26 Haziran 2017 Pazartesi

Istanbulda patlamada son dakika

En son istanbul haberleri anında burada. Yıl Polis Merkezi ve askerlik şubesi yakınında meydana gelen patlamada kişinin. Patlamada can kaybı ve yaralanma.


Gelen son haberlere göre kişi hayatını kaybetti. Haberler Gündem SON DAKİKA! Bakanlar patlamada yaralananları hastanelerde ziyaret ederek doktorlardan bilgi. Bu iki patlamada milletimize üzülerek ve içimiz yanarak belirtiyoruz ki şu anda Adli Tıp.


Başkan Ahmet Ağaoğlu: Kazanmamız gereken bir. Mynet haber farkı ile bu sayfada. STANBUL patlaması son dakika haberi olarak gündeme düştü. Son Dakika doğru ve özgün haber ilkesine dayalı olarak yayın yapılmaktadır. Söz konusu patlamada bir vatandaşımızın hayatını kaybettiği anlaşılmıştır denildi.


Son dakika haberler, köşe yazılar, ekonomi. Gazdan kaynaklandığı belirtilen patlamada yaralananlar olduğu bildirildi. Bu sırada meydana gelen patlamada biri polis kişi hafif şekilde yaralanırken yangın itfaiye. VEZNECİLER’de Çevik Kuvvet aracının hedef alındığı terör saldırısında hayatını kaybeden kişiden 6. Yenibosna Şirinevler 75. Meydana gelen patlamada herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmazken iş yeri ve.


Anasayfa Genel SON DAKİKA İSTANBUL’DA PATLAMA. Güncel en son haberler dakika dakika burada. Gündemdeki yeni gelişmeleri ve flaş haberleri takip edin.


SON DAKİKA Taşeron İşçilerin Memurluk Kadrolarına Atanması İçin kanun Teklifi Verildi. Alınan son dakika bilgilerine göre akşam saat 21. Beşiktaş Vodafone Arena Stadı yanında hareket halindeki aracın patlamasının ardından Maçka Parkı yakınında da canlı bomba. Etiler‘de meydana gelen patlamada iki kişi yaralandı. Alınan ilk bilgilere göre, Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu ve Ak Merkez yakınındaki Koç Köprüsü‘nün altında.


Yaralılar, kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındı. Olayda çöpleri toplayan anne ve kızı yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı anne ve kızını hastaneye kaldırdı. Edinilen bilgiye göre, Küçükçekmece Sadık Ahmet Hastanesi yakınındaki bir çöp konteynırına konulan bomba saat 19.


Istanbulda patlamada son dakika

Sancaktepe’de bir dairede patlama meydana geldi. Büyük korku yaşayan mahalle sakinleri ekiplere haber verdi. Vezneciler semtindeki Şehzadepaşa Caddesi’nde saat 08. Celal Ağa Konağı Oteli önünde bombalı araçla gerçekleştirildiği açıklanan saldırının hedefi, İstanbul Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi’ne nöbet değişimi için giden Çevik Kuvvet ekibiydi.


Büyükçekmece Güzelce Mahallesi’ndeki bir apartman dairesinin girişinde meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 1’i ağır kişi yaralandı. Bahçelievler’de bir lokantada henüz bilinmeyen bir nedenle patlama gerçekleşti. Zeytinburnu ilçesindeki tramvay durağı yakınlarındaki bir iş yerinde patlama oldu.


Dudullu sanayi bölgesinde bir fabrikada meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre kişi yaralandı. Saldırının bombalı araçla düzenlendiği ve hedefin çevik kuvvet olduğu bildiriliyor. Tuzla’da bir iş yerinde meydana gelen patlamada kişi öldü, kişi yaralandı.


Edinilen bilgilere göre olay Tepeören Mahallesi’nde bulunan Tuzla Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir iş yerinde yaşandı. Paslanmaz bağlantı parçaları üreten iş yerinde, üretim esnasında. Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, İçişleri Bakanı Soylu ve Sağlık Bakanı Akdağ kaç yaralı ve kaç şehit olduğuna dair açıklama yaptı. Polis, ikinci bir patlamaya karşı vatandaşları bölgeden uzaklaştırırken patlamanın nedeni araştırılıyor. Antalya Ticaret Odasının otopark bölümünde bugün sabah saatlerinde bir patlama meydana geldi.


Kadikoy son dakika haberleri ve en son kadikoy gelişmeleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar