19 Haziran 2017 Pazartesi

Rusça öğrenme uygulamaları

Rusça öğrenme uygulamaları

Rusça öğrenme uygulamaları na göz atalım. Eminiz ki bu uygulamalar dil yeteneğini geliştirmen için sana çok yardımcı olacak. Bahsettiğimiz uygulamaları sayfamızdan indirebilirsin.


Bu konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. Memrise dil öğrenme işini bir Android ile her yerde yapabileceğinizi kanıtlayan başarılı bir hizmet. Yabancı dillerle ilgili pratik yapmak veya sıfırdan yeni bir dil öğrenmek isteyen kullanıcıların imdadına yetişen dil öğrenme uygulamaları, her geçen gün popülerliklerini artırmayı başarıyorlar.


Bu listemizde sizler için mobil dünyanın en başarılı dil öğrenme uygulamalarını sıraladık. Rusça seni seviyorum ve Rusça merhaba de! Kelime – Offline Rusça Kelime Öğrenme yazılımına ilişkin yorumları okuyun, müşteri oylarını karşılaştırın, ekran görüntülerine bakın ve yazılım hakkında daha fazla bilgi edinin.


Yabancı Dil Öğrenme Uygulamaları Sayesinde Kendinizi Geliştirin! Sizler için en beğenilen ve sevilenler arasından yabancı dil öğrenme uygulamasını denedim ve inceledim. Tatile çıkmak, sınavlara çalışmak, iş hayatı veya ufkunuzu genişletmek için yeni bir dil öğrenmek isteyebilirsiniz. Akıllı telefonunuza yükleyeceğiniz dil öğrenme uygulamaları ile günün her anında İngilizce, Almanca, İspanyolca, İtalyanca, Rusça, Japonca veya farklı bir dili kolayca öğrenebilirsiniz. Bu yazıda belirtilen, listelenen uygulamaları kullanmak size çok şey öğretecek olsa da, bu yüzden onlarla ilk önce temel bir dil öğrenme becerinizi geliştirin ve daha sonra dışarı çıkın, becerilerinizi gerçek dünyada kullanın.


En İyi Dil Öğrenme Uygulamaları. Memrise bazı özellikler için internete de ihtiyaç duymuyor. Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Korece, Almanca ve Rusça dillerini en iyi şekilde öğrenebilirsiniz. Bu sayede internetsiz bir şekilde dil öğrenebiliyorsunuz. Son olarak uygulama Android ve üzerindeki sürümlerde bu uygulama.


Rusça öğrenme uygulamaları

Ben hep Fransızca öğrenme istedim ancak piyasada var olan herşey bana fazlasıyla pahalı geldi. Tüm dersler, sesli alıştırmalar, yazma ve konuşma alıştırmaları ile dolu ve çok çeşit var. Diğer ülkelerden müzik dinlemekten, farklı ülkelerde seyahat etmekten, uluslararası bir şirkette çalışmaktan ya da yabancı arkadaşlıklar edinmekten hoşlanıyorsanız bu uygulam.


Busuu Premium ise çok uygun. Herkes yeni bir dilde akıcı olmanın tek yolunun onu konuşmak olduğunu bilir. Almanca, İtalyanca, Brezilya Portekizcesi, Rusça, Türkçe, Lehçe, Endonezyaca, Flemenkçe, Danimarkaca, İsveççe ve Norveççe. Neyse ki, Tandem sizi ana dili konuşanlar ile konuşmaya. RBTH yazarları bu zorlu yolculuğa çıkmaya hazır olan gözü pek heveslilerin işini kolaylaştırmak için bazı tavsiyeler hazırladı.


Psikolojik olarak kendinizi hazırlayın. Online kursları ve uygulamaları deneyin. Bütün bunlarla birlikte ise artık yabancı dil öğrenme faaliyeti uygulamalarla birlikte yapılabiliyor. Yeni bir dil öğrenmek için herhangi bir ücret ödemeden kullanabileceğiniz bazı en iyi Android ve iOS uygulamalarını bu yazımızda listeledik. Akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz hem ücretsiz, hem de kullanışlı bir dil öğrenme uygulaması olan Duolingo, milyona yakın kişi tarafından indirilen ve oldukça iyi geri bildirimler alan başarılı bir uygulamadır.


Dilleri oyun oynayarak öğren. Tamamen ücretsiz ve eğlenceli. Hola, hello, bonjour ve merhaba! Rusça gibi bugün sıklıkla kullanılan birçok dilin ana kaynağıdır.


Rusça öğrenme uygulamaları

Eğer yeni bir dil öğrenip farklı insanlarla tanışmak, yeni bir kültür edinmek istiyorsanız doğru yere geldiniz. En iyi dil öğrenme uygulamaları ve web. Rus uzmanlar, İngilizce öğrenmek için en iyi mobil uygulamaları açıkladı. Rusça konuşan kullanıcılar için tasarlanan İngilizce öğrenme uygulamalarını araştırdı.


Bu yazımızda Android ve iOS kullanıcıları için en iyi yabancı dil öğrenme uygulamalarını bir araya getirdik. Bu serüvende sizlere yardımcı olacak en iyi Android yabancı dil öğrenme uygulamaları listesini hedefleri olan takipçilerimiz için hazırladık. Duolingo dünya çapında milyonlarca insanın birçok dili öğrenmesinde aracı oldu.


Z rusça öğrenme rehberi rusça öğrenme programı rusç. Hal böyle olunca akıllı telefon kullanımının da yaygınlaşması ile birlikte pek çok dil öğrenme uygulaması geliştirildi. Bu açıklamalar basit cümle, olumsuz cümle, soru cümlesi, or c.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar