bir dil öğrenmek için farklı öğrenme yöntemleri kullanır. Müziğini mobil cihazlara ve tablete de taşı. Telefonunda ya da tabletinde dinlemek ücretsiz, kolay ve eğlenceli.


An easy way to learn German, French, or any other language.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar