22 Haziran 2017 Perşembe

Komik whatsapp mesajları testi

Bu testimizde güldüğünüz whatsapp mesajlarına göre sizi neyin mutlu edeceğini söylüyoruz! Testimizde ilk sorumuzda mesajları üzerinden puanlandırmanızı istiyoruz. Son soruda da verilen iki mesajdan da hangisini daha komik bulduğunuzu soruyoruz.


Sevgililerin en komik whatsapp yazışmaları mesajları sosyal medyada paylaşılan bir birinden komik konuşmaları sizlere hazırladık. Gülmekten yaran anne-çocuk Whatsapp yazışmaları ve diğer yaşam haberleri için hemen tıkla! Testi çöz, işi kapabilecek misin öğren!


Bu whatsapp replikleri yok artık dedirtiyor. Okurken kah gülüp kah kızacağınız o. Bu şakalar karşısında insan gülse mi ağlasa mı bilemiyor doğrusu. Whatsapp durumları ve whatsapp güzel sözler denilince ilk akla gelen sizin siteniz. Orjinal whatsapp durumlarını takip ediyorum sitenizden teşekkür ederim bu site için.


Komik whatsapp mesajları testi

Ha bir de whatsapp komik sözler için de ekstra bekliyoruz hoşçakalın. Ya sen gebelik testi misin? Nefret Mesajları Bu sayfamızda Nefret Mesajları, Nefret Sözleri, Nefret.


GÜNÜN EN ÖNEMLİ MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN. DİĞER FOTOĞRAFLAR İÇİN İLERLEYİNİZ. Bakalım iç çamaşırı tercihini tahmin edebilecek miyiz! Komik Whatsapp Diyalogları.


Komik whatsapp mesajları testi

Kullanıcılar bu fikirlere de bayılıyor. Diyete hazır mısın testi. WhatsApp diyalogları , Bu WhatsApp mesajları çok güldürüyor. Biraz beyin fırtınası yapmak ister misiniz? Mesaj gönderimleri kimi zaman komik anların yaşanmasına neden olabiliyor, daha önceki galerimizden sonra devam niteliğinde en komik Whatsapp mesajları haberini derledik.


Sosyal medyanın en komik mesajları. Bazen sevgilimizle, bazen ailemizle yazışırken mesele olmadık yerlere gidebiliyor. Bazen de hiç tanımadığımız birinden gelen mesajla zor durumlarda kalabiliyoruz. Düştüğümüz komik durumlar da sosyal medyada ifşa oluyor, haliyle!


Komik whatsapp mesajları testi

Whatsapp kullanıcıları tarafından yapılmış birbirinden harika ve komik whatsapp sohbetleri. Ben Enes Batur , En komik gülmek ten ağlatan komik sevgili whatsapp mesaj larını gösterdim ve okudum komik mesajlaşma lar eğlenceli tepki react , güzel ve eğlenceli ve komik bir video oldu iyi seyirler. Harbi Whatsapp Sözleri, Harbi Whatsapp Durumları, Harbi Whatsapp Sözleri Kısa, Harbi Whatsapp Mesajları, Harbi Sözler, Harbi Durumlar yer almaktadır.


Sizin kafanızdaki tilki, benim kafamdaki topal. Selam anneler anne adayları şimdi sizinle gebelik testi yapacağız. Hemde resim üzerinden Resimdeki kahve çekirdekleri hareket ediyor muuu etmiyormu ? Güzel sözler kategorimizde şimdi de sizlere en güzel ve en ilgi çekici Whatsapp Durum Sözlerini derledik. Dünya genelinde anlık mesajlaşma konusunda en çok tercih edilen mobil uygulama sistemlerinden birisi olarak ön plana çıkan Whatsapp, aynı zamanda durum paylaşma özelliği ile de birlikte insanların en çok tercih ettikleri sistem haline geldi.


Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Buradan anlaşılıyor ki, milletimiz ve diğer ülke insanları durumlarında diğer kişilere onları anlatacak cümleler yazmak istiyor. Bu durum mesajları bir çok vakit dini, gülünç yada. Whatsapp hesabınızda en güzel durum mesajları yayınlamak istiyor iseniz doğru sayfadasınız. Hiciv ile ilgili fikirleri keşfedin.


Dosyayı siliyorum, geri dönüşüm kutusuna atıyor. Orayı boşalt diyorum, emin misiniz diye soruyor. Peki, bu işlem nasıl yapılır? Android kullanıcıları için WhatsApp’ta silinen mesajları geri getirmenin yolu çok basit. Sevgiliye Whatsapp Durumları.


Yeni medya Yeni yorumlar Medya ara. Aklımda sen varken kalbim kimseye kıyak yapmaz. Kirpiklerimin Gözlerimi Sardığı Gibi Sar Beni.


Başını göğsüme yasladığın zaman en büyük düşmanım zamandır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar