28 Nisan 2017 Cuma

212 Sinema seansları

Hızlı ve Öfkeli : Hobs ve Shaw ( 3D - Türkçe Dublaj) SEANSLAR. Aslan Kral, yavru bir aslan olan Simba’nın maceralarını konu ediyor. Halkalı 2AVM Cinemarine sinema salonunda gösterimde olan filmler ile film seanslarını görüntülemek ve bilet almak için hemen tıklayın! AVM İstanbul Cinemarine Sinema Salonuna Ait Filmler ve Seanslar. Günlük yaşantılarınızda sizler de yapacak etkinlik arayanlardan mısınız?


212 Sinema seansları

Hafta içi olsun hafta sonu olsun arkadaşlarınızla bir araya gelerek zaman geçirmeyi sevenlerden misiniz? O zaman zaten sizlerin de aklında olan ancak yine de arada bir hatırlatılması gereken bir etkinlik önerisinde bulunacağız sizlere. HIZLI İLETİŞİM MENÜSÜ X Kapat. Kişisel Verilerin Korunması. Tek ve çift kişilik geniş ve rahat koltuklarda sinema keyfi için 2İstanbul Power Outler AVM içinde yer alan sinema salonlarını tercih edebilirsiniz.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Malatya – Malatya Park Avşar Sinema.


BİLET SATIN AL MENÜSÜNE TIKLAMADAN ÖNCE SEANS SAATİNİ SEÇİNİZ. Bağcılar Sinema Seansları. Y: Alper Mestçi Genç bir adam olan Yaşar, babasının ölümü sonrası zor zamanlar geçirir. Babasından kalan miras, Yaşar’ın üvey annesi ile sorun yaşamasına neden olur. Trend Arena Sinema Cinemarine Sinema Seansları Vizyondakiler sinema programı film seansları vizyondakiler gösterim saatleri gelecek filmler.


Fransız filmlerinin meşhur yüzlerinden Louis Garrel’in bu sefer hem kamera önünde hem de yönetmen koltuğunda yer aldığı filmde, 90. Adres: Avşar Sinemaları Muratpaşa mahallesi Eski Edirne Asfaltı cad. Kalbi BARUTÇUOĞLU AVM, Alışveriş Merkezi olmanın yanında kültür ve yaşam merkezi olarak da hizmet vermektedir. Ziyaretçilerine, aileleri ile birlikte güvenli bir alışveriş ortamı sağlayarak. Gişe alt katta ve salonlar üst katta.


212 Sinema seansları

AVM sinema girişi tam bir fecaat. Siz doğal olarak görünmeyen gişeleri görmeyip yukarı çıkmaya çalışıyorsunuz. Cinemarine 2AVM Sinema Salonları ile 2İstanbul Power Outlet AVM ziyaretçilerine hoş vakit geçirmelerine yardımcı oluyor. CINE VIP Sinemaları - MetroPort Alışveriş Merkezi. Hafta boyunca seanslarımızda değişiklik olabilir.


Sinemaya gelmeden önce lütfen iletişime geçiniz. Başka Sinema kapsamında Çarşamba günleri suare seansında ön gösterimi olan filmler oynamaktadır. Lütfen film bilgileri için iletişime geçiniz.


Yönetmen Jim Jarmusch’un güçlü sinema diliyle mistik bir dünyayı bir araya getiren ÖLÜ ADAM, kısa süre içerisinde kült filmler arasında yerini buldu. Cannes Film Festivali’nde yarışan ve Neil Young’ın olağanüstü müzikleriyle hafızalara kazınan ÖLÜ ADAM, Türkiye’de ilk defa sinemalarda! Avengers 3D Türkçe dublaj seansına eşim ile birlikte girdim. Pazartesi günü gitmiş olduğumuz 21. Türk filmleriyle seansları ve salonları doldurmuşlar.


Kızılay’da da şubesi var. Orion Sinema Cinemarine Sinema Seansları Vizyondakiler sinema programı film seansları vizyondakiler gösterim saatleri gelecek filmler. Online Sinema Bileti Al Her hafta onlarca sinema filmi vizyona giriyor. Böylece film fiyatına iki film izlemiş olursunuz. Bizimle bağlantıda kalın.


Center uygulamasını indir Alt menü. Cinemaximum - Gerçek sinema keyfi Marmara Park’ta. Spor ve magazin haberleri oku, eğlence videoları izle. Bütün Sinema Salonları Ve Seansları Bir Arada. Türkiye`nin neresinde olursanız olun size en yakın sinema salonunun içeriklerine, ulaşım ve iletişim bilgilerine sitemizden ulaşabilirsiniz.


Yeni açılan salonları için sinemaseverlerin anketine başvurdu. Marg Helgenberger, Betty Gilpin, Henry Lau.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar