18 Nisan 2017 Salı

Lina ne demek tdk

Bunun, çocuklara isim olarak konulmasının bir sakıncası yoktur. Ama telaffuz açısından Türk diline daha uygun bir isim bulmanızı tavsiye edebiliriz. TDK’nın kişi adları sözlüğünde henüz Lina diye bir isim yoktur.


Daha iyi anlaşılması için Fide kelimesinin anlamına bakmakta fayda var. Lina isminin sitemizde görüntülenme sayısı 186. Akil kızlarının isimlerin de Lina ve Alin. Pelin Akil, ikiz bebeklerini kucağına almak için gün sayıyor. Dini açıdan incelenmesi, caiz mi?


Türkçe, İngilizce, Almanca, Fransızca ve birçok dilde anlamı. Lena İsminin Anlamı, Lena isminin analizi, Lena isminin kökeni, manası, ne demek? L: En yetenekli kişiliktir. Sanatsal yönleri bulunmaktadır ve birçok alanda yetenek sahibidir.


Lina ne demek tdk

Kırılgan, Çok ama çok duygusaldır. Hemen incinir ve kırılır. Hassas bir bünyeye sahiptir. Kabiliyetli , Yıkılmayan,yılmayan , Yenilikçi,irdeleyen , Erdemli oldukları tespit edilmiştir. Kuran’da da geçen Lina ’nın anlamı hurma fidesi demektir.


Evet Minel diye bir kelime Arapçada yoktur. O güzel isim diyen hocaların da ilmine, aklına şaşarım. Bu ismi ilk olarak yeni bir komşumda duyduğumda yaşında idim. Minel-Lina = Hurma-agacindan demek. Eslem ve Miray’ ın aslında erkek ismi olduklarını biliyor muydunuz?


Defne’nin aslında Yunan mitolojisinden gelen bir isim olduğunu biliyor muydunuz? Ayrıca bkz: İsim Uyum Analizi Beren İsmi Konulabilir Mi? Mila İSMİNİN ANLAMI, Mila ne demek#128226; 1. Beren isminin anlam ve analizleri bakımından yeni doğan çocuklara verilebilir. Sudan gelmek anlamındadır 3. Bir kap dolusu obje,nesne 4. Almira isminin sitemizde görüntülenme sayısı 250.


Ziyaretçilerimiz bu isim için 1adet yorum yaparak fikirlerini beyan etmişlerdir. Seçmenler yerel yöneticileri seçmek üzere sandık başına gittiler. Sandıklar açıklandıktan sonra oy sayım süreci gerçekleştirildi.


Lina ne demek tdk

Peki World Wide Web nedir Türkçesi ne anlama geliyor? Ben bu ısmı tanıdıgm bı kız var fransız adı alin fransızca bi isim yani hayran oldum isme zarif kibar nazik demek. ALİN koyardım herkes de cok. Safahat nedir, Safahat ne demek? Mehmet Akif Ersoy’un şiir kitabının adı.


Sözcük, Arapça sfh kökünden gelir. Türkçe’de de kullanılan safha sözcüğü de bu köktendir. Linaceae kelimesinin TDK sözlükteki anlamı nedir? Zıt ve eş anlamlıları nelerdir? Cisimlerde uzunluk ve genişlik dışında üçüncü boyutu çok olan (cisim), ince karşıt ıAlt katta her.


Kalın kelimesi toplam harf içermektedir. TDK isimler sözlüğünde yer verilmiş anlamına ve köken olarak farsça belirtilmiş. Anıl İsminin Anlamı Nedir?


Yazı hakkındaki fikrim değişmiş değil hala aynı görüşteyim. Hafsa:Sırtlan yavrusu demek. Fatıma,feteme kökünden gelir ve kopmak,ayırmak,kesmek demektir (sütten kesme) Bu isimler ne kadar güzel,değil mi? Onları güzel kılan nedir,bir düşünelim. Bütün anne babaların, evlat sahibi olmak üzere iken en tatlı telaşı isim koymasıdır.


Bunun için size birbirinden farklı isimlerden oluşan keşfedilmemiş duyulmamış isimler ve. Biz de sizler için bu isim anlamları web sitesini kurduk. ARDEN ismi kuranda geçiyor mu.


Binlerce isim ve anlamının bulunduğu isim arşivi sitemizle size hizmet veriyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar