25 Nisan 2017 Salı

Izmir otogar urla arası ulaşım

Izmir otogar urla arası ulaşım

Bu rota ortalama 6sa 29dk sürer. Bu güzergahta günlük ortalama firma sefer düzenlemektedir. Ege Denizi kıyılarına yakın bir konumda bulunmaktadır. Urla otogarı, oldukça küçüktür. Kaç dakikada bir otobüs kalkar?


Urla’ya gitmek için, Fahrettin Altay’dan kalkan 7numaralı F. Foça, Bergama, Urla, Çeşme gibi). Havaş, Metro ve belediye otobüsü ile şehrin birçok yerine kolaylıkla gitmek mümkün. Havaş Havalimanı Çeşme arası ulaşım sağlıyor, şehir içi için de Alsancak’a bir hattı var ve yarım saatte bir hareket ediyor. Semt Garajı, İzmir Metro’nun Fahrettin Altay İstasyonu’nun hemen yakınında bulunuyor. Belediye otobüsüyle Çeşme’ye ulaşım 7numaralı Urla-Çeşme otobüsü ile de Urla’dan Çeşme’ye gidilebilir.


Urla-Çeşme arası ulaşım, İzmirim Kart ile tam 50TL, öğrenci 45TL, öğretmen ise 75TL. Bu hattın kayıtlı servisi yoktur. Altay hattı iptal edilmiş olup, yerine 9no.


Izmir otogar urla arası ulaşım

Altay Aktarma hattı hizmet vermeye başlamıştır. Taksi ve minibüs hatları dışında kullanılacak olan toplu taşıma araçlarında İzmirim Kart geçerlidir. Adnan Menderes Havalimanı’ndan Şehir Merkezi’ne Ulaşım. EKarayolu Turgutlu, Salihli, Uşak, Afyonkarahisar üzerinden Ankaraya, Ekarayolu aşağıya güneye doğru Aydın, Denizli üzerinden Antalyaya, O-otoyolu ile Çeşmeye, Ekarayolu ile yukarı kuzeye doğru Çanakkaleye ulaşılır.


Mesafe ve Yakıt Detayları. Bu mesafe arabayla yaklaşık olarak saat dakika sürecektir. Uçak ile seyahat etmeyi planlıyorsanız, Km olan yolculuğu yaklaşık olarak dakika sürede tamamlayabilirsiniz. Dizel bir araç bu mesafede ortalama 4. Lt, benzinli bir araç ise 5. Nolu Özurlalılar Kooperatifi kuruldu. Adanan Menderes Havaalanı İzmir şehir merkezi arası yaklaşık kilometre olup binek otoyla bu yol ortalama dakika.


Izmir otogar urla arası ulaşım

Izmir Havalimanı Transfer. OpenCampus’e ulaşmak için bu otobüslerin. Ege Bölgesi Genelinde VIP Ulaşım, Özel Transfer Hizmetleri. Alaçatı, Ilıca Transfer. Kentin en uzun tüneliyle Otogar a bağlanacak km lik yol, Alsancak Tüp Geçidi, Marina Kavşağı altgeçidi, Narlıdere ve Buca metroları ile Fuar İzmir bağlantı yolu gibi dev projeler yer alıyor.


Dalyan Köy Güneş Kent Sitesi VIP Ulaşım Sağlayan Transfer Şirketi. Duygu Tatil Sitesi Kişiye Özel Transfer Servisi Seçenekleri. Komidi Huzur Sitesi VIP Ulaşım. Dalyan Sakızlıköy İzmir Havaalanı Arası VIP Transfer.


Dalyanköy Alibostan Plajı Özel Transfer Hizmetleri. Bornova İzmir Otogar - Balçova,izmir arası mesafe süre olarak yaklaşık dakika sürecektir. Otogar haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın!


Havalimanı toplu ulaşım otobüs hattı : Her saat başı yolcu sayısı ne olursa olsun düzenli olarak hareket eder şehir merkezi otogar yat limanı liman tren garı oteller tatil köyleri arası seferler ile yolcu taşımacılığı yapar. Türkiye’nin hemen hemen her noktasına direkt ulaşılabilir. Otogar, hediyelik alışveriş mağazaları ve restoranlarla donatılmış. Otobüs Biletini Güvenle Satın Al.


Buradan şehre ulaşım için zemin kattan kalkan belediye otobüsleri ve dolmuşları kullanabilirsiniz. Konak merkezden de istediğiniz yere ulaşım sağlayabilirsiniz. Urla, Çeşme, Mordoğan gibi uzak ilçelerine otobüslerle ulaşabilirsiniz ve kent kart ile ekonomik bir şekilde seyahat edebilirsiniz. Otogar arası tam bilet), 7Kemalpaşa-Otogar hattı(bilet), 8Menemen-Otogar.


Nilüfer Turizm, yolcularına güvenli bir seyahat vadediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar