24 Nisan 2017 Pazartesi

Sahibinden satılık daire izmir yeşilyurt

Sahibinden satılık daire izmir yeşilyurt

Karabağlar konumunda hayalindeki satılık daire burada! Ordu caddesinin alt kisminda yesilyurt un en nezih bolgelerinden birinde carsiya pazara ordu. Masrafsiz luks daire acil oldugu icin bu fiyata satiliktir.


TL fiyatından başlayan satılık konut bulunmaktadır. Bu hususların dışında evin ulaşım, sağlık ve eğitim gibi sosyal olanaklarına yakın olup olmaması hususuna dikkat edilmelidir. Sahibinden satılık sıfır daire Buca, İzmir ili.


Ailelerin ikamet ettiği, katlı binanin 2. Kazımkarabekir caddesi, merkez caminin karşı sokağındadır. Yeşilyurt’ta sahibinden satılık daire. Güneş görür, alışveriş merkezleri, cadde, durak, banka ve hastahaneye yakın olup merkezi konumdadır. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından sahibinden.


Daha fazla satılık emlak ilanları mı arıyorsunuz? Yanı,Arak­at,Panjurlu,A­sansör,D. Satılık daire ilanlarına goz atın! Alsancak merkezi̇ konumdakordona yürüme mesafesi̇ daki̇ka, alsancak gül sokağa yürüme mesafesi̇ 5. TL ilan detay ve iletişim bilgileri için tıklayın kralilan.


Hakkımızda Homexpress Gayrimenkul Danışmanlık Ofisi olarak İzmir şehrinde uzman danışmanlarımızla hizmet vermekteyiz. Amacımız en kısa sürede emlak (Daire, İş Yeri, Arsa) arıyorsanız emlak bulmanıza, emlak sahibiyseniz emlağınıza alıcı veya kiracı bulmanıza yardımcı olmaktır Emlak ihtiyaçlarınıza uygun olarak profesyonel destek almak için sizi bekliyoruz. Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN. Turyap satılık daire izmir ilan için 135.


Sahibinden satılık daire izmir yeşilyurt

Basınsitesinde Düz Giriş Bahçeli. Izmir De Satilik Kiralik Daireler. FOÇAKÖYDE MUHTEŞEM HAVUZLU VİLLALAR ( KREDİ İMKANI ). ESKİ FOÇA FEVZİPAŞA MAH. Aynı özelliklerdeki ortalama satılık konut fiyatları 345. TL olurken, Ortalama satılık konut büyüklüğü 1metrekaredir.


TL Emlakjet – #74271, Estel Emlak’tan 3+1mKiralık Daire 1. TL fiyatla Emlakjet’te – 742710 kiralık daire, kiralık daireler, kiralık ev, kiralık evler, ucuz kiralık daire, kelepir ev, ankara’da, istanbul’da, izmir’de, bursa’da, satılık, ilan. Alaybey metroya çarşıya sahile yakın sıfır dubleks daire. Albatros sitesinde havuzlu bahçeli dubleks masrafsız daire.


Sahibinden satılık daire izmir yeşilyurt

DAİRE TERS BAHÇE DUBLEKSİDİR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar