21 Nisan 2017 Cuma

British shorthair eş arayanlar

Erkek Kedi Eş arayan erkek kediler. Ankara Bahçelievler de ikamet ediyoruz. Aşıları zamanında yapılan sağlıklı bir kedidir. Beylikdüzü’nde ikamet ediyoruz. British yada scottish Fold gelin adaylarını bekliyoruz.


British shorthair eş arayanlar

Kedi Alerjisi Belirtileri Nelerdir? Muhteşem bir soyağacına sahip bu minik bıdıklarım karma aşısınıda olmuş, tamamen anne sütünden kesilmiş, tuvalet terbiyesi sorunsuz, sosyalleşmiş peluş kürklü boncuk gözlülerdir. Evcil dostunuzun ruh eşini mi arıyorsunuz?


British Shorthair dişi erkek yavrularımın, muhteşem prens ve prenseslerim. Kediniz için hangi marka mama kullanıyorsunuz hem yavru hem de yetişkin kedi için. British shorthair lynx point erkek kedime eş arıyorum dişi evine verilecek İstanbul.


Burada kedi arayanlar ve eş arayanlar örneğin Persian İran Kedisi Eş Aranıyor kişinin talepleri yer almaktadır. Irk ve cinsin dışında özellikle istenen bir renk varsa yazılabilir. SCOTTİSH SEVERLAR İLAN VERME KURALLARI 1-) kıymetli yetiştirici. Sokaklarda ve barinaklarda da sayenizde Scottishfolf ve British olmaya basladi.


Burfan buldunuz tanimazdiginiz etmediginiz kisinin kedisiyle ciftlestireceksiniz belki kediniz hastalik kapacak belki o kedide hastalik var kan tahlili mi yaptiracaksiniz ciftlestirmeden. Mersin İçi Cins Kedi Sahiplendirme Ve Eş Arayanlar. Kedinin adı Susie idi ve bu genetik bozukluk sebebiyle çok şirin görünüyordu. Satılık Kedi İlanları ve Sahiplendirme ilanlarını sitemizde bulabilirsiniz. Alışveriş sepetinizde hiç ürün bulunmamaktadır.


British shorthair eş arayanlar

Köpek, Kedi, Kuş, Akvaryum, Sürüngen ve Diğerleri ile ilgili forumlarımızda paylaşım yapabilirsiniz. Eş arayanlar hakkında zeynepidiltarafından yazılan gönderiler. Sahibinden ücretsiz veya satılık scottish fold kedi ilanları ve scottish fold fiyatları hakkında bilgi alın, sahiplenme yapın.


Muğla Veterinerlik Hayvancılık San. Türkiye’nin ilk veteriner şirketlerinden birisi olarak 19yılında kuruldu. YAKIŞIKLI OĞLUMUZA BRITISH SHORTHAIR EŞ ARIYORUZ,DostPatiler. Exotic Shorthair Kedi Yavruları Kaydıraktan Kayıyorlar Exotic Shorthair Snoopy Kar Tatili; Kedi Yarışmaları. Yanmak arkadaş Niyeti ciddi amacı sadece evlilik olan Vanlı dindar eş arayan bayan ve erkekler burada tanışıyor.


British shorthair eş arayanlar

Telefon: 0-252-261. Bu süreçte kediniz Çakıl la birlikte onların evinde misafirlik yapabilecektir. Kategoriler; Kedi Irkları. Akita Inu 237; Alabay (Alabai) 14; Alman Kurdu 149; American.


Kedinize Eş Arama Formu Email Adresiniz * Bulunduğunuz Şehir-Semt * Kedinizin Adi * Cinsiyeti ve Cinsi * Kedinizin Yaşı * İLAN METNİ * Aşağıdaki kodu alttaki boşluğa yazın * GONDER Should be Empty:. Yavru kedi veya yetişkin bir kedi almadan önce kedi seçimi ve davranışları konusunda deneyimli bir veteriner hekime, ayrıca deneyimli kedi sahiplerine danışmalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar