6 Nisan 2017 Perşembe

Gmail gereksiz mailleri silme

Gmail gereksiz mailleri silme

TÜM MAİLLERİ SİL ( TEK TIKLA BİNLERCE MAİLİ SİL ) GMAİL. Silmek istediğiniz gereksiz mailleri işaretledikten sonra, sayfanın üst kısımda bulunan çöp kutusuna tıklananız yeterli olacaktır. Bu işlemden sonra seçtiğiniz ve sildiğiniz mailler çöp kutusuna taşınmış olacak. Böyle bir halde tek tek mailleri silmek çok zaman alacağından gereksiz olan mailleri toplu bir şekilde silme işlemi yapılabilmektedir.


Microsoft bu durum için bir toplu mail silme uzantısı geliştirerek kullanıcılara imkan sağlamıştır. Silme işlemi aynı zamanda toptan da yapılabilmektedir. Yani aynı kullanıcı adını gelecek süreçte. Gmail de kullanılan toplu silme. Karşınıza sayfada, size gönderilen mailler bulunuyor.


GMail Gelen Kutusundaki Bütün Mailleri Topluca Silme. Mailleri silmek gerekmiyor dedik, fakat uzun yıllardır kullandığınızı ve benden çok daha aktif bir şekilde mail hesabınızı kullandığınızı düşünürsek veya Drive hesabınızda büyük boyutlu dosyalarınızın bulunduğunu ve onları silmek yerine mail kutunuzu temizlemeyi tercih ettiğinizi varsayalım. Yani daha önceki mailleri gidip el ile taşımanıza gerek yok.


Bu seçeneği belirleyerek, istenmeyen ve talep edilmemiş iletileri denetleyemezsiniz. Gelen mailleri tek tek silmek yerine kolay yoldan hepsini birden silebilirsiniz. Bu, gereksiz e-posta filtrelemeyi devre dışı bırakmak için iyi bir güvenlik uygulaması değildir. Bu mailler - Eniyiandroid.


Hemen hemen bütün mailleri gün içerisinde takip etmemiz ve bunlara cevap vermemiz de oldukça zor bir konumda yer alıyor. Gereksiz Mail Engelleme Outlook. Ufak bir eklenti yardımıyla, sizi rahatsız eden mailleri rapor edin ve sizi bir daha rahatsız etmesinler. Download Önemsiz E-posta Raporlama. Mail ile üye olduğumuz bazı sitelerin e-mailleri spam olarak nitelendirilip önemsiz postaya veya gereksiz postaya kaydedilir, bu maillere ulaşmak için posta uygulamasında önemsiz posta klasörünü açmamız gereklidir.


Posta uygulamasında sol üstte bulunan üç çizgiye tıklayın. Teknoloji işleri kolaylaştırdığı kadar bazen sorunları da beraberinde getiriyor. Türkiye’de kısa bir geçmişi olan internet, geçmişiyle ters orantılı olacak derecede hızlı bir. Bu ileti dizisi kilitlenmiş. Arkadaşımla birlikte ortak kullandığımız bir dedi.


Göndereni engelle özelliği, gereksiz veya spam postaları engellemek için oldukça faydalı bir özellik. Yeniden eskiye doğru sıralı mailleri burada görebilirsiniz. Konu üzerine tıklayarak mailinizi okuyabilirsiniz veya maillerinizin hemen üstündeki navigasyon menüsündeki bağlantılarla silme, başka bir mail adresine iletme, görüntüleme gibi işlemleri yapabilirsiniz.


Güncel paylaşımlar blogu Lordiz. Start butonlarını tıklayarak silinen mailleri geri getirme, silinen mailleri kurtarma işlemine başlayabilirsiniz. Recuva, Silinen mailleri kurtarma ekranında silinen dosyaları listeleyecektir. Buradan teker teker kurtarmak istediğiniz fotğrafları seçebilirsiniz veya yanında FileName yazan kutuyu işaretleyerek tümünü seçebilirsiniz. Reklamlar Mail engelleme özelliği sayesinde tüm mailleri tek tek engellemenize gerek yoktur.


Kusura bakmayın belki diyeceksiniz bu başlıkltan çok var. Boş zamanlarımda gereksiz mailleri spam olarak bildir mekten pek bir haz duyarım. Birilerinin rızam olmadan gözüme soka soka reklam yapmaya çalışmalarından nefret ediyorum. Siz de tıpkı bizim gibi cep telefonuna gelen mesajları anında okumayıp biriktirenlerden iseniz, gelen kutunusunun tamamını tek tıkla okundu olarak işaretleyebileceğinizi biliyor muydunuz?


Birkaç mail adresinin iç ağda spam mailler göndermesi belki görmezden gelinebilir ancak spam mail gönderen kurum içi mail sayısının artması mail sunucusunu gereksiz yere meşgul edecek, bu yüzden belki de mail hizmetinin yavaşlamasına hatta aksamasına neden olabilecektir. Soruyu izleyip yanıtı yararlı olarak oylayabilirsiniz, ancak bu ileti dizisine yanıt veremezsiniz. Udemy sitesi üzerinde dünyanın dört bir yanında eğitmenler aracılığıyla kurs almak mümkündür. Dünyanın en popüler kursları ve öğretici videoları uzmanlar tarafından hazırlanarak kişilere sunulur.


Zaman zaman ek dosyalar ile de desteklenerek kullanılabilen ve oldukça beğenilen bir. Hotmail Hesap Silme Linkine tıkladıktan sonra gelen sayfada onaylama işlemi yapıyorsunuz ve tüm mailleriniz siliniyor, Hotmail hesabı silme işleminiz gerçekleşiyor. Hotmail Hesabını Kurtarma Sildiğiniz bir hotmail hesabını 2gün içerisinde tekrar giriş yaparak yeniden aktifleştirmeniz mümkün.


Bu aylık süre içerisinde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar