28 Haziran 2017 Çarşamba

Ankara üniversitesi yüksek lisans başvuru tarihleri 2018 bahar dönemi

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ. Ankara Üniversitesi Tandoğan Yerleşkesi, Ord. Tüm enstitülerin başvuru. Bahar Dönemi Final Sınav Tarihleri.


AYSEL KEKİLLİOĞLU’NUN DOKTORA YETERLİK SINAV TARİHLERİ HAKKINDA. Güz Dönemi başvuru tarihlerini ocak ve şubat aylarında Güz Dönemi başvurularını ağustos ve eylül ayında yapmaktadırlar. Yüksek Lisans ve Doktora öğrenci alımları başladı. Anadolu Üniversitesi - Eskişehir - Anadolu University.


Geçtiğimiz yıl içinde yürüttüğü programların sayısını arttırmış ve şu anda ön lisans, lisans tamamlama, tezsiz yüksek lisans, sertifika ve kurs programı yürütmektedir. Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Anabilim Dalı lisansüstü programlarına ön kayıt yaptıran öğrencilerin bilim sınavı, 18. Aziz Kansu Binası B Blok Kat:‘de bulunan Anabilim Dalımızda gerçekleştirilecektir.


Ankara üniversitesi yüksek lisans başvuru tarihleri 2018 bahar dönemi

Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterlik Uzaktan Ön Lisans Programı. ELT’ye başvurmaları gerekmektedir. Mart – Eylül dönemlerinde olup, kayıt dönemleri ülke ve üniversitelere göre değişkenlik. Alım Süreci Usul ve Esasları Enstitü web. Başvuru yapmak için Tıklayınız.


Bölümlere göre yüksek lisans ve doktora programlarına başvuru koşulları aşağıdaki tabloda listelenmiştir. ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ (ASBÜ) KAMUOYUNA DUYURU. SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ. Temmuz-Eylül tarihleri arasında başlar ve mülakat ile kayıt aşamaları biter. YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI BAŞVURU SÜRECİ.


Eğitim Hemşireliği Kursu! Boğaziçi Üniversitesi Adaylar Web Sitesi. BAHAR DÖNEMİ POSTER YARIŞMASI OYLAMA SONUCU.


Bahar) Yarıyılı için yüksek lisans ve doktora öğrencileri alınacaktır. Please Click for the English Site ;. KESİN KAYIT TARİHLERİ VE İSTENİLEN BELGELERE İLİŞKİN DUYURU ENSTİTÜ AĞ ADRESLERİNDE DAHA SONRA İLAN. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN. Lisans) Pedodonti (ankara Ü. Ort. Dr) Periodontoloji (doktora) Protetik Diş Tedavisi (doktora).


Akdeniz Üniversitesi yüksek lisans ilanı ile ilgili ayrıntılar aşağıda yer almaktadır. Daha önce üniversite tarafından yapılan açıklamada lisansüstü eğitim programlarına başvuru tarihleri ilan edilmişti. Geçici Mezuniyet Belgeleriyle İlgili Duyuru 17. YÖK Bedelli Askerlik Duyurusu 29.


Hakkında Önemli Gelişme 03. Yüksek lisans ve Doktora ilanları yayımlanmaya başladı. Online başvuru yapan tüm adaylar bilim sınavına girebilecektir. ANKARA ÜNİVERSİTESİ YAZ DÖNEMİ EĞİTİMİ BAŞVURU TARİHLERİ Açılacak.


Başkent Üniversitesi, Ülkemizdeki yükseköğretim kurumlarının öncelikli görevlerinden birinin de nitelikli öğretmen yetiştirmek olduğunun bilincindedir. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü. ONLINE BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ.


Duyuruda uzaktan öğretim tezsiz yüksek lisans bölümlerinde güncelleme yapıldığı, yeni programlar eklendiği belirtildi. Tezsiz yüksek lisans programlarında yukarıda belirtilen süreler (en az iki, en çok üç yarıyıl) sonunda başarısız olan ya da programı tamamlamayan öğrencilerin Üniversite ile ilişikleri kesilir. Giriş belgenizi almak için tıklayınız.


Ankara üniversitesi yüksek lisans başvuru tarihleri 2018 bahar dönemi

Karabük Üniversitesi Demir Çelik Kampüsü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar