26 Haziran 2017 Pazartesi

Alsancak barlar sokağı mekanlar

Zomato, şehrinde yemek yiyebileceğin yerleri keşfetmenin en iyi yoludur. Kullanımı kolay uygulamamız sayesinde şehrindeki restoranları ve gece hayatı seçeneklerini menü, fotoğraf ve yorumlarıyla bulabilirsin. Restoran, cafe ve barlarda check-in. Bu cadde şehrin simge caddelerinden biridir ve trafiğe kapalı olup üzerinde çeşitli restoranlar, kafeler, barlar, kitapçılar ve alışveriş yerleri bulunmaktadır.


Alsancak barlar sokağı mekanlar

Foursquare en iyi kullanıcı deneyimini yaşatmak, görebileceğiniz reklamları kişiselleştirmek ve reklam verenlerin reklam kampanyalarının sonuçlarını ölçebilmelerine yardımcı olmak için çerezler kullanmaktadır. Müziğe doyacağınız oldukça kaliteli bir mekan. Canlı müzik cafe ve barlar için ara sokaklarda gezinmeniz yeterlidir. Gece Hayatı – Disco Barları ve Beach Cluplerini sizler için derledik ve en iyilerini sizler için bu yazımızda tanıtıyoruz İzmir`e gelipte mekanlara uğramadan önce bu yazımızı mutlaka okumanızı öneririz. Kıbrıs Şehitleri Caddesi içerisinde bulunan sokak içinde müzik dinleyebileceğiniz ve eğlenebileceğiniz barlar bulunmaktadır.


TAC MAHAL : İzmir Bayraklı da deniz kenarında esrarengiz manzarasıyla sevdiklerinizle birlikte sabaha kadar vakit geçirebileceğiniz görkemli mekanlardan. Gece Kulübü ve Barlar arama sonuçlarında Bornova bölgesindeki Gece Kulüplerini, Barları ve Pubları bulabilirsiniz. Club 2Yerine sizler için izmirin en iyi rock barlarından biri olan Alsancak.


Alsancak barlar sokağı mekanlar

BİOS‘ta Şubat Günü Sizlerle Olacaktır…. GÜL SOKAK dahil, Caddecebimde ile eğlence ve alışverişin kalbinin attığı tüm caddeler artık cebinizde. Ankara, İzmir ve Bodrum’u bir aracın içindeymiş ya da yürüyormuş gibi dolaşabilirsiniz. Dolaşırken de caddelere, sokaklara, pasajlara göz atabilir, aradığınız restoran, dükkân, mağaza, bar ya da kafenin bütün bilgilerine ulaşabilir, mekânların.


Kuşadası gece hayatına ışık tutan mekanların fiyatları biraz yüksek. Ancak buna rağmen eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar sürüyor ve mekanlar dolup taşıyor. Mekanlarda sunulan kokteyller fazlasıyla kaliteli. Seferihisar’ın Cittaslow unvanını alması da İzmir’in bu özeliklerinin sonucudur. Güzel İzmir’in güzel insanlarıyla tanışmak ve birkaç günlük de olsa İzmirli gibi yaşamak emin olun haftalarca “her şey dâhil” otelde kalmaktan daha iyi.


Haftanın her günü giriş ücreti ödemeden canlı müzik dinleme fırsatının yanı sıra zengin içki ve yemek menümüzle Alsancak’ın klişeleşmiş gece hayatında fark yaratmaya devam ediyoruz. Armada Alışveriş Merkezi hem mimari yapısının şıklığı hem de içinde barındırdığı mağaza karmasının özelliği ile başlattığı en iyiyi ilk sunma amacını koşulsuz müşteri memnuniyeti anlayışı ile birleştirerek her zaman Ankara’nın en gözde Alışveriş Merkezi olma özelliğini taşıyacaktır. Geceleri Urla Sanat Sokağı gündüz kalabalığını yitiriyor ama sokak ölmüyor. Ara sokaktaki restaurant ve barlar genelde geç saatlere kadar açık. Biz akşam yemeği olarak Vourla’yı seçtik.


Genelde fix menü ve rezervasyon kabul ediyorlar. Ortalama menüler 1TL’den başlıyor. Renkli bir gece hayatı bulunan İzmir’in çok farklı semtlerinde gecenizi geçirebilirsiniz. Eğer İzmir’de gece hayatı nerededir?


Alsancak Halı Yıkama , Alsancakta Halı Yıkama , Alsancak Halı Yıkamacılar. Bulvarı ve Ali Çetinkaya Bulvarı’nın kesiştiği yerden başlayıp Kordon’a doğru uzanır. Uzun bir süre hafızalardan çıkmayacak yılbaşı eğlenceleri için benzersiz yılbaşı gecesine sizleri davet ediyor. Yaz aylarında oldukça kalabalık ve hareketlidir.


Sokakta fasıllı restaurantlar, publar, rock barlar ve balık restaurantları bulunur. Foursquare utiliza cookies para proporcionarte una experiencia óptima, personalizar anuncios que puedas ver y ayudar a los anunciantes a medir los resultados de sus campañas publicitarias. Alsancak, alternatif eğlence mekanları ve barlarıyla göz kamaştırıyor.


Diğer bir seçenek de Seyirtepe link Gitmek henüz nasip olmadı lakin çok metini duydum. Oranın da ayrı bir izmir manzarası var. Alsancak’ta bulunan ve gündüzleri trafiğe kapalı olan cadde, çok sayıda restoran, kafe, bar, kitapçı ve alışveriş yerine sahip. Bu mesajı görüyorsanız tarayıcınızda JavaScript kapalı yada desteklemiyordur, lütfen JavaScripti açın yada modern bir tarayıcı seçin.


Gürçeşme, Gültepe, Bayraklı, Tepecik, Barlar. Tren, Sushi ve Volume World gibi mekanlar burada yer alırken, kabare gösterisi yapılan yerler ile ilginç dans gösterilerini burada bulabilirsiniz. Alsancak Ailecek çok sık olmasa da giderdik Alsancak’a.


Alsancak barlar sokağı mekanlar

Gazi Kadınlar Sokağı ve Kıbrıs Şehitler Caddesi üzerinde bulunan cafe ve barlar sabaha kadar hizmet vermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar