21 Nisan 2017 Cuma

Rocket man likit

Hafif tart Yunan yoğurt, taze dağ yaban mersini ve lezzetli granola Dengeleme: Roket Man yoğurt dünyada eşit olmayan bir uyum içerisindedir. Yoğurt baskın, taze yaban mersini ve granola arkadan gelen bir tat verir. Her biri elektronik sigara cihazı kadar önemli olan likitler, kendi içinde el yapımı ve marka ürünü şeklinde sınıflanıyor. Yoğur ile yaban mersininin efsanevi karışımı olan rocket man 100ml olarak karşınızda.


Rocket man likit

Birinci sınıf premium aromalardan imal edilmektedir. Los Angeles, California’da üretilmektedir. Nikotin Oranları bulunmaktadır. Whatsapp üzerinden sipariş verebilirsiniz.


TL ve üzeri alışverişlerinizde. Eşsiz Malezya Buzu Ve Mangosu İle Ferahlayacağınız Bir Egzotik Yolculuk. Yulaf gevreği, krema ve yaban mersini aromaları ile tatlandırılmış olan bu harika elektronik sigara likiti, 1ml’lik özel şişesinde bulunur. Bu şişe, çocukların ulaşamayacağı bir şekilde özel. LikitReçete Likit Reçete ücretsiz ve sadece bilgi amaçlı bir sitedir.


Rocket man likit

Damaktan nefes verirken ince tatlı tart kokusu ile büyüleyici lezzet deneyiminin keyfini çıkarın. ONE HİT WONDER ROCKET MAN LİKİT 100ML. Teneffüsün incelikli tatlı lezzetinden damak temizleme teneffüsüne kadar, bu dünyadan çıkan bir lezzete hazır olun! O günden buyana sürekli gelişerek, toplamda farklı lezzeti sunuyor. Dört aroma birleşiminden meydana gelir.


Damak zevki olanlar için farklı bu likit deneyimleyin. E-Posta Adresi Şifre Şifremi Unuttum ? Dünyaca ünlü e-likit üreticisi OHW firmasının en beğenilen ürünlerinden biri Rocketman aroması FogSecret Mix yorumuyla sizlerle. Yaban mersinli cheesecake ve yoğurt ile mükemmel tad 10ml profesyonel dolum şeklinde sunulmaktadır.


Anasayfa Alışveriş Listem (0) Profiliniz Sepetim Kasaya Git. Byvape , bir çok elektronik sigara kit ve mod çeşitlerini her bütceye ve zevke uygun şekilde siz değerli müşterilerine sunar. Tüketiciye en düşük fiyata mümkün olan en yüksek kalitede e-sıvı üretmek istedik.


Miktar : ml orijinal aromaDemlenme : Yaklaşık demlenme süresi 7-gündür. Markanın orinal ürünüdürve 1ml lik şişerse satılmaktadır. Ferahlatıcı bir nefes için nefes nefese tatlı bir tart lezzet. Rocket Man, My Man, Police Man, Mini Muffin Man. Karşılaştırma listesine ekle-.


Rocket man likit

One Hit Wonder The Man Likit. Premixum Nutty Nana - 10ml Mix Aroma. Nutty NanaFıstık ezmesi, kavrulmuş badem ve marşmelov ile desteklenen leziz bir muzlu tatlı deneyimi. Elektronik sigaralara uyumlu dolum sıvısıdır.


Klon aromalar orijinali ile birebir aynı olmak zorunda değildir. Damak tadı ve kullanıcı zevklerine göre benzerlik oranı değişmektedir. Damak-temizlik exhale için inhale ince tatlı tartness itibaren, bu dünyanın dışına olan bir lezzet için hazır o. Zifir, Karbon-monoksit ve diğer tüm kanserojen maddeleri içermez. Sigara bırakmada büyük role sahip çeşitli nikotin seviyelerine sahiptir Diş sararması, Pasif içim veya Kötü koku yaratmaz. Tüm ürünlerimiz kapalı ambalajda kapakları açılmamış olarak.


Milk Honey 150ml Likit ₺500. Fred Master 150ml Likit ₺500. Stau Party 150ml Likit ₺500. Castle Long 150ml Likit ₺500. Mojito 150ml Likit ₺500. Name Island 150ml Likit ₺500.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar